- 15 Ocak 2015
- 1.503
- 2.194
- 133
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.521
Samsunda bende yapdırmak istemiyorum eğer istanbula gitme imkanın varsa memorial bence en iyisi cook temiz bir hastane ve özel otel bölümüde var hastalar icinben merkezindeyim ve burda kalkışmam bidaha :/
Canim tekrar başladın mi tedaviye allahım yardimcin olsunMerhaba arkadaslar . Bende bu konuda görüş bıldırmek ıstıyorum . Tabıkı hepımız bır takım ıyı kotu olaylar yasıyoruz doktorumuz ıle ılgılı . Ancak bu kadar basarılı bır hastahane ve oldukca basarılı bır profosor den de ustun ılgı alaka beklenmemelı dıye dusunuyorum . Ben 7 aydır kendısınde tedavı oluyorum gerekli bütün işlemleri kendısı yapıyor ,ama yumurta toplama yumurta takıbı gibi basıt ıslemlerı yanındakı diğer doktorlar yapabılıyor . Bunda bana gıre bır sakınca yok size gore tabıkı olabılır onu bılemem . Ama sunu belırtmelıyım kı ulasılmaz degıller gorusmek ıstedıgın her an gorusturuyorlar sorularına cevap alabılıyorsun . Güzel organıze olmuslar belgın hanım yasemın hanım dıger hemsıreler hem ılgılıler hem vakıt ayırıyorlar . Burada bıze dusen bıraz tırmalamak soracagımız soruları sormak onların gelmesını beklemeden kendımız gıtmelıyız . Ayrıca gittiğimde yarım saatten fazla hıc beklemedım . Dıger ısım yapmıs merkezlerden bırı saatlerce bekletıyordu o yızden yarım saatlık bır gecıkme benım canımı sıkmadı . Yanı acıkcası ben su anlık olumsuz bır olay yasamadım tedavı surecınızde aklınıza yatmayan seyler varsa onları bılemem , ama dıger konularda ben katılmıyorum bıraz daha adil yargılamak lazım sonucta yorumlarımızı bır cok ınsan okuyor ben dayanamadım haksızlık oldugunu dusunup bır yorum yazmak istedım . Insallah sonunda hepımız bebeklerımıze kavusuruz .
Canim cok tesekkur ederim . Tedaviye baslamistim seninle konusmustuk sanirim ama kurtajdan sonra rahimde yapisiklik olusmus yaklasik 7 aydir onun gitmesi icin ugrasiyoruz . Yapisiklik gidince transfer olacak insallah.Canim tekrar başladın mi tedaviye allahım yardimcin olsun
Merhaba canım bende Bülent hocada 9 aydır tedavideyim bendede rahim yapışıklığı sorunu var 2 defa histereskopi oldum en son çektirdiğim rahim filmine göre azda olsa yine yapışıklık var Bülent hoca vücut yapıyor dedi artık rahim kalınlaştırmak için ilaçlara başladım şu an ilacım bitti adetimi bekliyorum adetin 3. günü tekrar cycglo başlıycam.Siz acaba kaç defa histereskopi oldunuz,sizede havuz tedavisimi uygulandıCanim cok tesekkur ederim . Tedaviye baslamistim seninle konusmustuk sanirim ama kurtajdan sonra rahimde yapisiklik olusmus yaklasik 7 aydir onun gitmesi icin ugrasiyoruz . Yapisiklik gidince transfer olacak insallah.
