• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acı itiraf :(

Ben kendisine böyle davranan birine dönüşü anlamıyorum benim ayrılma sebebim bu olsa ben de yazışırım ayrıca herkesin stres atma tekniği farklı çivi çiviyi söker durumunu düşünmüş olabilir

sizden sonra ölmeyecekti zaten.
Hayat böyle bir şey değil siz isteksiz davranmışsınız bence bu durumda acı da çekmemesi normal
çünkü benimle çok uzun süre uğraştı sadece bir kahve içebilmek için bile. ama o zamanlar ben açıkçası elektrik alamamıştım. bir ilişki nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor. hep havalı taraf ben oldum ilişki içinde. öyle yapma böyle yap. tarzı çok konuştum. sanki hep hizaya getirmeye çalışır gibi. sonuçta öyle yada böyle gitti. aslında ilişki içindeyken giderse gitsin modundan nasıl oldu da ayrıldıktan sonra 2 ayda arabasını park etmiş mi diye takip etme aşamasına geldim inanın bende bilmiyorum.
yani bu tavır normal mi diyorsunuz?
o zaman şu aşamada bu ikinci kez başlamamızda sanırım benim bu duruma takılmamam lazım. off gerçekten şuan geceden kalma bi de üstüne uykusuzluk. kafam allak bullak

o ayrıldıysa bilemem de ben de yeni ayrıldım sevgilimle ve başka biriyle konuşuyorum ama tamamen can sıkıntısından ve terk edildiğim için üzgündüm, başka biriyle konuşmak iyi geldi. ama hala ayrıldığım sevgilimi seviyorum. sizde ayrılan taraf kimdi bilemiyorum tabi ama bu da önemli bence. konuştuğun kişiye haksızlık diyenler olabilir de onun da çok beklentisi oldugunu sanmıyorum zaten cok az konusuyoruz.

Aldatma olarak görmesemde, benden ayrılır ayrılmaz, başkasının koynuna koşan, gece ikilere kadar başka kadınla muhabbet edebilen bir adamın , aşkınada sevgisine de güvenmezdim. Ne yani bundan sonra böyle mi olacak, sen ilişkide hata yapacaksın, o ceza verir gibi senden ayrılacak, başkaları ile gönlünü eğleyecek, sende köşede bekleyeceksin, hevesini alınca geri dönecek. Aşk böyle birşey değil. Sen ne hata yaparsan yap bu ona başkasına gitme hakkı vermez. Bir kadın olarak sana tavsiyem, sana ne kadar kızarsa kızsın, yanına senden başkasını yakıştıramayan adamla yoluna devam etmen, zira hayatta sadece seni seçenek değil vazgeçilmez olarak gören bir adamla mutlu olursun. Kimse hoşuna gitmediği, birşeyler hissetmediği bir kadınla yarın erken kalkacağını bilmesine rağmen gece ikiye kadar mesajlaşmaz. Yani benden vazgeçenedi bana döndü söylemleri masal, zira insan gerçekten aşık olduğu insandan haklı olarak bile ayrılsa, bu kadar çabuk başkasına gidemez, hadi gitti diyelim bir sinirle ilişkiye başladığı birşeyler hissetmediği insanla saatlerce mehabbet edemez, içi almak diye birşey var. Ayrılırsınız ayrılmazsınız bilemem ama artık şunu bilin siz şu an o adam için vazgeçilmez değilsiniz zira hiçbir erkek gerçekten aşık olduğu kadınla birkeşme ihitimalin yok ederek bu kadar çabuk başkasına duygusal olarak yaklaşmaz. Burada kadınlar erkeklerin duygularının düz olduğunu kadınlar gibi düşünmediğini söylerler ama bu büyük bir yalan; aslında gerçekten aşık olan erkekler kaybetme korkusu ile o kadar ince şeyleri bile düşünüyor ki şaşar kalırsın.

