Ben gitmezdim hakli haksiz diye bir tartisma yokki .toksikleri cikarin hayatinizdan elalem siz gitseniz bile yine diyecek birseyler insanlar sadece konusir bunu unutmayin onemli olan mesafeniz ne kadsr kati sert olursaniz o kdr az basiniz agrirEsim gelmezsen suçlu olduğunu kabul etmiş derler sen haklısın gelip annemin yanına otur haklsin sen diyor ama gorumcemin kayınvalidesi ve kızı burası benjm oğlumun evi dedi arkamdan
İşte bu yazdıklarınızı ordaki eşimin yengesinin bana karşı tavırlarını bilmeyenler benim için yüzüme soyledilerNe seviyesiz bir ortam, ne kadar terbiyesiz insanlar ya.Diriye saygınız yok, bari ölüye olsun.
Çok büyük bir terbiyesizlik ama keşke siz de öyle bir çıkış yapıp onların seviyesine düşmeseydiniz.İnsanların içi yanarken bir de böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar.İşte bu yazdıklarınızı ordaki eşimin yengesinin bana karşı tavırlarını bilmeyenler benim için yüzüme soylediler
Küçücük bebeğim.ona dokunuyor diye tiksinir gibi kaçıyordu hastanede kapıda beklerken. Hep sustum hep sustumÇok büyük bir terbiyesizlik ama keşke siz de öyle bir çıkış yapıp onların seviyesine düşmeseydiniz.İnsanların içi yanarken bir de böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar.
Okurken titredim sinirden.Cevap verememiş ki her biri bir yerden kadına saldırmışlar resmen.
Şimdi okumasına gitsem dert gitmesem dert. Gorumcemin kaynanası ve gorumcesi resmen kovdular oğlumun evi dediler ne yapacağım bilmiyorumOkurken titredim sinirden.
Rezalet bir durum.Şimdi okumasına gitsem dert gitmesem dert. Gorumcemin kaynanası ve gorumcesi resmen kovdular oğlumun evi dediler ne yapacağım bilmiyorum
Kovulduğunuz yere gitmeyin tekrar böyle tatsızlık çıkmasın benceŞimdi okumasına gitsem dert gitmesem dert. Gorumcemin kaynanası ve gorumcesi resmen kovdular oğlumun evi dediler ne yapacağım bilmiyorum
Şimdi okumasına gitsem dert gitmesem dert. Gorumcemin kaynanası ve gorumcesi resmen kovdular oğlumun evi dediler ne yapacağım bilmiyorum
Hicbisey bilmedikleri halde evden kovan kişiyi mi arayıp özür dileyecegim?Ben senin yerinde olsam önce kayınvalidemi, sonra rahmetlinin kayınvalidesini arar, hoş olmayan şeyler oldu, sizin acınızın üstüne doğru olmadı, ben de üzüntüden gerginlikten kendimi tutamadım derim.
Hem yengenin hem senin yaptığın yanlış.
Hicbisey bilmedikleri halde evden kovan kişiyi mi arayıp özür dileyecegim?
