Acı gunumde yapılan

Sağlıklı her kadın gibi al tarafı bir çocuk doğurmuşsun diye herkes beni doğurduğum için kıskanıyor da kıskanıyor demeniz sizin ne kadar samimiyetsiz biri olduğumuzu gösteriyor. Sanki çocuk doğurmak hünermis gibi.
Kimse seni ve çocuğunu kıskandığını zere düşünmüyorum. hatta umurlarında bile değilsiniz. Birde cenaze ortamında insanlra 'az ötede havla' diyen birini bende kovardim.

Cenaze evi... Hem de öyle bir cenaze ki, büyük bir acı yaşanmış, ortamı hayal dahi edemiyorum.
Böyle bir durumda insan dünyevi olan hiçbirşey için kavga edemezdi. Sinirler bozuk, duygular karmaşık herkes gergin, kimse normal değildir evet fakat yine de kavga etmek yapılacak son şey bile değildir.

Söylediğiniz cümle, bebek için kıskandığını söylemeniz tam bir felaket. İkramlarınızı almadığında ufak bir tepki verebilirdiniz. "Almıyor musun" vs diyerek misal.
Sizi evlendiğiniz andan beri istemeyen bu kadına yılların birikimini orada kusmanız büyük saçmalık.
Sizi kovan diğer insanlar da ayıp etmiş ama acılı günlerinde neyin ne olduğunu anlayacak durumları yoktur, ortalık durulsun diye, küçük olan ve haksız olanı göndermişler.
Ben olsam gitmezdim sanırım.
Ya da kayınvalidenin yanında olmak için gider sadece onunla oturur gelirdim.

Yenge dediği eşinin dayısının karısı, eltisi değil.

Bence sizde az degilsiniz, bazen insanlar kotu kalpli olurlar evet ama kendini bilen bir kadin uzak durur ve boyle tartismalara girmez daha dogrusu kendini terbiyesizlerle o pozisyona sokmaz. Sizinde orda SENIN COCUGUN YOK SEN BENI KISKANDIN demeniz o kadindan assagi kalir yaninizin olmadigini gosterir.

Büyük konuşmayayım ama cenaze evinde kavga çıkaranları ben de kovardım açıkcası. Kim haklı kim haksız umrumda da olmazdı. Kavga edecekleri yer orası değil zaten, dertleri varsa kendi aralarında istedikleri gibi kavga edebilirler.

Ben olsam bu rezilliğin üstüne milletim canı burnundayken gitmezdim. Zaten sinirler gerginken her hareketiniz batacaktır.

Bende rahmetlinin konu sahibini çok sevmediğini lafını yaptığını, bu sebeple de görümcenin sizi kovduğunu düşünüyorum tartışma bahane olmuş. Siz haklısınız ama cevap vererek haksız duruma düşmüşsünüz. Bende yaşadım benzerini 6 şubat depreminde eşimin dedesinin evine sığındık. Orda eşimin kuzeni bana terbiyesizlik yaptı hiç cevap vermedim evden gittim. Sonra anladım ki kayınvalidem onlara dedikodumu yapıyormuş kız da bana bilenmiş yeri gelince kinini kustu öyle.
Konu sahibi cenazeye bir daha gitmeyin ve insanlarla mesafe koyun o ailede sevilmiyorsunuz kendi ailenize bakın.

Öncelikle sizin çocuğunuzun olması size bir üstünlük, onların olmaması onlara bir alçaklık kazandırmaz
Benim üç kızım var ama ben üç kızım olması için bir şey yapmadım Allah lutfetti
Lütfen bir daha hiç kimseye çocuğunuz olması sebebiyle bir söz etmeyin bu çok ayıp çok günah çok cahilce emin olun bu sebebten herkes sizi ayiplamistir
Diğer yandan ne olursa olsun orası cenaze evi asla böyle bir kavga cikmamaliydi
Misal çay tuttum almıyor mu? Yenge çay alır mısın derdim almazsa da bana çay vermedi diyemezdi kabul edin sizde bilenmissiniz ben sizi de haklı bulmadim üzgünüm lütfen kendinizi geliştirin lütfen insanların eksik yanları sizde varsa bu size bir ustunluk onlara Allah katından bir kötülük gibi düşünmeyi birakin evlatlarımız var amenna canları sağ olsun Allah verir Allah alır bu üstünlük taslanacak bir durum değil eğitiminiz mesleğiniz karakteriniz ile üstün olursunuz bu tarz şeylerle değil lütfen yine söylüyorum kendinizi gelistirin bu ülkeye birey yetistiriyorsunuz çünkü lütfen

Ölen görümcenin konu sahibini sevmediği fikrine nerden kapıldınız? Bazi yorumlar cidden ağzımı açık bırakıyor. Gerçi Antalyada ev alma konunuzdan sonra çokta şaşırmamak gerek sanırım, sizin kafanız farklı çalışıyor.

Evinden oku. Allah kabul etsin şimdiden.

Ben tecrübelerimden yola çıkarak yaptım. Öyle olduğuna da eminim. Ha konu sahibi de tamamen haksız seviye yerlerde.

Çünkü ölenin gorumcesi sırf kavga için kovma gibi bir derdi olsa her iki tarafı da kovar . Diğer taraf da masum değil ama kovulmamis sizin de bir mühendis kafasıyla sosyal ilişkilerden bir haber olmanız doğal tabi

Gorumcenin gorumcesi ne hakla evden kovuyor ki? Orası kimin evi anlamadım. Ölen gorumcenin evi değil mi?

7 kat el kendi akrabalarından daha değerli oluyor bazen,artık görüşmeyin telefondan engelleyin olsun bitsin

Ölen gorumce kovmamis ki? Ölen gorumcenin gorumcesi kovmuş? Hem mühendislik ile sosyal ilişkiler ne alaka? O zaman mesleğim ve eğitimim itibari ile en mükemmel sezgi gücüne ve sosyal ilişki yeteneğine ben sahibim herkes sussun ben ne dersem o mu olsun ksksksk çok tuhafsiniz

Ölen görümce olmuş zaten nasıl kovabilor ay şaka gibisiniz

Ben tecrübelerimden yola çıkarak yaptım. Öyle olduğuna da eminim. Ha konu sahibi de tamamen haksız seviye yerlerde.
Himm tamam... rahmetli gorumce konu sahibini sevmiyor, arkasından konuşuyor ama ne hikmetse görümcenin evinde hizmete koşanda yine konu sahibi. Yani sevilmeyen birinin neden hizmet etmesine razı olsunlar ki? Biz mevlutlerde falan 'en yakinlarimizin' bu işleri yapmasını istiyoruz çünkü bizden sonra onlar bir nevi ev sahibi oluyor.
Durum dediğiniz gibi olsa, görümcenin görümcesi en başında buna engel olabilirdi sanki.

Bende onu soruyorum gorumce sevmiyormuş vs nerden o kanıya kapildiniz? Türk dizisi izleye izleye normal tabi jsjakaka
Her iki taraf da kovulmamis demek ki rahmetli ölmeden önce gorumcesine yengesi ile ilgili olumsuz tutum içinde olduğunu anlattı ki görümce sadece onu kovmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…