çünkü benimle çok uzun süre uğraştı sadece bir kahve içebilmek için bile. ama o zamanlar ben açıkçası elektrik alamamıştım. bir ilişki nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor. hep havalı taraf ben oldum ilişki içinde. öyle yapma böyle yap. tarzı çok konuştum. sanki hep hizaya getirmeye çalışır gibi. sonuçta öyle yada böyle gitti. aslında ilişki içindeyken giderse gitsin modundan nasıl oldu da ayrıldıktan sonra 2 ayda arabasını park etmiş mi diye takip etme aşamasına geldim inanın bende bilmiyorum.
yani bu tavır normal mi diyorsunuz?
o zaman şu aşamada bu ikinci kez başlamamızda sanırım benim bu duruma takılmamam lazım. off gerçekten şuan geceden kalma bi de üstüne uykusuzluk. kafam allak bullak
İnsan sürekli peşinden koşarsa yorulabilir olamaz mı ya?
Öyle hep havalı taraf olunmuyor herkesin canı can
İnsan ben çabalarken o da çabalasın istiyor haksız mı hani?
kusura bakmayın ama ben de öyle isterim karşılıklı çaba
Fazla naz aşık usandırır

ayrıca insan yenı ayrılmıstır kafasını dağıtmak istemiştir konuşmustur
Bu da çok normal.
Hep arkamdan koşsun ay ben çok acı çektim o çekmedi bilmem ne olmaz
Herkesin dayanma noktası var

2 ay ayrılmanız iyi olmus bence adam kıymete binmiş
Ama bu boş durumu sorun edecekseniz anlatın ayrılın

Şansını denemiş sanırım ama tutmamış geri dönmüş.bence takılmanız gereken nokta o kızla olmadığı için mi dönmüş yoksa sizi unutamadığı için mi o kızla olmamış?ayrıyken başka birileriyle konuşmak normal birşey ne kadar sinir bozucuda olsa buna takılmamaya çalışın.

Sadece şunu düşünürdüm aşk acısı çekmek yerine benden başkasını düşünebilmiş daha da önemlisi benim için yapmadığı fedakarlığı 2 gündür tanıdığı kız için yapmış 2 yıl deseydin araya birileri girmesi normal derdim ama bu ne hiz?

Seni cepte görüyor.. Boş durmamak için geri dönmüş başka bir kızla tanışınca ayrılması garanti.. Seviyorum aşığım modunda bir an önce çıkmalısınız. Ona seni seviyorum aşığım gibi kelimeler kullanmayın lütfen.. Kendinizi geri çekin o her istediği zaman buluşmayın.. Merkezinden çıkart lütfen...

ama şuan geri döndü. yani hiç dönmeseydi belki derdim ki unutmuş sevmemiş vs. ama şimdi geri dönmesi de yani bu kadar boşluktan mı. hayır etrafından bir sürü bayan var yani boşlukta falan değil. anlamıyorum ya. gerçekten bu erkekleri anlamıyorum
Etrafında bir sürü bayan var da başka çantada keklik yok demek ki dönsün diye dua eden, whatsapp dan filan sürekli takip eden. Yazdıklarınıza bakarak yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum. Ortada kendini üzüp kahredecek bir durum yok merak etme 10 yıl sonra ya gülecek yada hatırlamayacaksın bile şu yazdıklarını ;)

Araba takip etmek, gece yarısı ailenize yalan söyleyip dışarı çıkmak vs. Bunlar normal değil.
İlişki güven üzerine kurulmalı. Size huzur vermeli.
Araba gözetlemek sizin huzurunuzu kaçıran bir şey olmalı.

Bence sen bitir. Özgüvenin yerine gelir.
Seni yedek tutuyor sanırım.
Sorunca açıkça söylemesi dürüstçe evet ama sanki seni kaybetme yada incitme endişesi de yok gibi.
Belki gerçekten dürüstlüğündedir bilemedim. Sen tanıyorsun daha iyi yorumlarsın .

