Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Canım günaydın nasılsın ne yaptın ne zaman başlıyorsun tedaviye canim memorialin yanında idil eczanesi var fiyatları inanılmaz uygun tavsiye ederim birkaç defa aldım rapor geçmiyor.biliyorum istanbulda yasamiyorsun ama kolay bir yerde perpanin altında

Canım Günaydın iyiyim allaha Şükür sanırım 12 temmuz gibi tedaviye başlarım allah nasip ederse. Canım zaten istanbul da uygun eczane arıyorum Acıbadem Maslakta tedaviye başlayacağım. Memorial hangisi canım Şişli Memorial in orda mı ? Sen ne yapıyorsun tatlım

Jonguil canım yanlış yere yazmisim msj sen ordan okursun
Canım bizde kışın gittik görüşme yaptık Bülent hoca nın hemşiresi bize üç dört seçenek sundu ya histereskopi + tüp bebek tedavisi ya da tüp bebek tedavisi + chg diye bizde chg yi iptal ettik çünkü dediğin gibi çok pahalı embriyo başına dolar olarak hesap yapılıyor asla altından kalkamayız o yüzden diğer seçeneği tercih ettik fakat şuan bazı hormon değerlerim düşük eğer temmuza kadar düzelmezse tedavi olacağım embiryolar dondurulacak ve çözme parası ödeyecez o yüzden histereskopi de olamam masraf artıyor. Dua Ediyorum inşallah temmuz ayında hormon değerlerim düzelir ve taze transfer durumunda olurum. inşaallah sende borçlarını öderken kendiliğinden hamile kalırsın tekrar borcun altına girmezSin canım

Canım inşallah normale döner değerlerin benim 5.yilim nisanda doldu normal yoldan hiç hamile kalamadim canim yaşım 37 oldu olsa olurdu yinede Allah büyük histereskopi bana yapıldı bulent hoca tekrar istermi bilmiyorum yazın tatile çıkıyor mu Bülent hoca belki ağustos gibi bende senin gibi gidip in gorusme yaparım.

inşaallah canım ikimizinde herşey yoluna girer . Bende onu düşünüyorum acaba tatile çıkar mı acaba valla ikinci kere histereskopi yapmaz galiba. Rabbim nasip etsin inşaallah Allah kimseyi evlatla sinamasin

merhaba Arkadaşlar,

bende uzun uzun araştırmalardan salı günü bülent hoca ile görüştükten sonra onda tedavi olmaya karar verdim.
ancak burada ki yorumlardan dolayı kafam karıştı.
öncesinde bahçeci mustafa bey ile görüşüp ona karar vermiştim ama bülent bey ile görüştükten sonra onun tedavi şekli ve yaklaşım tarzı daha mantıklı ve daha sıcak geldi.
fazla zamanımda yok,önümüzdeki hafta başı regli olup başlayacağım.
umarım vesile olacak doğru yere karar veriyorumdur.
geçmişimde farklı merkezlerde 1 aşılama 2 tüp bebek tadavisi gördüm ancak sonuç negatif((
bizim problemimizi yumurta rezervim düşük.
rabbim hepimize yardım etsin ve tez zamanda bebişlerimizi versin inşallah....

Canim mustafa bahçeci hakkindaki fikirlerini soyleyebilir misin?
günaydın elif_ipek
mustafa bahçeçi ile bir kere kısa ve öz yani iki dakikalık bir görüşmem oldu.
beni ilk daha muayene etmeden işin zor ancak yumurta dönasyonu ile anne olabilirsin dedi,muayene ettikten sonrada hee tamam tüp deneyebiliriz dedi. Açıkçası bana direk muayene etmeden dönasyon demesini doğru bulmadım,beni ondan yiten bu oldu ve tamamen ticari olduğunu düşündüm,çünkü dönasyon işini yapanda o.
ve ilk görüşmeden sonra diğer hiç bir işleme kendinin değil yardımcı doktorunun girdiğini duydum..
allahım bizleri doğru ve vesile olacak yerlere yönlendirsin inş...

amin canım inşallah.
memnun kaldın mı merkezden ve doktordan?
Canim diger sayfada yazmistim.ama.gormedin sanirim...

Ewet canm.transferim gerceklesti cok memnunum ellerinden geleninin.fazlasini yaptilar hepsinden Allah razi olsun,Rabbim yazmissa olacak artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…