- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.501
Zaten çok takıntılı bir insanım,en ufak olumsuzlukta hemen vazgeçerim herşeyden.Bunu yol yakınken duymam iyi oldu,Allah razı olsun...
Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz peki?
Şimdi beni ararlar çarşamba günü,ne diyeceğim onlara.En iyisi telefona cevap vermemek :)
Şuan daha karar vermedim. Çünkü biraz kafamı ve vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum. İstanbulda çok merkez var. Memorial, Bahçeci ve American hastanesinde ücretsiz görüşme yapabiliyorsun. Bence hepsinden bir fikir alabilirsin zamanın varsa. Ben yaşadığım deneyimlerden dolayı merkezlere ilk girdiğimde hastalara, aralarındaki konuşmalar, banko görevlileriyle olan konuşmalara ister istemez kulak misafiri oluyorsun. Ve olumsuz konuşmalar beni de çok etkiliyor. Acıbadem de ilk Bülent hocayla görüşüyorsun ve 400-TL fiyatı var. Sonrasında Bülent hocayı göremiyorsun bir transferde görüyorsun. Yorumlardan okumuşsun.
Bir de bu işler şansa da bağlı. Ben bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmama rağmen olmuyor. O yüzden merkezlere git ve içine sinen seni rahatlatacak olan kasvet basmacak seni ruhen yormayan bir merkezi seçmelisin.
Çok teşkkür ederim V validesultan
Ben daha önce Bahçecide Müstecep beyle görüşmüştüm,burada kendisiyle ilgili kötü yorumları okuyunca direkt Bahçeciden soğudum.
Fakat Erbil beyden bahsedilmiş çokca,çikolata kisti olanları özellikle ona gitmeleri konusunda tavsiyeler var.Kötü yorum görmedim hiç.Onu düşünmeye başladım şimdide.
Eşimde zavallım,her gün farklı birşy söylüyorum,nereyi desem tamam diyor...
Müstecep beyi biliyorum. memorialdeydi daha önceden. ben ona bir kez muayene oldum. biraz resmi bir doktordu gibi geldi bana. Çikolata kislerin için kadın doğum doktorlarınla görüştünmü? tedavisi yok mu?
Canim ucretsiz gorusme peki gene de bir kontrol ediyorlar mi acaba yoksa baslamaya karar verdiklerinde mi bakiyorlar..Şuan daha karar vermedim. Çünkü biraz kafamı ve vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum. İstanbulda çok merkez var. Memorial, Bahçeci ve American hastanesinde ücretsiz görüşme yapabiliyorsun. Bence hepsinden bir fikir alabilirsin zamanın varsa. Ben yaşadığım deneyimlerden dolayı merkezlere ilk girdiğimde hastalara, aralarındaki konuşmalar, banko görevlileriyle olan konuşmalara ister istemez kulak misafiri oluyorsun. Ve olumsuz konuşmalar beni de çok etkiliyor. Acıbadem de ilk Bülent hocayla görüşüyorsun ve 400-TL fiyatı var. Sonrasında Bülent hocayı göremiyorsun bir transferde görüyorsun. Yorumlardan okumuşsun.
Bir de bu işler şansa da bağlı. Ben bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmama rağmen olmuyor. O yüzden merkezlere git ve içine sinen seni rahatlatacak olan kasvet basmacak seni ruhen yormayan bir merkezi seçmelisin.
Canim ucretsiz gorusme peki gene de bir kontrol ediyorlar mi acaba yoksa baslamaya karar verdiklerinde mi bakiyorlar..
2. tedavıdeyım suan ılk once havuz yontemı uygulayacagız embrıyolarım az cıkyıor benım 3tane cıkmıstı ılkınde havuz yontemı ıle sayıyı arttıracagız sonrasında, hısteroskobı olacagım hsg ve laporoskopbı oldum bır o eksıktı onuda yapalım bakalım ne olcak dedık tutunmayı arttıyormus. yarın ılk yumurta toplama ıslemım olacak maslakda. bu sefer mıcrochıp yontemını deneyelım dedı daha kalıtelı embrıyo olusması ıcın ama esımde sıkıntı yoktu benım sperm kalıtesınde onuda yaptırsammı bılemedım olusan embrıoları kromozom testıne tabı tutalım denıldı bızım oyle sıkıntılarımızda yok. onuda yaptırmayı dusunmuyorum dedım herbırıne maddıyatım yetmıyor artık çalıstıgımı bu ıse harcıyorum. bu sefer hısteroskobı ıle havuz yontemınden ne cıkacak bakalım ? kısı bulur benım transfer ıslemım sanırım.
Ucret odemis miydin peki cnmBahçeci kliniği muayene etmiyor. Memorialde ben adetimin ikinci gününe denk gelmişti randevum ve muayene etmişlerdi.
