Acı gunumde yapılan

Bence siz haksızsınız. Kafasını döndü diyorsunuz çay alır mısınız demek çok zor değil madem çay kolanya dagitiyotsun.
Kadın da haksız çay verilmedi diye seni kaynanan dövdün ne demek hadsiz!
Ama... ölen kişi demek ki seni sevmiyordu ki gorumcesi sana bilenmiş bu bahaneyle evden kovmus .
Kim haklı kim haksız önemli değil. Cenazede bu yapilmanaliydi.
Halaya "cenazede olay çıkarma dur sana çay getireyim bu kadar istiyorsan" deseydin ve sussaydin herkes seni takdir ederdi

Cringe şelalesi.
Olay nerede geçti, cennet mahallesinde mi?
Sen de , onlar da suclusunuz.
Gitme bir daha. Dua dediğin kalabalık ve ayin ile okunan bir şey değil ki. Kaynanana da söyle 'anne ele güne kendimi daha fazla rezil etmek istemiyorum,vallahi gelirsem saç saça gireriz,ayıp olur. Ben gorumcemin duasını eksik etmeyeceğim, merak etme'
Olsun bitsin

Esim gelmezsen suçlu olduğunu kabul etmiş derler sen haklısın gelip annemin yanına otur haklsin sen diyor ama gorumcemin kayınvalidesi ve kızı burası benjm oğlumun evi dedi arkamdan
Gorumcemin kayınvalidesinin evinde mi yapıldı okuma? Ona gitme,annesinin evindekilere gidersin. Kovulduğun yere gitmek de ne demek ya, o kadar mı eziksin?

Bir daha gelme terbiyesiz denilmiş.
Hala insanlar gelip sana dil döküyor. Çünkü eğebilecekleri baş sensin.
Haklısın ama önemi yok.
Ben de bundan nefret ediyorum işte.
Gitsinler bu çirkefliğe sebep olanlara sizin yüzünüzden gelinim artık gelmeyecek, bir selamı dahi haketmiyorsunuz desinler.

Sizin haklı onun hatalı oluşunu herşeyi geçtim sonuçta ondanda dinlemek gerekiyor bu yüzden kimseye haklı haksız diyemem.
Benim takıldığım tek nokta kv kp bu kadar sizi haklı görüyorsa niye gelinleri olarak birtek siz hizmet ediyorsunuz hizmetçi gibi ben buna takıldım? Yengeniz hanımağa falan mı?

Öncelikle bana ayağın büyük diyen birine evet bununla milletin mezarını kazıyorum, sen de ister misin demiştim. Hiç kasılıp dert edecek bir şey yok. Ayağım büyük çünkü.

İkincisi size yapılan büyük terbiyesizlik ama sizin söylediğiniz şey de çok kötü. Kadının çocuğu yok, sizin evladınızı çok kıskanmış belli ama bu söylenmez. Hele öyle yerde hiç söylenmez. Haklı iken haksız olmuşsunuz.

Üç, ben olsam gider, kaynanam ile oturur, kimmmsenin suratına bakmam. Bu da ölen gencecik annenin hatrına olur zateb

Çok vicdansız bir insanmış yengeniz, kayınvalideniz/babanızın evlat acısıyla kavruldukları bu zamanda böyle yapması insanlığa sığmaz..
Sizin yerinizde olsam bir daha ki okumaya yine giderdim, cenaze sizin cenazeniz sonuçta ve eşinizin annesi babası size sarılıp teselli etmişler o büyük acının içinde.. O kadınlada bir daha asla muhattap olmazdım.. Ha siz de insanların dolduruşuna gelip "çocuğun yok diye beni kıskandın" demeniz ayıp olmuş, yani buradan vurmak istemişsiniz ama olmamış..

Kim olursa olsun ben dir dir etmex o okumada kaynanamı bırakmam acı benim acım derim kimseyi takmam çok terbiyesizlermiş ya

Allah'ım gencecik bir kadın ölmüş ardında küçücük bir Yavru birakmis su olanlara bak, yok cay vermemiş zikkim iç cenaze günü nasil oldu bunlar. Keşke hiç cevap vermeseydiniz ama kadin höykürmüş durmamış. Peki ona kimse bişey demedi mi? Ayrica görümcenizin taziyelerini sizin kvniz kendi evinde almıyor mu? Neden kv desi sizi kovuyor Allah'ım cok üzüldüm görümcenize o yengeye biri haddini bildirmeli, orda mi akli başına gelmiş cay vermedi diye bağırmak sanki gezme orasi

