Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Şuan daha karar vermedim. Çünkü biraz kafamı ve vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum. İstanbulda çok merkez var. Memorial, Bahçeci ve American hastanesinde ücretsiz görüşme yapabiliyorsun. Bence hepsinden bir fikir alabilirsin zamanın varsa. Ben yaşadığım deneyimlerden dolayı merkezlere ilk girdiğimde hastalara, aralarındaki konuşmalar, banko görevlileriyle olan konuşmalara ister istemez kulak misafiri oluyorsun. Ve olumsuz konuşmalar beni de çok etkiliyor. Acıbadem de ilk Bülent hocayla görüşüyorsun ve 400-TL fiyatı var. Sonrasında Bülent hocayı göremiyorsun bir transferde görüyorsun. Yorumlardan okumuşsun.

Bir de bu işler şansa da bağlı. Ben bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmama rağmen olmuyor. O yüzden merkezlere git ve içine sinen seni rahatlatacak olan kasvet basmacak seni ruhen yormayan bir merkezi seçmelisin.

Çok teşkkür ederim V validesultan

Ben daha önce Bahçecide Müstecep beyle görüşmüştüm,burada kendisiyle ilgili kötü yorumları okuyunca direkt Bahçeciden soğudum.
Fakat Erbil beyden bahsedilmiş çokca,çikolata kisti olanları özellikle ona gitmeleri konusunda tavsiyeler var.Kötü yorum görmedim hiç.Onu düşünmeye başladım şimdide.
Eşimde zavallım,her gün farklı birşy söylüyorum,nereyi desem tamam diyor...

Müstecep beyi biliyorum. memorialdeydi daha önceden. ben ona bir kez muayene oldum. biraz resmi bir doktordu gibi geldi bana. Çikolata kislerin için kadın doğum doktorlarınla görüştünmü? tedavisi yok mu?

Müstecep beyi biliyorum. memorialdeydi daha önceden. ben ona bir kez muayene oldum. biraz resmi bir doktordu gibi geldi bana. Çikolata kislerin için kadın doğum doktorlarınla görüştünmü? tedavisi yok mu?

Ben 1 seneyi geçti,çikolata kisti için gidip geliyorum.Ameliyat önermedi doktorum.Tüp bebek bölümündeki doktora gidiyorum,en son aşılama yapalım dedi bana.Ama adetin 2. Günü büyük bir heyecanla gittiğimde bana tatile çıkacağını,o yüzden sonraki ay gelmemi söyledi.Doğum kontrol hapınada devam et dedi.Moralim bozuk geri döndüm.Her kafadanda bir ses çıkıyor,kullanma diyenler oldu çevremdekilerden.
Bende Çarşamba günü Kanuni Sultan Süleyman E.A.H ne gittim infertilite bölümüne.Bana direkt tüp bebek yaptırmalısın dedi.Acıbadem Maslak Ayşe hanıma gidebilirsin dedi...

Neslihan hanımda bayağı ilgili konuşup,sorup soruşturunca bi içim rahatlamıştı.Ama gördüğüm kadarıyla iyi bir izlenim yok çoğu kişide...

Slm kizlar bulent hocanin istemis oldugu genetik testi kandan verilen yani devlet hastanesinde yPtirabilirsnz dedi acaba yaptiran varmi aranizda hangi arastirma hastaneleri yapiyo bilgisi olan varmi randevuyuda kadin dogumdan mi almak gerekir yoksa baska bi bolumden mi

Canim ucretsiz gorusme peki gene de bir kontrol ediyorlar mi acaba yoksa baslamaya karar verdiklerinde mi bakiyorlar..

Buarada degerim gecen hafta carsamba 71 e dustu bu hafta tekrar yapacagim bakalim her ihtimale karsi allah korusun dis gebelik olmasin diye. Bur de ne var biliyor musun aklima takilan bizlere 1. Opudan once deseler yumurta rezervin az al su ilaclari biesteron omepa q10 2 ay kullan esinde su su ilaclari kullansin 2 ay sonra yapalim tedaviyi cunku ilk opuda havuz sistemine gittik vunku biz sadece 1 embryo oldu yani oncesinde tum olmasi gereken tedaviyi uygulasalar cunku bizler deli paralar kazanan insanlar degiliz umut kapisi elde avucta ne var dokuyoruz yazik bizlere de.. yani ne bilim pihtilasma testi karyotype analiz bunlar yapildin yani en azindannoncesinde yani ben 3 asilam 3 tup bebek denedim hatta 3. Tup bebegim 2 opulu oldu yani bu kadar yopratmasalar bizleri..

