• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acı itiraf :(

İki ay boyunca ayrıydınız, bu süreçte sevgiliniz başka bir kızla konuştu, onunla muhabbeti bitti, size dönüş yaptı. Öyle mi?
Eğer sizinle ayrı kalmadan önce o kızla konuşmaya başlamış olsaydı evet, bunun aldatmaya girdiğini söylerdim. Ama siz ayrılmışsınız, daha sonra o kızla konuşmaya ve buluşmaya başlamış. Dolayısıyla sizi aldatmış olmuyor.
Ama... Sizden ayrılır ayrılmaz biriyle konuşmaya başlaması sizi yeterince sevmediğini ve size saygı duymadığını gösterir. O kızdan ayrıldıktan sonra size dönmesi de size olan sevgi ve saygısının yokluğunu gösterir. Ayrılmanız için aldatılmanıza veya aldatmanıza gerek yok. En az aldatma kadar kötü aksiyonların alınması da bir ilişkiyi zedeler.
Bir kere giden bir daha gider mi, bilemem. Ama son yazdığınız duygu dolu cümlelere bakarsam, siz onu affedemeyeceksiniz sanırım. Bu durumda ise tamamen bitirmeniz sizin yararınıza olur.

Senden ayrılır ayrılmaz başkasına gidebiliyorsa seni zaten haketmiyordur. Bence ilişkini bitir. Her an başkasına kayabiliyorsa, yeterince seni sevmiyordur.

Eğer uzun süreli bir ilişkiniz olduysa ayrılınca kafa dağıtmak için başkalarıyla görüşmüş konuşmuş olabilir. Size döndüğüne göre sizi seviyor demektir, bunu en iyi siz bilirsiniz. Tabi ki hazmetmesi zor bir durum çok kolay değil. Ama kesinlikle aldatmış sayılmaz öyle düşünmeyin, bence bu konuyu hiç açmayın bile kendi içinizde çözüp bitirmeye bakın. İki ay ayrılık başkasıyla konuşmak için anormal bir süre değil.

E affetme barışma o zaman. Neden ülkecek kaos ve acıdan beslenen bi yapıya sahip insanımız anlayamıyorum valla.

Cocuk oyuncagi mi bu,senle ayriliyor birini buluyor onu bitiriyor tekrar sana dönüyor sen kabul ediyosun,soruyosun oda evet biriyle görüştüm bitirdim diyor sende hala ne yapsam diye dusunuyosun.Gec,birak bu adami bile bile lades deme...

evet çok havalı :) burda sürünüyorum hadi onun ruhu duymuyor diye ama ona karşı öyle değilim yani
Valla adam sizi terk edip üstüne sevgili yapıp gönlünü eğleyip, onla ilişkisi bitip size döndüğünde, koşa koşa ilişkiye devam ettiğinize ve adam karşınıza geçip rahatça senden ayrılır ayrılmaz başkası ile görüştüm demesini sindirip adamı hala sevgilim diye kolunuza takabildiğinize göre pek de havalı görünmüyorsunuz, sevgilinizde bunun farkında ki ben bu haltı yememe rağmen bu beni affeder kafası ile karşınıza geçip rahat rahat hadi devam edelim diyebilmiş.
Bakın yapılan şeyin ağırlığını anlamak için sevgilinize aynı şeyi sizin yaptığınızıve gece ikilere kadar başkası ile görüştüğünüzü, akşamları onunla buluştuğunuzu ve bunu rahat bir şekilde ona söylediğinizi düşünün sevgilinizin bunu kabul edip etmeyeceğini tahmin edin bakalım, o zaman ne kadar aciz göründüğünüzün farkına varırsınız.

Hemen ayrılır ayrılmaz başka biriyle konuşması yanlış bitti demiş ama bitmeseydi size dönmeyecekti bittiği için dönmüş yani boşta kalmamak için bence bitirin evet üzüleceksiniz ama gecicek eminim zamanla bu hazmedilecek bir şey değil

o kısma çok takılmadım çünkü hep döneceğini düşünüyordum. gidişi de zaten istemeyerek oldu. yani nasıl desem. benim yüzümden söylediklerim yüzümden oldu. ona karşı her zaman isteksiz olan ve peşimden koşmasına alışmış tarzda davrandım. yani gidişini tamam anlıyorum. hadi dönüşünü de anlıyorum. ama aradaki o biriyle hevesle yazışmasını işte hiç ama hiç anlamıyorum :KK43:

O zaman belki de salladi biriyle konustum diyerek olamaz mi? Bak benimde giderim var 😂der gibi gozune sokmak istemis olabilir.

