Acı gunumde yapılan

Esim gelmezsen suçlu olduğunu kabul etmiş derler sen haklısın gelip annemin yanına otur haklsin sen diyor ama gorumcemin kayınvalidesi ve kızı burası benjm oğlumun evi dedi arkamdan
Ben gitmezdim hakli haksiz diye bir tartisma yokki .toksikleri cikarin hayatinizdan elalem siz gitseniz bile yine diyecek birseyler insanlar sadece konusir bunu unutmayin onemli olan mesafeniz ne kadsr kati sert olursaniz o kdr az basiniz agrir

İşte bu yazdıklarınızı ordaki eşimin yengesinin bana karşı tavırlarını bilmeyenler benim için yüzüme soylediler
Çok büyük bir terbiyesizlik ama keşke siz de öyle bir çıkış yapıp onların seviyesine düşmeseydiniz.İnsanların içi yanarken bir de böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar.

Çok büyük bir terbiyesizlik ama keşke siz de öyle bir çıkış yapıp onların seviyesine düşmeseydiniz.İnsanların içi yanarken bir de böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar.
Küçücük bebeğim.ona dokunuyor diye tiksinir gibi kaçıyordu hastanede kapıda beklerken. Hep sustum hep sustum

Olabilir yani sinirlenmen normal Hepimiz sinirlerimize kontrol çıkamıyoruz bazen olmadık yerde de patlayabiliriz.Boşver onlarla konuşma olur biter görümcenize çok üzüldüm ama geride kalanlara Allah sabır versin

Şimdi okumasına gitsem dert gitmesem dert. Gorumcemin kaynanası ve gorumcesi resmen kovdular oğlumun evi dediler ne yapacağım bilmiyorum

Ben senin yerinde olsam önce kayınvalidemi, sonra rahmetlinin kayınvalidesini arar, hoş olmayan şeyler oldu, sizin acınızın üstüne doğru olmadı, ben de üzüntüden gerginlikten kendimi tutamadım derim.

Hem yengenin hem senin yaptığın yanlış.

Hicbisey bilmedikleri halde evden kovan kişiyi mi arayıp özür dileyecegim?

Hicbisey bilmedikleri halde evden kovan kişiyi mi arayıp özür dileyecegim?

Özür dile yazmadım.

İnsanların cenaza evinde, acısında karşılıklı kavga etmişsiniz. İkinizde de hata var. O evden çıkarsın, uygun zamanda kavganı yaparsın. Her şeyin yeri var. İnsanların acısında kavga etmek, laf yetiştirmek doğru değil, hoş değil. Saygısızlık insanların acısına.

Evet şuan herkesin gözünde ben kötüyüm neden benim çocuğum oldu kıskandin dedim diye herkes üstüme atladi ama kimse bu zamana kadar nasıl doldun diye sormadi
Bunu kim söylerse söylesin haksızdır benim gözümde. Yani %99'a kadar gayet haklı götürürsün ama o son %1'de batırırsın. İşte öyle olmuş.
Çay dağıtmışsınız kafasını çevirmiş, kolonya vermek istemişsiniz eline telefonu almış. Hemen söyleseydiniz birine, benden almıyor siz verin çayı kolonyayı diye. Kayınvalideniz evlat, kocanız da kardeş acısı çekiyor bir köşede, siz de diğer köşede laf dalaşı yapıp kavga ediyorsunuz.

1 yaşında çocuk annesi gencecik kadın gitmiş, koca koca kadınların kavgasına bak. Evet muhatap olup cevap verdiğiniz ve bu cümleyi kurduğunuz için siz de haksızsınız.

Önceki konunuzu da okuyup çok üzülmüştüm ama bile bile ölüme gitmek neyin nesi? Zor kurtulmuşsun bebeği binbir zorlukla dünyaya getirmişsin, gebe kalman çok tehlikeli ölümden dönmüşsün ama 3 ay içinde tekrar nasıl hamile kalırsın? Allah ikinci bir şans vermiş ne diye elinin tersiyle tepersin?
Bebek görünce ilk söylediğimiz şey "Allah analı babalı büyütsün" oluyor. Kadın annelik içgüdüsü hamile kalmak istese kocanın karşı çıkması gerekirdi.

Tansiyon hastalığı olanlar mutlaka ama mutlaka dr kontrolünde gebelik yaşayın.

Bazen ınsan kendı yaptıgını goremez
Konuda bı tutarsızlık var gıbı
Acaba sız cok doldunuzda
Gercekten kadını sınır edecek bıseyler yaptınızmı acaba bılmeden
Bukadar sacma bır olay olamaz yanı
Hemde cenaze evınde ..
Kadın durduk yere sıze bagırmaya basladı fılan dıyorsunuz

Evet şuan herkesin gözünde ben kötüyüm neden benim çocuğum oldu kıskandin dedim diye herkes üstüme atladi ama kimse bu zamana kadar nasıl doldun diye sormadi
Gerçekten bu cümleyi kurdunuz mu haklı iken haksız durumuna düşmüşsünüz keşke konuşmasaydınız hiç kötü olmuş

Bi daha sizi kovan o kadınla konuşmayın

Kovuldugun yere mi gideceksin? Eğer öyleyse ben asla ama aslaaaaa özür diletmeden gitmem. Gerçi dileseler de gitmem. Net.

Yerinde olsam gitmem çok terbiyesiz aşağılık bı kadınmış.

Kendinize göre haklı olabilirsiniz ama gencecik bir kadın ölmüş. Bir anne, bir evlat gitmiş. Yengenin de sizin de yaptığınız çok ayıp. Çıkışıp kavga etmenin yeri orası değildi. İnsanların acısına saygı duymak gerekir.

Bence bir iki gün gitmeyin. Ortalık bir sakinleşsin, insanlar azcik üzüntüsünü yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…