Yenge dediği eşinin dayısının karısı, eltisi değil.Sizin haklı onun hatalı oluşunu herşeyi geçtim sonuçta ondanda dinlemek gerekiyor bu yüzden kimseye haklı haksız diyemem.
Benim takıldığım tek nokta kv kp bu kadar sizi haklı görüyorsa niye gelinleri olarak birtek siz hizmet ediyorsunuz hizmetçi gibi ben buna takıldım? Yengeniz hanımağa falan mı?
Anladım doğru Elti olması gerekiyor . Fakat yinede ailenin(sülalenin) gelini değil mi yani? Dolaylı bakmamak gerek konuya :)Yenge dediği eşinin dayısının karısı, eltisi değil.
Bende rahmetlinin konu sahibini çok sevmediğini lafını yaptığını, bu sebeple de görümcenin sizi kovduğunu düşünüyorum tartışma bahane olmuş. Siz haklısınız ama cevap vererek haksız duruma düşmüşsünüz. Bende yaşadım benzerini 6 şubat depreminde eşimin dedesinin evine sığındık. Orda eşimin kuzeni bana terbiyesizlik yaptı hiç cevap vermedim evden gittim. Sonra anladım ki kayınvalidem onlara dedikodumu yapıyormuş kız da bana bilenmiş yeri gelince kinini kustu öyle.Bence siz haksızsınız. Kafasını döndü diyorsunuz çay alır mısınız demek çok zor değil madem çay kolanya dagitiyotsun.
Kadın da haksız çay verilmedi diye seni kaynanan dövdün ne demek hadsiz!
Ama... ölen kişi demek ki seni sevmiyordu ki gorumcesi sana bilenmiş bu bahaneyle evden kovmus .
Kim haklı kim haksız önemli değil. Cenazede bu yapilmanaliydi.
Halaya "cenazede olay çıkarma dur sana çay getireyim bu kadar istiyorsan" deseydin ve sussaydin herkes seni takdir ederdi
Ölen görümcenin konu sahibini sevmediği fikrine nerden kapıldınız? Bazi yorumlar cidden ağzımı açık bırakıyor. Gerçi Antalyada ev alma konunuzdan sonra çokta şaşırmamak gerek sanırım, sizin kafanız farklı çalışıyor.Bence siz haksızsınız. Kafasını döndü diyorsunuz çay alır mısınız demek çok zor değil madem çay kolanya dagitiyotsun.
Kadın da haksız çay verilmedi diye seni kaynanan dövdün ne demek hadsiz!
Ama... ölen kişi demek ki seni sevmiyordu ki gorumcesi sana bilenmiş bu bahaneyle evden kovmus .
Kim haklı kim haksız önemli değil. Cenazede bu yapilmanaliydi.
Halaya "cenazede olay çıkarma dur sana çay getireyim bu kadar istiyorsan" deseydin ve sussaydin herkes seni takdir ederdi
Evinden oku. Allah kabul etsin şimdiden.Öncelikle eşimin dayısının eşiyle aci günümüzde birbirimize girdikHatırlayan olur belki 3 gün önce görümcem vefat etti. Her akşam okuması oluyor. Eşimin yengesi beni sozlendigimden beri istemiyor herzaman beni küçük görür du. Hamile kaldım yüzüme bakmadı kendi çocuğu yok ilk torun benim kızım oldu diye neler neler yaptı. Bana çok kişi söyledi senin çocuğun var onun yok diye bunları yapıyor sana diye. Ama o da biliyor hep dua ettim yenge Allah'ım size de nasip etsin diye. Hamileyken bana millet içinde adam gibi ayakların var kocamn dedi Ogün uzuntumden sancilanmistim. Kızımı yanına yaklasmasin diye kaçıyor benim hakkımda konuşuyor neler neler. Lafı uzutmiyayim akşam okumada çay dagitirken yüzünü döndü bende al diye yalvaricak değilim onu geçtim sonra kolanya dağıtırken de biran eline telefonu aldı döndü diye yine es geçtim. Biranda okuma yerinde benim için terbiyesiz diye bağırmaya başladı ben aile terbiyesi almamışım beni kayınvalidem yada başkası döverek egitcekmis diye bağırmaya başladı bende bu acı gunumde cildirdim kes sesini ötede havla dedim. Herkesi doldurmuş bana çay vermedi şunu yaptı bunu yaptı diye. Ama kendi bana yüz çevirdi birde hep beni millete kotuluyormus herkes anlatıyordu. Sonra vefat eden gorumcemin kendi gorumcesi bana terbiyesiz sen git vs dedi. Bende ben bişey yapmadım kendi döndü dedim çok ağır laflar söylediler bende dayanamadim sen bana en başında kızım oldu diye bynlari yaptın deyince beni resmen gorumcemin kendi gorumcesi evden kovdu eşim geldi bu acı gunlerinde yengesine laf söyledi çok kötü olaylar oldu o kadar çok kötüyüm ki ben gorumcemin gorumcesine ne yaptım da bana bu kadar bağırıp kovdu. Üstelik eşimin yengesini cenazede görüp tanıdı onlar hicbisey bilmiyor ki. Şimdi birdaha okumaya gitmek istemiyorum ama kayınvalidem ve kayinpederim geldi sarıldı biz senin haklı olduğunu biliyoruz dediler ne yapmalıyım
Ben tecrübelerimden yola çıkarak yaptım. Öyle olduğuna da eminim. Ha konu sahibi de tamamen haksız seviye yerlerde.Ölen görümcenin konu sahibini sevmediği fikrine nerden kapıldınız? Bazi yorumlar cidden ağzımı açık bırakıyor. Gerçi Antalyada ev alma konunuzdan sonra çokta şaşırmamak gerek sanırım, sizin kafanız farklı çalışıyor.