Eger boyle degilse gercekten birine ilgi duyup tanimaya da calismis fakat ilerlememis de olabilirler.
Aslinda iliskinin dinamigiyle alakali, uzaktan tam olarak budur diyemiyor insan. Uzulme lutfen, icin almiyorsa uzatma. Eger senin icin mucadele ederse ilk yazdigim gibidir. Etmezse zaten senin verdigin degerin karsiligi yok demektir.

Sizle ayrıyken ne yaptığından size ne? Ayrıca cevabına katlanamayacağın soruyu sormayacaksık. Ajitasyon yapmayın kendinize. Ayrıyken sizin onu ne kadar özlediğiniz, yollarını beklediğiniz onun sorunu değil. Adama haberi bile olmayan bir yükü yüklemeye çalışıyorsun. Benim de vardı böyle biri. Çok sevmişmiş. Banane benim haberim yok o senin sorunun.

evet işte bu olay beni sinirden deli ediyor. biliyorum erken kalkalamadığını eğer gece biraz fazla yazışsak ertesi gün of uyuyamadım. ya da bişey deyince saatlerce konuştuk ya dün gece diyordu hep. hususi baktım ki kızla bazen 8 saat aralıksız konuştular ya. yani 8 saat ben çevrimiçi olmadım ama ne zaman açıp baksam çevrimiçiydi. hem de tüm gün. gerçekten çıldırıcam bunları düşünmekten. ha nolucak. ben de şimdi en ufak bir geç yazmasında laf sokuyorum. al sana gül gibi ilişki.
Madem bunlara bakmak için okadar zaman ve emek harcamışsın ve bulmuşsun o zaman bu emeklere yazık etme seni faydalı bir sonuca ulaştırsin

E affetme barışma o zaman. Neden ülkecek kaos ve acıdan beslenen bi yapıya sahip insanımız anlayamıyorum valla.
Doğru mudur bilmiyorum, bu durumu ülkenin kurulduğu tarihe bağlayan astrologlar var. Türkiye 29 Ekim'de kuruldu ya (bir nevi Türkiye'nin doğum tarihi oluyor), o tarihe göre Türkiye'nin Güneş burcu Akrep. Akrep burcunun özelliklerini bilmeyen de yoktur sanırım. :KK70: Türkiye'de yaşayan insanların genel olarak kaostan beslenmelerinin sebebi astrolojide buna bağlanıyor. Tabii, başka bir açıklaması da olabilir.
Konudan ilk ve son kez saptım. Hadi bana eyvallah. 👋

Siz ayrıyken konuşmuş olabilir, aynı şeyi siz de yapabilirdiniz. Hazmedemiyorsanız ayrılın, yoksa bu aranızda sorun olur. Devam edecekseniz de normal karşılayın ve siz ayrıyken yaptıklarını düşünmeyin ama bitmiş olduğuna emin olun. O kafasında bitirdiyse siz de kafanızda bitirin.