Ucret odemis miydin peki cnm
Benim kotu gecti yaaa oncesine gore tedavimde dusus var okadar ilac kullanmama ragmen birde baltarcincorekotu allah ne verdiyse yedim etkili olsun diye ama sadece tek embriom olustu onuda dondurdum havuz yontemi yapacagiZ tekrar toplama isleminden sonra hiateroskopi olacagim sonra transfer benim isim uzun biraZ
geçmiş olsun canım inşallah rabbim tez zamanda bebek nasip eder her birimize. Valla canım her merkezde illa olumsuzluklar yaşanıyor benim tavsiye ettiğim yer belki bana iyi gelir sana kötü ben kk sayesinde Dr merkez vs buldum ettim buradaki yorumlar gerçekten hastaları çok etkiliyor. Benim sana tavsiyem bahçeci fulya, şişli memorial ve acıbadem maslak bu uç merkezi araştır içine sinen yere git bence. ben bu uç merkezi araştırdım ve şişli memorial i çok istedim içime ilk sinen yer orası oldu ilgi alaka ve maddi olarak tek mikro çip olmamasi beni acıbadem e sevk etti ama mikro çip ya da imsi tekniği fark etmiyor rabbim yeter ki ol desin onlar teferruat oluyor. Kısaca ilk icime sinen yer okssydy keşke dedim hem tüp bebek tutmadigi için hem olumsuzluklar olduğu icinslm kızlar bende 6 ay icerisinde 3 defa tüp bebek yapdırdım ama sonuc negatif oldu ve hepnizi para konusunda coook iyi anlıyorum, bizim durum dahada kötü 15.000€ harcadık toplam 3 tüp bebek icin. Ben almanya da yaşıyorum eşimin sperm sayısı cok düşük, morfoloji bozukluğu var ve ileri hızlı da cok düşük 4 senedir uğraşıyoruzbenden kücük kız kardeşimin 10 aylık bebeği var yani benim icin durum dahada zor olmaya başladı. Şuan keciboynuzu kürünü kullanıyor eşim birde L- arginin hapından alıyor günde iki tane. Yakın zamanda 4. Tüp bebeği yapdırmak isdiyorum sizce hangi doktora gidebilirim/ hangisine güvenebilirim?
Canım cok tşkler cevab yazdığın icin, bende memoriali duymuşdum cok iyi diye ama emin olamamışdım senin sorunun ne tekrar deniycekmisingeçmiş olsun canım inşallah rabbim tez zamanda bebek nasip eder her birimize. Valla canım her merkezde illa olumsuzluklar yaşanıyor benim tavsiye ettiğim yer belki bana iyi gelir sana kötü ben kk sayesinde Dr merkez vs buldum ettim buradaki yorumlar gerçekten hastaları çok etkiliyor. Benim sana tavsiyem bahçeci fulya, şişli memorial ve acıbadem maslak bu uç merkezi araştır içine sinen yere git bence. ben bu uç merkezi araştırdım ve şişli memorial i çok istedim içime ilk sinen yer orası oldu ilgi alaka ve maddi olarak tek mikro çip olmamasi beni acıbadem e sevk etti ama mikro çip ya da imsi tekniği fark etmiyor rabbim yeter ki ol desin onlar teferruat oluyor. Kısaca ilk icime sinen yer okssydy keşke dedim hem tüp bebek tutmadigi için hem olumsuzluklar olduğu icin
Valla canım bizim sebepsiz infertilite 6 yıldır olmuyor 2 negatif aşılama 3 negatif tüp bebek denememiz var tedavilerden maddi manevi çok yıprandık uzun süre tedavi düşünmüyoruz canım. Sizde sorun var mıCanım cok tşkler cevab yazdığın icin, bende memoriali duymuşdum cok iyi diye ama emin olamamışdım senin sorunun ne tekrar deniycekmisin
Bende bir sorun yok bir defa normal yollardan hamile kaldım ama 3,5 aylıkken düşdü. Ama eşimde sperm düşüklüğü var ve varikozel amaliyatı oldu 2 sene önce. Şimdi ibrahim saacoğlunun kürlerini deniyoruz bende incir kürüne başlıcam yumurta sayısını ve kalitesini artırıyorValla canım bizim sebepsiz infertilite 6 yıldır olmuyor 2 negatif aşılama 3 negatif tüp bebek denememiz var tedavilerden maddi manevi çok yıprandık uzun süre tedavi düşünmüyoruz canım. Sizde sorun var mı
Canım nasılsın sen semra hocayla mı yoksa herhangi bir doktorla mı ön gorusme yapmistin ben 28 eylüle semra hocaya aldım Ayşe hocayla devam edeceğim sonrasında tahlilleri yaptırdım rahim filmi kaldı onuda echomarda cektirecegim inşallahValla canım bizim sebepsiz infertilite 6 yıldır olmuyor 2 negatif aşılama 3 negatif tüp bebek denememiz var tedavilerden maddi manevi çok yıprandık uzun süre tedavi düşünmüyoruz canım. Sizde sorun var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?