Acı veren hatıralarımız

Ally

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
2.467
391
688
İzmir
Arkadaşlar farzedin ki size çok acı veren birşey var hani üstünden zaman geçsede bazı şeyler hafiflese de hatırladığınızda içinizin cız ettiği bişey... Bunu nasıl yenerdiniz?Bu konu açıldığında konuyu kapatıp kaçar mıydınız yoksa üstüne üstüne mi giderdiniz? Nasıl atlatılır bu?...

eğer beni üzen hatamsa,benden veya başkasından dolayı olan bir olaysa, tabiki de açmam.kapatırım.ama üzüldüm şey kayıp,felaket ne bileyim yani benim elimde olmayan nedenlerle olduysa,allahtansa tabiiki üzülürüm hatırlarım düşünürüm zamanla da atlatırım.zaman her şeyin ilacıdır bence de.mirmirmirmir

eğer çok üzüldüysem unuttum desemde bazen hiç alakasız bir şey aklıma getirir gene üzülürüm ama kapatmak bence daha mantıklı

inan zaman her şeyin ilacı.sabır bir de.sabrettim,zamana bıraktım allahıma dua ettim ve sonuçlarını en yakından ben gördüm.

her yara tazeyken dokundurtmaz kendine
kabuk tutmaya başladığı zaman elleyebilirsin ancak
sonra sızısı kalır
ardındanda yalnızca izi....
umarım anlatabilmişimdir canım.......:teselli:

Bir olaya takılıp kalmayacaksın..
En önemlisi bu bence
ahlarla vahlarla olmuyor
genelde konuyu o anda kaptmışımdır
hatam varsa dürüst bir şekilde
"özür dilerim"
demesini bilirim..
Ama benim elimde olmadan açıyorlarsa
zaten açan kişininde pişmanlığı vardır bu konuda

çok üzüldüğüm kırıldığım konuları uzun süre unutamam ve en son yaşadığım olayı yaklaşık 4 ay unutamadım bişey olduğunda hep eklımdaydı ama şimdi bakıyorum zaman geçiçce unutmak değildi anımsıyorum sadece zaman herşeyin ilacı ama zaman gecene kadarda insanın kendine cok fazla zarar vermemesi daha önemli bence

benim oyle bi yaram var, ilkbasta cok kaniyordu, 3 sene gecti, bu surede hafifledi ama 3 sene sonra tekrar ilk gunku gibi acimaya basladi
ben atlamadim, sanirim cok uzun yillar lazim

benim için de böylekonular var herkse gibi ...ve ben yalnız kaldığımda beynimi, düşüncelerimi özgür bırakıyorum ve istediğim kadar düşünüyorum,tartıyorum kafamda...içimden yaşadığım olaya üzülmek, düşünmek geliyorsa sermest bırakıyorum . içimizdeki hiç birşeyi bastırmayız ,yok edemeyiz bu mümkün değil malesef ..unutmaya çalışmak o şeyi hatırlamanın en kısa yolu....ben bol bol dua ederim ve şöyle derim " Allahım bu şerrin arkasındaki hayır bana göster" ..yaşadığımız herşeyin bir sebebi var ve her olayın dahada kötüsü var bunu bilmek beni rahatlatıyor....Allah herkesin içine huzur versin...

sonra sızısı kalır
umarım anlatabilmişimdir canım.......:teselli:

Evet çok güzel anlatmışsın :smiley-cool:
Sağolasın canım............... :1hug:

Yüzleşmek diyosun yani... Zaten kaçamayız ki kafamızı da götürüyoruz kaçarken -tatlicadiarzu-

bende bişeyin üstünü kapatsam içime atsam dışa vurumu çok fazla oluyor. bolca düşünüyorum. unutmaya çalışmak olayını da anlamıyorum hiç ben yapamıyorum ya da. yaşadığını bilmiyorum ama aşk acısı çekiyorsan eğer zamanla gerçekten geçer. geçmeseydi benimki geçmezdi yerimseniben

eger benım canımı yakmışsa....uzulur kırılırım ve bır dahada o kişiyle ilşkilerım aynı olmaz..
taa derınlıklerıme atarım hatırlayıncada tekrar uzulurum..
ama aılme yapılmışsa..uzerıne gıderım cogu zaman...

LİBERTY75 kullanıcısından alıntı
sonra sızısı kalır
umarım anlatabilmişimdir canım.......

daha ne deyim

üstüne üstüne giderim ben sineye çekmem konuşarak sorunumu halletmeye çalışırım

Çok sağolun arkadaşlar a.s. Evet aşkla ilgili bişey daha öncede yaşamıştım artık aklıma geldiğinde ne acı ne gülümseme hiçbir duygu oluşmuyo içimde..... Bu da öyle olucak inşallah ama şimdilik acıtmaya devam ediyo.....

karşındayken dimdik ayakta durup nasılsın diye sormak ama sonrasında o acı geçmiyo bir şarkıda bir sözde en ufak bişeyde onu hatırlıyosun nerdeyse 2 sene olucak, belkide bunlar yaşanmamışlıkların acısı en çokda hadi artık evlenmiyosun daha dediklerinde 5 sene onunla evlilik hayali kurupta bırakılmak unutulsada geçsede en olmadık zamanlarda sızısı acısı kalıyo, galiba ilkler hiç unutulmuyo ...

ne güzel canım geçmiş seninki. benimkide geçer mi ? çok suçlu hissediyorum kendimi eşime karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…