Çünkü ölenin gorumcesi sırf kavga için kovma gibi bir derdi olsa her iki tarafı da kovar . Diğer taraf da masum değil ama kovulmamis sizin de bir mühendis kafasıyla sosyal ilişkilerden bir haber olmanız doğal tabiÖlen görümcenin konu sahibini sevmediği fikrine nerden kapıldınız? Bazi yorumlar cidden ağzımı açık bırakıyor. Gerçi Antalyada ev alma konunuzdan sonra çokta şaşırmamak gerek sanırım, sizin kafanız farklı çalışıyor.
Gorumcenin gorumcesi ne hakla evden kovuyor ki? Orası kimin evi anlamadım. Ölen gorumcenin evi değil mi?Öncelikle eşimin dayısının eşiyle aci günümüzde birbirimize girdikHatırlayan olur belki 3 gün önce görümcem vefat etti. Her akşam okuması oluyor. Eşimin yengesi beni sozlendigimden beri istemiyor herzaman beni küçük görür du. Hamile kaldım yüzüme bakmadı kendi çocuğu yok ilk torun benim kızım oldu diye neler neler yaptı. Bana çok kişi söyledi senin çocuğun var onun yok diye bunları yapıyor sana diye. Ama o da biliyor hep dua ettim yenge Allah'ım size de nasip etsin diye. Hamileyken bana millet içinde adam gibi ayakların var kocamn dedi Ogün uzuntumden sancilanmistim. Kızımı yanına yaklasmasin diye kaçıyor benim hakkımda konuşuyor neler neler. Lafı uzutmiyayim akşam okumada çay dagitirken yüzünü döndü bende al diye yalvaricak değilim onu geçtim sonra kolanya dağıtırken de biran eline telefonu aldı döndü diye yine es geçtim. Biranda okuma yerinde benim için terbiyesiz diye bağırmaya başladı ben aile terbiyesi almamışım beni kayınvalidem yada başkası döverek egitcekmis diye bağırmaya başladı bende bu acı gunumde cildirdim kes sesini ötede havla dedim. Herkesi doldurmuş bana çay vermedi şunu yaptı bunu yaptı diye. Ama kendi bana yüz çevirdi birde hep beni millete kotuluyormus herkes anlatıyordu. Sonra vefat eden gorumcemin kendi gorumcesi bana terbiyesiz sen git vs dedi. Bende ben bişey yapmadım kendi döndü dedim çok ağır laflar söylediler bende dayanamadim sen bana en başında kızım oldu diye bynlari yaptın deyince beni resmen gorumcemin kendi gorumcesi evden kovdu eşim geldi bu acı gunlerinde yengesine laf söyledi çok kötü olaylar oldu o kadar çok kötüyüm ki ben gorumcemin gorumcesine ne yaptım da bana bu kadar bağırıp kovdu. Üstelik eşimin yengesini cenazede görüp tanıdı onlar hicbisey bilmiyor ki. Şimdi birdaha okumaya gitmek istemiyorum ama kayınvalidem ve kayinpederim geldi sarıldı biz senin haklı olduğunu biliyoruz dediler ne yapmalıyım
Ölen gorumce kovmamis ki? Ölen gorumcenin gorumcesi kovmuş? Hem mühendislik ile sosyal ilişkiler ne alaka? O zaman mesleğim ve eğitimim itibari ile en mükemmel sezgi gücüne ve sosyal ilişki yeteneğine ben sahibim herkes sussun ben ne dersem o mu olsun ksksksk çok tuhafsinizÇünkü ölenin gorumcesi sırf kavga için kovma gibi bir derdi olsa her iki tarafı da kovar . Diğer taraf da masum değil ama kovulmamis sizin de bir mühendis kafasıyla sosyal ilişkilerden bir haber olmanız doğal tabi
Ölen görümce olmuş zaten nasıl kovabilorÖlen gorumce kovmamis ki? Ölen gorumcenin gorumcesi kovmuş? Hem mühendislik ile sosyal ilişkiler ne alaka? O zaman mesleğim ve eğitimim itibari ile en mükemmel sezgi gücüne ve sosyal ilişki yeteneğine ben sahibim herkes sussun ben ne dersem o mu olsun ksksksk çok tuhafsiniz
Himm tamam... rahmetli gorumce konu sahibini sevmiyor, arkasından konuşuyor ama ne hikmetse görümcenin evinde hizmete koşanda yine konu sahibi. Yani sevilmeyen birinin neden hizmet etmesine razı olsunlar ki? Biz mevlutlerde falan 'en yakinlarimizin' bu işleri yapmasını istiyoruz çünkü bizden sonra onlar bir nevi ev sahibi oluyor.Ben tecrübelerimden yola çıkarak yaptım. Öyle olduğuna da eminim. Ha konu sahibi de tamamen haksız seviye yerlerde.
Bende onu soruyorum gorumce sevmiyormuş vs nerden o kanıya kapildiniz? Türk dizisi izleye izleye normal tabi jsjakakaÖlen görümce olmuş zaten nasıl kovabiloray şaka gibisiniz
Her iki taraf da kovulmamis demek ki rahmetli ölmeden önce gorumcesine yengesi ile ilgili olumsuz tutum içinde olduğunu anlattı ki görümce sadece onu kovmusBende onu soruyorum gorumce sevmiyormuş vs nerden o kanıya kapildiniz? Türk dizisi izleye izleye normal tabi jsjakaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?