Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Ediyorum inan o test kağıdını gördüğümden beri Allahım herkadına ttattır diye dua ediyorum
Hayırlı olsun canim. Neden embriyolara cgh yapıldı siz mi istediniz doktor mu karar verdi . Birde sorununuz neydi acaba. Bende ngs istiyorum embriyolara ama doktor gerek yok diyor

kiymetlimiz
Canım hadi hayırlısı olsun tek transfer mi olacak canım iki embriyo transfer ediyor mu Bülent hoca mesela benim bu 3. Denemem olacak bende zaman geçsde başlasak diye bekliyorum

kiymetlimiz
Canım hadi hayırlısı olsun tek transfer mi olacak canım iki embriyo transfer ediyor mu Bülent hoca mesela benim bu 3. Denemem olacak bende zaman geçsde başlasak diye bekliyorum
Saol canimm,iki embriyo olacak kafani rahat tut olacak insAllah Rabbim bu mubarek ayda yuzumuzu guldurecek

Amin canimm az kaldi cok.heycanliyim...hadi baklm guzel.haberlerini bekliyrz seninde
Canım senin transfer 2 haziran mıydı az kaldı merakla bekliyorum. Canım, embiryolar dondurulduktan sonra her ay ücret ödüyor muyuz dondurma kirası falan diyorlar ya diyelim 3 4 ay sonra transfer olacak. Bi de İstanbul da uygun eczane depoları oluyormuş ilaçları almak için bilginiz var mı, istanbul da? ne kadar indirimli almak o kadar iyi olacak çok masraflı tedavi çünkü Allah yardımcımız olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…