Sadece şunu düşünürdüm aşk acısı çekmek yerine benden başkasını düşünebilmiş daha da önemlisi benim için yapmadığı fedakarlığı 2 gündür tanıdığı kız için yapmış 2 yıl deseydin araya birileri girmesi normal derdim ama bu ne hiz?
evet işte bu olay beni sinirden deli ediyor. biliyorum erken kalkalamadığını eğer gece biraz fazla yazışsak ertesi gün of uyuyamadım. ya da bişey deyince saatlerce konuştuk ya dün gece diyordu hep. hususi baktım ki kızla bazen 8 saat aralıksız konuştular ya. yani 8 saat ben çevrimiçi olmadım ama ne zaman açıp baksam çevrimiçiydi. hem de tüm gün. gerçekten çıldırıcam bunları düşünmekten. ha nolucak. ben de şimdi en ufak bir geç yazmasında laf sokuyorum. al sana gül gibi ilişki.

Yazıp yazıp sildim. Ne desem bilemedim. Kendinizi değersizleştirmeyin. Siz kendi kıymetinizi bilin ki karşıdaki de sizin kıymetinizi anlasın. Kimse vazgeçilmez değildir. Tekrar barıştıysanız bile dönüp dolaşıp size gelemeyeceğini bilsin.

Bi erkek bi kere gidebildiyse bitmistir benim icin. Çünkü o gidişte zaten yeni aska yelken acma umudu var, beni baskalarinin kapmasindan korkmama var, varogluvar.

ama şuan geri döndü. yani hiç dönmeseydi belki derdim ki unutmuş sevmemiş vs. ama şimdi geri dönmesi de yani bu kadar boşluktan mı. hayır etrafından bir sürü bayan var yani boşlukta falan değil. anlamıyorum ya. gerçekten bu erkekleri anlamıyorum
Sağlıklı düşünemiyorsunuz. Kendinizi çok kaptırmışsınız. Sürekli dönüp dolaşıp gelsin o zaman. Çok şükür geri döndü dersiniz.
Dönmesi sevdiğini göstermiyor tam tersi hemen biriyle görüşmeye başlamış bu sevmediğini gösteriyor. Umduğunu bulamayınca siz bekliyorsunuz zaten size dönmüş. 🤷‍♀️🤷‍♀️

Sağlıklı düşünemiyorsunuz. Kendinizi çok kaptırmışsınız. Sürekli dönüp dolaşıp gelsin o zaman. Çok şükür geri döndü dersiniz.
Dönmesi sevdiğini göstermiyor tam tersi hemen biriyle görüşmeye başlamış bu sevmediğini gösteriyor. Umduğunu bulamayınca siz bekliyorsunuz zaten size dönmüş. 🤷‍♀️🤷‍♀️
sağlıklı düşünüyor olsam bu kötü ruh hali içinde olmam. bunun farkındayım. ama zayıflık mı yoksa takıntı mı tam olarak çözemiyorum. kaldı ki ben bu adam peşimde koşarken istemiyordum. hoş değil bu söylediğim biliyorum ama yanıma yakıştırmyordum :( tabiki her insan kendine özel güzeldir ama işte böyle düşünüp benimle ilgilenmesinden rahatsız olup terslediğim dahi oldu. ilişki içinde de hiçbir şekilde cepte olmadım. ama nasıl ki terketti beni ve bu kadar süre aramadı ve gidip başkalarıyla konuştu. işte bunların hepsi bende aşırı bir özgüvensizlik oluşturdu sanıyorum ki. şuan ona karşı bir ezik ruh hali içindeyim. tamam ben bunu dışarıdan hiç belli etmesemde. asla ona bir kere bile mesaj atmadım ayrılık sürecinde. dışardan belli etmiyor olsam dahi. insanlar sonuçta telepatik olarak bile hissediyor karşısındakinin ruh halini ve ona göre davranıyor. bişey oldu ve şuan o kaçan tarafa ve değerli tarafa geçti. ama bunu nasıl becerdim ben de bilemiyorum. yorum içn tşk.

Back
X