- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.561
MERHaba gecmıs olsun , aynı durumdayız . Benım bır kurtajım var , kurtajdan sonra yapısıklık olustugu ıcın rahım kalınlasmıyor , hıstereskopı olmustum aralıkta , sonra ılac tedavısı uugulandı 3 ay arayla ama her gıttıgımde sonuc olumsuz oldu , bende baska sıkıntılarda var , yanı aralıktan beri transfere ulasamadık. Sizin sıkıntınız nedır ?Merhaba hanımlar benim bu ay transferim olacaktı ama rahim duvarım kalınlaşmamış transferim iptal edilebilir böyle bir sorunu olan oldumu aranızda
Benimde üç düşüğüm var ve hiçbirinde kürtaj olmadım kendiliğinden düştü,bende iki defa histereskopi oldum yapışıklık tam anlamıyla geçmedi bugün adetimin 21.günü sadece 8mm olmuş transfer yapılmıycak 3 ay ilaç kullanıcam,3 ayın sonunda bakılacak rahim yeterli kalınlığa ulaşmazsa galiba tekrar histereskopi yapılacak.Tedaviye aynı zamanlarda başlamışız bende aralıkta başladım havuz tedavisi gördüm.Şimdi düşünüyorumda demek ki düşüklerim rahim duvarının yeteri kadar kalınlaşmamasından kaynaklanmış.Napalım geç olsun güç olmasın.Sizde üzülmeyin önemli olan problemin bulunması inşallah Sizinde düzelir nar suyu içiyorum,narında tam zamanı başka bitkisel şeylerde denemeyi düşünüyorumMERHaba gecmıs olsun , aynı durumdayız . Benım bır kurtajım var , kurtajdan sonra yapısıklık olustugu ıcın rahım kalınlasmıyor , hıstereskopı olmustum aralıkta , sonra ılac tedavısı uugulandı 3 ay arayla ama her gıttıgımde sonuc olumsuz oldu , bende baska sıkıntılarda var , yanı aralıktan beri transfere ulasamadık. Sizin sıkıntınız nedır ?
İnsallah tesekkur ederim , sizede cok gecmis olsun . Benim ikinci tup denemem ilkinde tek sorun cikolata kisti idi olmayinca vakit kaybetmeden tup denedik kese olustu fakat bebegi hic goremedik o yuzden kurtaj oldum , sonrasi yukarida anlattiklarim , sag yumurtaligimda cikolata kisti , bu 1 sene icerisinde sag tupu mi tikadi ve salgiladigi sivi rahime geri dokuluyor bu ay rahimde sivi birikimine neden oldu ve bu sekilde yukleyemem tutmaz ne dogal yolla ne tuple cok zor bu sekilde dedi ve laparaskopi ile tupu baglayip rahim ile baglantisini kesmeyi onerdi , bakalimBenimde üç düşüğüm var ve hiçbirinde kürtaj olmadım kendiliğinden düştü,bende iki defa histereskopi oldum yapışıklık tam anlamıyla geçmedi bugün adetimin 21.günü sadece 8mm olmuş transfer yapılmıycak 3 ay ilaç kullanıcam,3 ayın sonunda bakılacak rahim yeterli kalınlığa ulaşmazsa galiba tekrar histereskopi yapılacak.Tedaviye aynı zamanlarda başlamışız bende aralıkta başladım havuz tedavisi gördüm.Şimdi düşünüyorumda demek ki düşüklerim rahim duvarının yeteri kadar kalınlaşmamasından kaynaklanmış.Napalım geç olsun güç olmasın.Sizde üzülmeyin önemli olan problemin bulunması inşallah Sizinde düzelir nar suyu içiyorum,narında tam zamanı başka bitkisel şeylerde denemeyi düşünüyorum
2. tedavıdeyım suan ılk once havuz yontemı uygulayacagız embrıyolarım az cıkyıor benım 3tane cıkmıstı ılkınde havuz yontemı ıle sayıyı arttıracagız sonrasında, hısteroskobı olacagım hsg ve laporoskopbı oldum bır o eksıktı onuda yapalım bakalım ne olcak dedık tutunmayı arttıyormus. yarın ılk yumurta toplama ıslemım olacak maslakda. bu sefer mıcrochıp yontemını deneyelım dedı daha kalıtelı embrıyo olusması ıcın ama esımde sıkıntı yoktu benım sperm kalıtesınde onuda yaptırsammı bılemedım olusan embrıoları kromozom testıne tabı tutalım denıldı bızım oyle sıkıntılarımızda yok. onuda yaptırmayı dusunmuyorum dedım herbırıne maddıyatım yetmıyor artık çalıstıgımı bu ıse harcıyorum. bu sefer hısteroskobı ıle havuz yontemınden ne cıkacak bakalım ? kısı bulur benım transfer ıslemım sanırım.
