Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü benimle çok uzun süre uğraştı sadece bir kahve içebilmek için bile. ama o zamanlar ben açıkçası elektrik alamamıştım. bir ilişki nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor. hep havalı taraf ben oldum ilişki içinde. öyle yapma böyle yap. tarzı çok konuştum. sanki hep hizaya getirmeye çalışır gibi. sonuçta öyle yada böyle gitti. aslında ilişki içindeyken giderse gitsin modundan nasıl oldu da ayrıldıktan sonra 2 ayda arabasını park etmiş mi diye takip etme aşamasına geldim inanın bende bilmiyorum.Ben kendisine böyle davranan birine dönüşü anlamıyorum benim ayrılma sebebim bu olsa ben de yazışırım ayrıca herkesin stres atma tekniği farklı çivi çiviyi söker durumunu düşünmüş olabilir
sizden sonra ölmeyecekti zaten.
Hayat böyle bir şey değil siz isteksiz davranmışsınız bence bu durumda acı da çekmemesi normal
İnsan sürekli peşinden koşarsa yorulabilir olamaz mı ya?çünkü benimle çok uzun süre uğraştı sadece bir kahve içebilmek için bile. ama o zamanlar ben açıkçası elektrik alamamıştım. bir ilişki nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor. hep havalı taraf ben oldum ilişki içinde. öyle yapma böyle yap. tarzı çok konuştum. sanki hep hizaya getirmeye çalışır gibi. sonuçta öyle yada böyle gitti. aslında ilişki içindeyken giderse gitsin modundan nasıl oldu da ayrıldıktan sonra 2 ayda arabasını park etmiş mi diye takip etme aşamasına geldim inanın bende bilmiyorum.
yani bu tavır normal mi diyorsunuz?
o zaman şu aşamada bu ikinci kez başlamamızda sanırım benim bu duruma takılmamam lazım. off gerçekten şuan geceden kalma bi de üstüne uykusuzluk. kafam allak bullak
Etrafında bir sürü bayan var da başka çantada keklik yok demek ki dönsün diye dua eden, whatsapp dan filan sürekli takip eden. Yazdıklarınıza bakarak yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum. Ortada kendini üzüp kahredecek bir durum yok merak etme 10 yıl sonra ya gülecek yada hatırlamayacaksın bile şu yazdıklarınıama şuan geri döndü. yani hiç dönmeseydi belki derdim ki unutmuş sevmemiş vs. ama şimdi geri dönmesi de yani bu kadar boşluktan mı. hayır etrafından bir sürü bayan var yani boşlukta falan değil. anlamıyorum ya. gerçekten bu erkekleri anlamıyorum
evet işte bu olay beni sinirden deli ediyor. biliyorum erken kalkalamadığını eğer gece biraz fazla yazışsak ertesi gün of uyuyamadım. ya da bişey deyince saatlerce konuştuk ya dün gece diyordu hep. hususi baktım ki kızla bazen 8 saat aralıksız konuştular ya. yani 8 saat ben çevrimiçi olmadım ama ne zaman açıp baksam çevrimiçiydi. hem de tüm gün. gerçekten çıldırıcam bunları düşünmekten. ha nolucak. ben de şimdi en ufak bir geç yazmasında laf sokuyorum. al sana gül gibi ilişki.Sadece şunu düşünürdüm aşk acısı çekmek yerine benden başkasını düşünebilmiş daha da önemlisi benim için yapmadığı fedakarlığı 2 gündür tanıdığı kız için yapmış 2 yıl deseydin araya birileri girmesi normal derdim ama bu ne hiz?
Sağlıklı düşünemiyorsunuz. Kendinizi çok kaptırmışsınız. Sürekli dönüp dolaşıp gelsin o zaman. Çok şükür geri döndü dersiniz.ama şuan geri döndü. yani hiç dönmeseydi belki derdim ki unutmuş sevmemiş vs. ama şimdi geri dönmesi de yani bu kadar boşluktan mı. hayır etrafından bir sürü bayan var yani boşlukta falan değil. anlamıyorum ya. gerçekten bu erkekleri anlamıyorum
sağlıklı düşünüyor olsam bu kötü ruh hali içinde olmam. bunun farkındayım. ama zayıflık mı yoksa takıntı mı tam olarak çözemiyorum. kaldı ki ben bu adam peşimde koşarken istemiyordum. hoş değil bu söylediğim biliyorum ama yanıma yakıştırmyordumSağlıklı düşünemiyorsunuz. Kendinizi çok kaptırmışsınız. Sürekli dönüp dolaşıp gelsin o zaman. Çok şükür geri döndü dersiniz.
Dönmesi sevdiğini göstermiyor tam tersi hemen biriyle görüşmeye başlamış bu sevmediğini gösteriyor. Umduğunu bulamayınca siz bekliyorsunuz zaten size dönmüş.![]()