Arkadaşlar farzedin ki size çok acı veren birşey var hani üstünden zaman geçsede bazı şeyler hafiflese de hatırladığınızda içinizin cız ettiği bişey... Bunu nasıl yenerdiniz?Bu konu açıldığında konuyu kapatıp kaçar mıydınız yoksa üstüne üstüne mi giderdiniz? Nasıl atlatılır bu?...
eğer çok üzüldüysem unuttum desemde bazen hiç alakasız bir şey aklıma getirir gene üzülürüm ama kapatmak bence daha mantıklı
her yara tazeyken dokundurtmaz kendine
kabuk tutmaya başladığı zaman elleyebilirsin ancak
sonra sızısı kalır
ardındanda yalnızca izi....
umarım anlatabilmişimdir canım.......:teselli:
benim için de böylekonular var herkse gibi ...ve ben yalnız kaldığımda beynimi, düşüncelerimi özgür bırakıyorum ve istediğim kadar düşünüyorum,tartıyorum kafamda...içimden yaşadığım olaya üzülmek, düşünmek geliyorsa sermest bırakıyorum . içimizdeki hiç birşeyi bastırmayız ,yok edemeyiz bu mümkün değil malesef ..unutmaya çalışmak o şeyi hatırlamanın en kısa yolu....ben bol bol dua ederim ve şöyle derim " Allahım bu şerrin arkasındaki hayır bana göster" ..yaşadığımız herşeyin bir sebebi var ve her olayın dahada kötüsü var bunu bilmek beni rahatlatıyor....Allah herkesin içine huzur versin...
bende bişeyin üstünü kapatsam içime atsam dışa vurumu çok fazla oluyor. bolca düşünüyorum. unutmaya çalışmak olayını da anlamıyorum hiç ben yapamıyorum ya da. yaşadığını bilmiyorum ama aşk acısı çekiyorsan eğer zamanla gerçekten geçer. geçmeseydi benimki geçmezdi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?