Canım ne yaptın? nasıl geçti yumurta toplama işlemin? kısmetse transferi ne zaman yapıcaklar?

Arkadaşım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Benim embriyolarım oluyordu ama bak hiç biri tutunmadı. belki senin bu embriyon tutunabilir. Birde yumurta sayısına stresin büyük etkisi oluyor. Benim bir ablam var tüp bebek yaptığı dönem 2 adet yumurtası toplanabilmişti. tedaviden sonra kontrole gittiğinde 2 den fazla yumurtası oluşmuştu. yani kafası daha rahat olduğundan sayısı değişmiş. o yüzden düşünmeme çalış. herşeyi oluruna bırak. ben şuanda öyle yapıyorum.

slm kızlar bende 6 ay icerisinde 3 defa tüp bebek yapdırdım ama sonuc negatif oldu ve hepnizi para konusunda coook iyi anlıyorum, bizim durum dahada kötü 15.000€ harcadık toplam 3 tüp bebek icin. Ben almanya da yaşıyorum eşimin sperm sayısı cok düşük, morfoloji bozukluğu var ve ileri hızlı da cok düşük 4 senedir uğraşıyoruz benden kücük kız kardeşimin 10 aylık bebeği var yani benim icin durum dahada zor olmaya başladı. Şuan keciboynuzu kürünü kullanıyor eşim birde L- arginin hapından alıyor günde iki tane. Yakın zamanda 4. Tüp bebeği yapdırmak isdiyorum sizce hangi doktora gidebilirim/ hangisine güvenebilirim?

geçmiş olsun canım inşallah rabbim tez zamanda bebek nasip eder her birimize. Valla canım her merkezde illa olumsuzluklar yaşanıyor benim tavsiye ettiğim yer belki bana iyi gelir sana kötü ben kk sayesinde Dr merkez vs buldum ettim buradaki yorumlar gerçekten hastaları çok etkiliyor. Benim sana tavsiyem bahçeci fulya, şişli memorial ve acıbadem maslak bu uç merkezi araştır içine sinen yere git bence. ben bu uç merkezi araştırdım ve şişli memorial i çok istedim içime ilk sinen yer orası oldu ilgi alaka ve maddi olarak tek mikro çip olmamasi beni acıbadem e sevk etti ama mikro çip ya da imsi tekniği fark etmiyor rabbim yeter ki ol desin onlar teferruat oluyor. Kısaca ilk icime sinen yer okssydy keşke dedim hem tüp bebek tutmadigi için hem olumsuzluklar olduğu icin

Canım cok tşkler cevab yazdığın icin, bende memoriali duymuşdum cok iyi diye ama emin olamamışdım senin sorunun ne tekrar deniycekmisin

Canım cok tşkler cevab yazdığın icin, bende memoriali duymuşdum cok iyi diye ama emin olamamışdım senin sorunun ne tekrar deniycekmisin
Valla canım bizim sebepsiz infertilite 6 yıldır olmuyor 2 negatif aşılama 3 negatif tüp bebek denememiz var tedavilerden maddi manevi çok yıprandık uzun süre tedavi düşünmüyoruz canım. Sizde sorun var mı

Bende bir sorun yok bir defa normal yollardan hamile kaldım ama 3,5 aylıkken düşdü. Ama eşimde sperm düşüklüğü var ve varikozel amaliyatı oldu 2 sene önce. Şimdi ibrahim saacoğlunun kürlerini deniyoruz bende incir kürüne başlıcam yumurta sayısını ve kalitesini artırıyor

Canım nasılsın sen semra hocayla mı yoksa herhangi bir doktorla mı ön gorusme yapmistin ben 28 eylüle semra hocaya aldım Ayşe hocayla devam edeceğim sonrasında tahlilleri yaptırdım rahim filmi kaldı onuda echomarda cektirecegim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…