- Konu Sahibi birgunbitecek
-
hayırlı olsun canım tedavin tekrarmı yumurtan toplanacak bidaki ay peki doktorun dondurulmuş hakkında bilgi verdimi yani tazemi daha iyiymiş dondurulmuşmu doktorun Bülent traş dimi
12sinde yumurta toplandı 11 yumurta toplandı 5gune ulaşan cgh uygun 5embrıyom olmuş genetık için bebeklerimigönderdim .Şimdi sonuç beliyorum dualarınızı eksik etmeyin benden lütfennn
Bazı topiklerde hastane yoğun ve bu yüzden ilgilenilmiyor diye yazmışlar bence hiç alakası yok
7 yumurta geldi artık yarın gelecek cevabı bekliyorum
CGH sonucum çıktı sadece 1 embriyo
Bende Acıbadem maslak tup bebek merkezinde tedaviye başlıyorum önce zeynep kamil hastanesinden rapor çıkarmayı düşünüyordum ama olmadı olsaydı daha uygun bir yerde tedavi gorecektim ama olmadi. O yüzden bari kendi imkanlarimla yapacaksan iyi bir merkez olsun dedim kredi çekerek bu tedavi yapacam biraz zor olacak ama inşallah sonu guzel olur . Bir ikinci şansım çok zor olacak o yüzden herşeyin en iyisi olsun istiyorum.
Hoş geldin... bende bu merkezde ilk defa tedavi gördüm ...daha önce farklı merkezlerde denemelerim var ...aradaki farkı çok iyi anlayabiliyorum... bende doğru bir merkez doğru bir doktor seçtiğiniz düşünüyorum .... bir önceki...merkezimden doktorumun ordan ayrılmasından dolayi bıraktım....bence merkez ve doktor bir bütün olmalı...o yüzden burada tedaviye başladım.... hatta ilk Tedavim bitti ve 2 embriyom donduruldu ...1 aylık dinlendikten sonra ikinci tedaviye baslayacagim
Neden transfer yapılmadı ?
Canim benim yumurtalarım çok az geliyor...o yüzden embriyolarimi biriktiriyorlar ...sonra genetik tarama yapılacak.
Genetik taramaya neden ihtiyaç duydular çok soru soruyorum sanırım[/QUOTE
Sorabilirsin canım ....6 kez tup bebek yapıyorum ...en son tedavide hamilede kaldım ama maalesef sonra kaybettim...o yüzden genetik tarama yapiliyor
Anladım ben ilk defa tup bebek yaptiracam rapor cikartacaktim olmadi.Kredi çekerek bu tedaviyi yaptiracam .6 kez yaptırmaya ne param ne ruhum dayanir.Gercekten çok zor allah yardimcin olsun.
Canim sen benim gibi olmazsin insallah ilk denemede bebeğine kavuşursun
[/QUOTE]Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kucaklarimiz saglikli bebislerimizle dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?