Görümcemin görümcesine ne yaptım diyorsunuz da?Sizin ve yengenizin yaptığı o kadar yanlış birşey ki ben olsam ikinizi de kovardım.İnsanların acısı var siz kalkmış benim çocuğum oldu kıskandın diyorsunuz keşke sessz kalsaydınız kavganızı sonra etseydiniz.İkiniz de saygısızlık yapmışsınız. Lafı"Görümcesine ne oluyor?" demeye getirmişsiniz resmen de o kadının kardeşinin yuvası yıkılmış yeğeni annesiz kalmış sizin iki elti yaptıklarınza bakın.Kayınpederin ve kv gelip size sarıldığına hiç inanmıyorum evlatları vefat etmiş siz iki gelin utanmadan cenaze evinde kavga etmişsiniz.Vah gidene diye boşuna dememişler.

Hicbisey bilmedikleri halde evden kovan kişiyi mi arayıp özür dileyecegim?
Kimse sizin aranızda geçenleri bilip size hakem olmak zorunda değil. İnsanlar o ortamda,acılı günlerinde ne yaptığınıza göre davranır size ve ikiniz de haksızsınız.Özür dileyecek bişey yapmadığınızı düşünmeniz bile tuhaf.

Gorumcenin gorumcesi cenaze ortaminda kavga ettiginiz icin kovmus sizi bence. Bir bakima hakli ama ben olsam yengeyi de kovardim. Acili gunumde olay cikartan insanlari evimde istemem. Siz de oyuna gelmissiniz. Keske sussaydiniz ya da baska sekilde tepki verseydiniz. Cenaze evinde bu tip davranislara benim de tahammulum yok. Belki gorumcenizin gorumcesini arayip o kadina uydugunuz icin ozur dilemelisiniz.

Ay bu ne ya görümcenin görümcesine kadar herkes içiçe, bütün sülale yüzgöz olunmuş okurken daraldım.
KV ve KP olayları görüp sizin yanınızda oldularsa arayın, "ben çok kötü oluyorum gelemeyeceğim" diyin ve gitmeyin.
Ay içime fenalıklar geldi.

İkinizde cenaze evinde şu yaşananların ne kadar boş olduğunu idrak edememiş siniz,sizi de çok masum bulmadım, kusura bakmayın.Döndü çay vermedim filan,siz o acının içinde bunları nasıl düşündünüz.Verin almazsa o utansın.
Yok benim çocuğum var onu kıskanıyorsunuz,ne çirkin ifade.Bence siz de yaptıklarınıza üzülün,misafirler onu kınamamıştır sadece.

Korkuncsunuz. Ben ağır bir romatizmal hastalık tanısı almadan 2 ay önce kpederimi aniden kaybettim. O kdr agrili o kdr zor bir donemdeydim ama 1 hafta dünya durmuştu. Kimsenin tribi dikkatimi bile çekemedi bir kaç şeyi hafızam kaydetmiş 6 ay sonra peşine düştüm ya böyle olmuştu diye kvalidem şok oldu. Gorumcemin gorumcesi diyorsunuz kadının yeğeni annesiz kalmış 1 yaş bebeğe yanarken sizin kavganizi mi dinleyecekti çok iyi yapmış. Bu destek olmak değil bence hiç adım bile atmayın kimsenin tadını kaçırmayın her hak her zaman savunulmaz sonu böyle saçma sapan yerlere gider bazı şeyleri görmezden gelmeyi bilmek lazım 2. Ye seslenmek çok zor değildi kadının bilerek yaptığını biliyorsunuz görmedin galiba demek istemiyorsun demek yada benden almadı siz götürün demek çok mu zordu?

Şimdi okumasına gitsem dert gitmesem dert. Gorumcemin kaynanası ve gorumcesi resmen kovdular oğlumun evi dediler ne yapacağım bilmiyorum
Herkes kötü bir siz mi iyisiniz?

Neden insanlar size karşı böyleler hiç düşündünüz mü? Siz de hatasız olamazsınız.

cenaze evinde olacak şey mi ayıp olmuş keşke karşılık vermeseydiniz ev sahibine ayıp yahu,

Evet şuan herkesin gözünde ben kötüyüm neden benim çocuğum oldu kıskandin dedim diye herkes üstüme atladi ama kimse bu zamana kadar nasıl doldun diye sormadi
Sen haklısın ama onu demesen iyiymiş. Şimdi o lafını kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…