Valla adam sizi terk edip üstüne sevgili yapıp gönlünü eğleyip, onla ilişkisi bitip size döndüğünde, koşa koşa ilişkiye devam ettiğinize ve adam karşınıza geçip rahatça senden ayrılır ayrılmaz başkası ile görüştüm demesini sindirip adamı hala sevgilim diye kolunuza takabildiğinize göre pek de havalı görünmüyorsunuz, sevgilinizde bunun farkında ki ben bu haltı yememe rağmen bu beni affeder kafası ile karşınıza geçip rahat rahat hadi devam edelim diyebilmiş.
Bakın yapılan şeyin ağırlığını anlamak için sevgilinize aynı şeyi sizin yaptığınızıve gece ikilere kadar başkası ile görüştüğünüzü, akşamları onunla buluştuğunuzu ve bunu rahat bir şekilde ona söylediğinizi düşünün sevgilinizin bunu kabul edip etmeyeceğini tahmin edin bakalım, o zaman ne kadar aciz göründüğünüzün farkına varırsınız.
evet ama işte ben buraya herşeyi anlatamıyorum. yani buna ne vakit ne de sayfa yeter. ama burada göründüğüm gibi sürünmüyorum asla. bir kere dönmesini çok ama çok istediğim halde ne mesaj attım ne de çok fazla imkanım olmasına rağmen karşısına çıkmadım. üstüne üstlük beni görmemesi için eve giden yollarımı bile değiştirdim. tek belki benim hatam bana geri döndüğünde ona cevap vermek oldu. ama bu cevapta seni çok özlemiştim falan değil. hala da sorgulama aşamasındayım. tabi ki kimseyi inandırmaya ne ihtiyacım ne de gereğim var. ama gerçekten ona karşı hiç alttan almadım. ha olması gereken tabiki bana mesaj attığında direk olarak engellemekti. belki böyle olmadığı için size ezik gibi görünmüş olabilirim. ama şu aşamada zaten eğer onun bu başkasına yazma olayını hazmedebilirsem eskisi onu eleştiren ve iten bir şekilde zaten davranmayı düşünmüyorum. ha şu da var ben eğer başkasıyla konuşuyor olsaydım ayrılık sürecinde ruhu bile duymazdı. çünkü bende wtsp sürekli aktiftim. ama o beni asla takip etmemiş. takip etseydi ve ben başkasıyla konuştuğumu söyleseydim de bunu yine dert etmezdi. ayrıydık ben yoktum sorun değil derdi. nerden biliyorum? çünkü biz daha hiç başlamadan işyerinde benimle ilgilenen birinin olduğunu ona şans versem diye düşündüğümü vs bunları biliyor. ve ben yokken olan kişi beni ilgilendirmez mantığında kendisi.

evet kızlar şuan resmen yıkılmış gibiyim. 2 aydır ayrı olduğum ve dönmesini istediğim insan döndü. ben ona karşı çok kızgın olsamda bişey söylemedim. pişman olmamak için ama bugün ona çok merak ettiğim şeyi sordum. ayrı olduğumuz dönemde sürekli wtspta çervrimiçiydi ve ben bu duruma çok üzülüyordum. ama hep öyle bişey yoktur diye kendi kendimi avutmuştum. ama bugün sordum benle ayrıyken biriyle mi konuşuyordun hep çevrimiçi görüyordum seni diye. ve bana evet biri vardı ama bitti dedi :KK43: gerçekten çok ama çok üzüldüm. yani gece 2 lere kadar başka kızla yazışmış ve ben onu düşünürken :KK43:(( dicek söz bulamıyorum. o kadar üzülüyorum ki. onu bu konuda affedemiyorum. her zaman da derdim ki. sabah işe gidicek diye 12 den geçe kalmasın diye hadi sen uyu diye düşünüp wtsp konuşmasını ben keserdim. ama başka kızlarlala işe gidecek olmasına rağmen 2 ye kadar yazışmaları gerçekten şuan bunları hazmedemiyorum. şuan benim yanımda olmasının hiçbir anlamı yok gözümde. hala o yaşadığım acı günleri malesef unutamıyorum.
gerçekten napıcağımı bilmiyorum. ya bu yaşadığı ilişkiyi hazmedip içim acıyarak devam edicem. ya da ben bitiricem bu sefer.
bitirmeyi göze alamıyorum ama bu itiraf beni dahada üzdü. sanki arkadaşlarla grupta yazışıyorduk demesi bile belki beni bu kadar yıkmazdı. yine inanmazdım ama bunu açıkça itiraf etmesi beni gerçekten çok üzdü bu saatte uyku falan kalmadı. buraya yazarsam iyi gelir diye düşündüm. gerçekten şuan heryerden engelleyip bir daha yüzünü görmek istemiyorum. ama pişman olmaktan korkuyorum

aldatma olmuyor diyen arkadaşlar için düzeltme yapmak istedim. kızlar evlerimiz çok yakın. her akşam iş dönüşü arabasını evin önünde görürüm. yani böyle takip etme şansım da oluyordu. ve o kızla konuştuğu dönemde arabasını da gece geç saatlere kadar görmediğim oldu. hatta bir keresinde gece yarısı markete diye çıkıp onun sokağına girip bile bakmıştım gelmiş mi diye. artık gerisini siz düşünün. takipte ne boyuta gelmişim:KK43: yani bu kızla gece yarısına kadar da birlikteydi. bu detayı konuyu açarken atlamışım.
Öncelike sizi çok iyi anladığımı belirtmeliyim. Dün akşam nişanlımın telefonunda bir kadınla yazışmasını okudum. Ne yapacağımı bilemedim.