Bunu kim söylerse söylesin haksızdır benim gözümde. Yani %99'a kadar gayet haklı götürürsün ama o son %1'de batırırsın. İşte öyle olmuş.Evet şuan herkesin gözünde ben kötüyüm neden benim çocuğum oldu kıskandin dedim diye herkes üstüme atladi ama kimse bu zamana kadar nasıl doldun diye sormadi
Gerçekten bu cümleyi kurdunuz muEvet şuan herkesin gözünde ben kötüyüm neden benim çocuğum oldu kıskandin dedim diye herkes üstüme atladi ama kimse bu zamana kadar nasıl doldun diye sormadi
Bi daha sizi kovan o kadınla konuşmayınÖncelikle eşimin dayısının eşiyle aci günümüzde birbirimize girdikHatırlayan olur belki 3 gün önce görümcem vefat etti. Her akşam okuması oluyor. Eşimin yengesi beni sozlendigimden beri istemiyor herzaman beni küçük görür du. Hamile kaldım yüzüme bakmadı kendi çocuğu yok ilk torun benim kızım oldu diye neler neler yaptı. Bana çok kişi söyledi senin çocuğun var onun yok diye bunları yapıyor sana diye. Ama o da biliyor hep dua ettim yenge Allah'ım size de nasip etsin diye. Hamileyken bana millet içinde adam gibi ayakların var kocamn dedi Ogün uzuntumden sancilanmistim. Kızımı yanına yaklasmasin diye kaçıyor benim hakkımda konuşuyor neler neler. Lafı uzutmiyayim akşam okumada çay dagitirken yüzünü döndü bende al diye yalvaricak değilim onu geçtim sonra kolanya dağıtırken de biran eline telefonu aldı döndü diye yine es geçtim. Biranda okuma yerinde benim için terbiyesiz diye bağırmaya başladı ben aile terbiyesi almamışım beni kayınvalidem yada başkası döverek egitcekmis diye bağırmaya başladı bende bu acı gunumde cildirdim kes sesini ötede havla dedim. Herkesi doldurmuş bana çay vermedi şunu yaptı bunu yaptı diye. Ama kendi bana yüz çevirdi birde hep beni millete kotuluyormus herkes anlatıyordu. Sonra vefat eden gorumcemin kendi gorumcesi bana terbiyesiz sen git vs dedi. Bende ben bişey yapmadım kendi döndü dedim çok ağır laflar söylediler bende dayanamadim sen bana en başında kızım oldu diye bynlari yaptın deyince beni resmen gorumcemin kendi gorumcesi evden kovdu eşim geldi bu acı gunlerinde yengesine laf söyledi çok kötü olaylar oldu o kadar çok kötüyüm ki ben gorumcemin gorumcesine ne yaptım da bana bu kadar bağırıp kovdu. Üstelik eşimin yengesini cenazede görüp tanıdı onlar hicbisey bilmiyor ki. Şimdi birdaha okumaya gitmek istemiyorum ama kayınvalidem ve kayinpederim geldi sarıldı biz senin haklı olduğunu biliyoruz dediler ne yapmalıyım
Yerinde olsam gitmem çok terbiyesiz aşağılık bı kadınmış.Öncelikle eşimin dayısının eşiyle aci günümüzde birbirimize girdikHatırlayan olur belki 3 gün önce görümcem vefat etti. Her akşam okuması oluyor. Eşimin yengesi beni sozlendigimden beri istemiyor herzaman beni küçük görür du. Hamile kaldım yüzüme bakmadı kendi çocuğu yok ilk torun benim kızım oldu diye neler neler yaptı. Bana çok kişi söyledi senin çocuğun var onun yok diye bunları yapıyor sana diye. Ama o da biliyor hep dua ettim yenge Allah'ım size de nasip etsin diye. Hamileyken bana millet içinde adam gibi ayakların var kocamn dedi Ogün uzuntumden sancilanmistim. Kızımı yanına yaklasmasin diye kaçıyor benim hakkımda konuşuyor neler neler. Lafı uzutmiyayim akşam okumada çay dagitirken yüzünü döndü bende al diye yalvaricak değilim onu geçtim sonra kolanya dağıtırken de biran eline telefonu aldı döndü diye yine es geçtim. Biranda okuma yerinde benim için terbiyesiz diye bağırmaya başladı ben aile terbiyesi almamışım beni kayınvalidem yada başkası döverek egitcekmis diye bağırmaya başladı bende bu acı gunumde cildirdim kes sesini ötede havla dedim. Herkesi doldurmuş bana çay vermedi şunu yaptı bunu yaptı diye. Ama kendi bana yüz çevirdi birde hep beni millete kotuluyormus herkes anlatıyordu. Sonra vefat eden gorumcemin kendi gorumcesi bana terbiyesiz sen git vs dedi. Bende ben bişey yapmadım kendi döndü dedim çok ağır laflar söylediler bende dayanamadim sen bana en başında kızım oldu diye bynlari yaptın deyince beni resmen gorumcemin kendi gorumcesi evden kovdu eşim geldi bu acı gunlerinde yengesine laf söyledi çok kötü olaylar oldu o kadar çok kötüyüm ki ben gorumcemin gorumcesine ne yaptım da bana bu kadar bağırıp kovdu. Üstelik eşimin yengesini cenazede görüp tanıdı onlar hicbisey bilmiyor ki. Şimdi birdaha okumaya gitmek istemiyorum ama kayınvalidem ve kayinpederim geldi sarıldı biz senin haklı olduğunu biliyoruz dediler ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?