Çok teşekkür ederim canım.Hakkından hayırlısı olsun inşallah,herkesin sorunu farklı farklı.Benim artık son şansım yaşım 37 zaten yumurta rezervim az dahada denemeyi düşünmüyorumİnsallah tesekkur ederim , sizede cok gecmis olsun . Benim ikinci tup denemem ilkinde tek sorun cikolata kisti idi olmayinca vakit kaybetmeden tup denedik kese olustu fakat bebegi hic goremedik o yuzden kurtaj oldum , sonrasi yukarida anlattiklarim , sag yumurtaligimda cikolata kisti , bu 1 sene icerisinde sag tupu mi tikadi ve salgiladigi sivi rahime geri dokuluyor bu ay rahimde sivi birikimine neden oldu ve bu sekilde yukleyemem tutmaz ne dogal yolla ne tuple cok zor bu sekilde dedi ve laparaskopi ile tupu baglayip rahim ile baglantisini kesmeyi onerdi , bakalim
Baskada yol yok gibi sadece uzamis olan tedavi yorgunlugu ve umitsizlik var .. hepimiz icin gercekten hayirlisi olsun , zormus bu isler ..
Umutsuzluga kapılma , olacak ınsallah Olmazsa bıle pes etme , sonuna kadar git .. Rabbım kucagını boş bırakmasın.saglıcakla kal .Çok teşekkür ederim canım.Hakkından hayırlısı olsun inşallah,herkesin sorunu farklı farklı.Benim artık son şansım yaşım 37 zaten yumurta rezervim az dahada denemeyi düşünmüyorum
İnşallah canım çok teşekkür ederim,sendeUmutsuzluga kapılma , olacak ınsallah Olmazsa bıle pes etme , sonuna kadar git .. Rabbım kucagını boş bırakmasın.saglıcakla kal .
RahimMERHaba gecmıs olsun , aynı durumdayız . Benım bır kurtajım var , kurtajdan sonra yapısıklık olustugu ıcın rahım kalınlasmıyor , hıstereskopı olmustum aralıkta , sonra ılac tedavısı uugulandı 3 ay arayla ama her gıttıgımde sonuc olumsuz oldu , bende baska sıkıntılarda var , yanı aralıktan beri transfere ulasamadık. Sizin sıkıntınız nedır ?
Rahim kalınlıgım en son ki tedavıde 7.2 cıkmıstı , bende yapısklık oldugundan dolayı rahım yeterınce kalınlasamıyor , sanırım tekrardan hıstereskopı olacagım . Fıyatı 3750 tl idi en sonRahim
Kalinligi kac cikio
Benm
Bi hafta
İcinde kalinlasmisdi hatta 7 ustu kabuldu benim 11
Olmusdu hoca cok iyi demisdi
Rahim kalınlıgım en son ki tedavıde 7.2 cıkmıstı , bende yapısklık oldugundan dolayı rahım yeterınce kalınlasamıyor , sanırım tekrardan hıstereskopı olacagım . Fıyatı 3750 tl idi en son
Merhaba canım , ben bundsn oncekı tedavıde aynen 40 gun olmamıstım ve muayenede yumurtalıkta kist olustugu ortaya cıktı yanı yumurta kendını atamayınca gecıcı kist olusmus ve sokturucı ıle adet oldum , sonra kayboldu , bu tedavımde ise estrofemı bırakalı 20 gün oldu ve ben yine adet olmadım su an sehır dısındayım gelınce yıne doktora gozukecegım , bence sende gozuk derım en azından sokturucu ile adet olursun..Canım yaa senin transferinin iptal edildiği ay adetini normal zamanında oldun mu,benim bugün adetimin 40.günü hala olmadım.Merak ettim neden acaba
Teşekkür ederim canım yarın her ihtimale karşılık bhcg yaptırıcam,pazartesi günü de hastaneyi arar sorarım artık ne derlerse onu yaparım belkide bendede kist oluştu.Merhaba canım , ben bundsn oncekı tedavıde aynen 40 gun olmamıstım ve muayenede yumurtalıkta kist olustugu ortaya cıktı yanı yumurta kendını atamayınca gecıcı kist olusmus ve sokturucı ıle adet oldum , sonra kayboldu , bu tedavımde ise estrofemı bırakalı 20 gün oldu ve ben yine adet olmadım su an sehır dısındayım gelınce yıne doktora gozukecegım , bence sende gozuk derım en azından sokturucu ile adet olursun..
Canım merhaba , ne yaptın merak ettim, durumunda bır gelısme var mı?Teşekkür ederim canım yarın her ihtimale karşılık bhcg yaptırıcam,pazartesi günü de hastaneyi arar sorarım artık ne derlerse onu yaparım belkide bendede kist oluştu.
Canım merhaba , ne yaptın merak ettim, durumunda bır gelısme var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?