en azından siz sorabilmişsiniz ve size üzücüde olsa bir yanıt vermiş.

bekara koca boşamak kolaydır diye bir laf var, ne desem boş.

ama göründüğü kadarıyla gözü dışarıda sizinkininde benimkininde

Öncelike sizi çok iyi anladığımı belirtmeliyim. Dün akşam nişanlımın telefonunda bir kadınla yazışmasını okudum. Ne yapacağımı bilemedim.

en azından siz sorabilmişsiniz ve size üzücüde olsa bir yanıt vermiş.

bekara koca boşamak kolaydır diye bir laf var, ne desem boş.

ama göründüğü kadarıyla gözü dışarıda sizinkininde benimkininde
Sizinkiyle konu sahibinin durumu farklı. Adam ayrıyken konuşmuş birisiyle, ne yapacaktı ömür boyu konu sahibini mi bekleyecekti?
Sizinki çok daha kötü.
İnşallah ayrılırsınız.
Zira güveniniz bir daha geri gelmez, güven olmadıktan sonra hiçbirşeyin anlamı yok.

evet kızlar şuan resmen yıkılmış gibiyim. 2 aydır ayrı olduğum ve dönmesini istediğim insan döndü. ben ona karşı çok kızgın olsamda bişey söylemedim. pişman olmamak için ama bugün ona çok merak ettiğim şeyi sordum. ayrı olduğumuz dönemde sürekli wtspta çervrimiçiydi ve ben bu duruma çok üzülüyordum. ama hep öyle bişey yoktur diye kendi kendimi avutmuştum. ama bugün sordum benle ayrıyken biriyle mi konuşuyordun hep çevrimiçi görüyordum seni diye. ve bana evet biri vardı ama bitti dedi :KK43: gerçekten çok ama çok üzüldüm. yani gece 2 lere kadar başka kızla yazışmış ve ben onu düşünürken :KK43:(( dicek söz bulamıyorum. o kadar üzülüyorum ki. onu bu konuda affedemiyorum. her zaman da derdim ki. sabah işe gidicek diye 12 den geçe kalmasın diye hadi sen uyu diye düşünüp wtsp konuşmasını ben keserdim. ama başka kızlarlala işe gidecek olmasına rağmen 2 ye kadar yazışmaları gerçekten şuan bunları hazmedemiyorum. şuan benim yanımda olmasının hiçbir anlamı yok gözümde. hala o yaşadığım acı günleri malesef unutamıyorum.
gerçekten napıcağımı bilmiyorum. ya bu yaşadığı ilişkiyi hazmedip içim acıyarak devam edicem. ya da ben bitiricem bu sefer.
bitirmeyi göze alamıyorum ama bu itiraf beni dahada üzdü. sanki arkadaşlarla grupta yazışıyorduk demesi bile belki beni bu kadar yıkmazdı. yine inanmazdım ama bunu açıkça itiraf etmesi beni gerçekten çok üzdü bu saatte uyku falan kalmadı. buraya yazarsam iyi gelir diye düşündüm. gerçekten şuan heryerden engelleyip bir daha yüzünü görmek istemiyorum. ama pişman olmaktan korkuyorum

aldatma olmuyor diyen arkadaşlar için düzeltme yapmak istedim. kızlar evlerimiz çok yakın. her akşam iş dönüşü arabasını evin önünde görürüm. yani böyle takip etme şansım da oluyordu. ve o kızla konuştuğu dönemde arabasını da gece geç saatlere kadar görmediğim oldu. hatta bir keresinde gece yarısı markete diye çıkıp onun sokağına girip bile bakmıştım gelmiş mi diye. artık gerisini siz düşünün. takipte ne boyuta gelmişim:KK43: yani bu kızla gece yarısına kadar da birlikteydi. bu detayı konuyu açarken atlamışım.
bence bu ilişkiye devam edersen üzülürsün.Adam seni gözden çıkarmış.Zorlama bence ve hayatın sana gösterdiği uyarıları dikkate al.

Ayrıymışsınız isterse evlenir boşanır. Yakın oturması onu görmeniz onu sevmeniz sizi ilgilendiren konular. Ortak olan ilişkiniz o bittiğinde her iki tarafta hesap vermek zorunda değil

Back
X