- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.041
Canim mikro cipte genetilige bakiliyormu.bizede mikro cip uygulandi bu ay transferim olacak insAllahCan'ım mikroçip uyguladı tüp bebek acgh yani embriyo genetiğine bakıldı, histereskopi oldu.gebelik aşısı yapıldı.ocaktan beri gidip geliyorum
Anladim canm hayirlisi artik hakkimizda dikkat et sende kendine bebisini insAllah saglikla kucagina alirsin.bizim icinde dua et...Yok canım ikisi ayrı. Genetik test embriyoya yapılıyor 5. Gün embriyosuna
Tebrik ederim canim boyle guzel haberler almak umutlandiriyor bizi.darisi bizlerin basina.:))Can'ım mikroçip uyguladı tüp bebek acgh yani embriyo genetiğine bakıldı, histereskopi oldu.gebelik aşısı yapıldı.ocaktan beri gidip geliyorum
Ediyorum inan o test kağıdını gördüğümden beri Allahım herkadına ttattır diye dua ediyorumAnladim canm hayirlisi artik hakkimizda dikkat et sende kendine bebisini insAllah saglikla kucagina alirsin.bizim icinde dua et...
Hayırlı olsun canim. Neden embriyolara cgh yapıldı siz mi istediniz doktor mu karar verdi . Birde sorununuz neydi acaba. Bende ngs istiyorum embriyolara ama doktor gerek yok diyorEdiyorum inan o test kağıdını gördüğümden beri Allahım herkadına ttattır diye dua ediyorum
Saol canimm,iki embriyo olacak kafani rahat tut olacak insAllah Rabbim bu mubarek ayda yuzumuzu guldurecekkiymetlimiz
Canım hadi hayırlısı olsun tek transfer mi olacak canım iki embriyo transfer ediyor mu Bülent hoca mesela benim bu 3. Denemem olacak bende zaman geçsde başlasak diye bekliyorum
Merhabalar sizi takip ediyorum genetik tam nasıl güzel haberler aldınız miYok canım ikisi ayrı. Genetik test embriyoya yapılıyor 5. Gün embriyosuna
Canım çok sevindim bende haziran başı gibi başlayacağım inşallah Allah yardımcımız olsunSaol canimm,iki embriyo olacak kafani rahat tut olacak insAllah Rabbim bu mubarek ayda yuzumuzu guldurecek
Amin canimm az kaldi cok.heycanliyim...hadi baklm guzel.haberlerini bekliyrz senindeCanım çok sevindim bende haziran başı gibi başlayacağım inşallah Allah yardımcımız olsun
Inşallah güzel aylarda Rabbim bebek sevinci yasatsinAmin canimm az kaldi cok.heycanliyim...hadi baklm guzel.haberlerini bekliyrz seninde
Can'ım çok şükür iki embriyo sağlıklı geldi ve hamileyimMerhabalar sizi takip ediyorum genetik tam nasıl güzel haberler aldınız mi
Maşallah canım bizimde pgt den 2 saglikli emnriyomuz vardi yanliz tutmadi inşallah haziranda tekrar başlıyoruz dua et bana daCan'ım çok şükür iki embriyo sağlıklı geldi ve hamileyim
Bu arada sağlıkla mutlulukla kucağına bebekleriniMaşallah canım bizimde pgt den 2 saglikli emnriyomuz vardi yanliz tutmadi inşallah haziranda tekrar başlıyoruz dua et bana da
Tebrik ederim Rabbim saglikla kucagin almayi nasip etsin.dua et bizim.icin canimCan'ım çok şükür iki embriyo sağlıklı geldi ve hamileyim
Canım senin transfer 2 haziran mıydı az kaldı merakla bekliyorum. Canım, embiryolar dondurulduktan sonra her ay ücret ödüyor muyuz dondurma kirası falan diyorlar ya diyelim 3 4 ay sonra transfer olacak. Bi de İstanbul da uygun eczane depoları oluyormuş ilaçları almak için bilginiz var mı, istanbul da? ne kadar indirimli almak o kadar iyi olacak çok masraflı tedavi çünkü Allah yardımcımız olsun inşaallahAmin canimm az kaldi cok.heycanliyim...hadi baklm guzel.haberlerini bekliyrz seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?