aci çekiyorum

güveni sarsacak birşeymi oldu aranızda?

Cuma gunu is cikisina geldi 1.5 saat konustuk nerdeyse. guvenim sifir diyor. kendisi bana dort ay once git dedi ben salak gibi aptal gibi dort aydir tekrar birlesiriz diye bekledim. guveni sarsacak bisey yapsamda desemki tamam ozur dileyimguvenini kazanmak icin elimden geleni yapiyim desem. o bana git dedi git demek oyle olmaz dedim yuzugu cikardim parmagimdan bunu mu istiyon dedim ama sonra tekrardan taktim parmagima.
simdi bana diyorki ya ozur dilersiin ve guvenimi tekrar kazanirsin biseyler yapmaya cabalarsin diyor. yada altinlarimi getir cabuk elimden bi kaza cikmadan diyor. altin dedigide uc tane bilezik ve benim koluma olmadilar bile kucucukler. bi senedir bi kez bile takamadim. eve geldim herseyi hazirladim bilezikleride aldim elime gidip vercem dedim annem durdurdu ofkelisin bekle diye.
ya ben cok aci cekiyorum iki gundur mideme bisey gitmedi bi sudan baska bisey yemiyorum icmiyorum. dayanamiyorum be ya :'( :'( :'(

artık bu saatten sonra ümit veren bir gelişme olmaz senin için. sizin iş duygusallıktan ve aşktan çok uzaklaşmış. karşı taraf olaya maddi zararı kurtarma gözüyle bakıyor.
burada atılabilecek makul adım bilezikleri geri vermektir. ama teslim etmek için sen gitme. başka birisi götürsün versin. bundan sonra karşı tarafla iletişimi tamamen kesmek gerek.
eğer bilezikleri geri vermezsen zaten güveni olmayan karşı tarafın senin hakkındaki önyargılarına bir kanıt sunmuş olursun.

vercem zaten alsin basina çalsin. allaha sukur çalisiyorum bilezigin en âlâsini alirimben kendime.
benim sorunum asla bilezikleri kendimde tutmak çabasi falan degildi sadece onu sevdim ben ama o sevmemis beni

vercem zaten alsin basina çalsin. allaha sukur çalisiyorum bilezigin en âlâsini alirimben kendime.
benim sorunum asla bilezikleri kendimde tutmak çabasi falan degildi sadece onu sevdim ben ama o sevmemis beni

bu hayatın bir gerçeği, severiz karşılıksız kalır. çok iyi tanıdığımızı düşündüğümüz insanın gün gelir hıyarın teki olduğunu anlarız. dediğin gibi 4 ay öncesinden bırakmak gerekiyormuş.
ben yalnız senin hikayenden rüyamda gördüğüm birinden uzak durmam gerektiği sonucunu çıkardım :)

evet bundan sonra oyle olcak ruyamada kimi gorursem ondan uzak durcam

Bu kişi resmen sizin duygularınızdan istifade etmek istiyor. Ya getir ya da beni kazanmak için çabala ne yahu? Boşverin artık o kişi sizi mutlu edecek gibi görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…