Merhaba! İlk mart ayinda gormustuk galiba yapisikligi .histereskopi oldum 3 aylik cyglo ve lucrin tedavisi uygulandi. ama esrrofem ile rahim kalinlasmadi buda yapisijlik yuzundendi.sonra bir daha 3 aylık cyglo velucrin tedavısı. 3 ayın sonunda estrofem ve rahım kalınlastı 8.5 mm ye kadar . Bu sefer de kısısel nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldık . Bulenthocanın dedıgı yapısıklıgın hamılelık olustuktan sonra her hangı bır zararı yok yeter kı rahım kalınlassın cunku rahımın kalınlasmasını engelleyenılıyor dedı . Eğer bu seferde kalınlasmasaydı banada hıstereskopı dıyecektı bır daha . Senin en fazla kac mm oldu canım ? Tek sorun yapısıklık mı ?Merhaba canım bende Bülent hocada 9 aydır tedavideyim bendede rahim yapışıklığı sorunu var 2 defa histereskopi oldum en son çektirdiğim rahim filmine göre azda olsa yine yapışıklık var Bülent hoca vücut yapıyor dedi artık rahim kalınlaştırmak için ilaçlara başladım şu an ilacım bitti adetimi bekliyorum adetin 3. günü tekrar cycglo başlıycam.Siz acaba kaç defa histereskopi oldunuz,sizede havuz tedavisimi uygulandı
Bu arada benım toplama ıslemınm tedavının ılk asamasında yapıldı donduruldu benı beklıyorlar :)Merhaba! İlk mart ayinda gormustuk galiba yapisikligi .histereskopi oldum 3 aylik cyglo ve lucrin tedavisi uygulandi. ama esrrofem ile rahim kalinlasmadi buda yapisijlik yuzundendi.sonra bir daha 3 aylık cyglo velucrin tedavısı. 3 ayın sonunda estrofem ve rahım kalınlastı 8.5 mm ye kadar . Bu sefer de kısısel nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldık . Bulenthocanın dedıgı yapısıklıgın hamılelık olustuktan sonra her hangı bır zararı yok yeter kı rahım kalınlassın cunku rahımın kalınlasmasını engelleyenılıyor dedı . Eğer bu seferde kalınlasmasaydı banada hıstereskopı dıyecektı bır daha . Senin en fazla kac mm oldu canım ? Tek sorun yapısıklık mı ?
merhaba. Eğer geçmişi okuduysaniz burada herkes kişisel yaşadığı şeyleri anlatıyor kimi hastalar olumsuzluk yaşıyor kimi memnun kalıyor bu her merkez de var sadece acıbadem için değil! siz memnun olabilirsiniz burada haksızlık ne onu anlamadım ? Siz memnun kaldığınızi anlatırken hâk oluyor biz olumsuz yaşadığımiz şeyleri yazinca mı haksızlık oluyor kendi adıma konuşuyorum yazdığım şeylerin hepsi üstüne ekleme yapılmadan yaşadığım şeyler adil bi şekilde yazdım biliyorum ki burda yazılan şeylere Gore hareket eden hastalar var. ne yaşadıysam onu anlattım. Herkes burada ne yaşadıysa onu anlatıyor. Ayrıca hastaneye gidip daha yarım saat beklediğim bir gün olmadi en az 1 saat kesin bekletiyorlar kan sonucu çıkıyor ona gore ilac yazıyorlar yani her gittiğim zaman 1 saat kesin bekledim 2 saat beklediğimi bile çok iyi hatırlıyorum.Merhaba arkadaslar . Bende bu konuda görüş bıldırmek ıstıyorum . Tabıkı hepımız bır takım ıyı kotu olaylar yasıyoruz doktorumuz ıle ılgılı . Ancak bu kadar basarılı bır hastahane ve oldukca basarılı bır profosor den de ustun ılgı alaka beklenmemelı dıye dusunuyorum . Ben 7 aydır kendısınde tedavı oluyorum gerekli bütün işlemleri kendısı yapıyor ,ama yumurta toplama yumurta takıbı gibi basıt ıslemlerı yanındakı diğer doktorlar yapabılıyor . Bunda bana gıre bır sakınca yok size gore tabıkı olabılır onu bılemem . Ama sunu belırtmelıyım kı ulasılmaz degıller gorusmek ıstedıgın her an gorusturuyorlar sorularına cevap alabılıyorsun . Güzel organıze olmuslar belgın hanım yasemın hanım dıger hemsıreler hem ılgılıler hem vakıt ayırıyorlar . Burada bıze dusen bıraz tırmalamak soracagımız soruları sormak onların gelmesını beklemeden kendımız gıtmelıyız . Ayrıca gittiğimde yarım saatten fazla hıc beklemedım . Dıger ısım yapmıs merkezlerden bırı saatlerce bekletıyordu o yızden yarım saatlık bır gecıkme benım canımı sıkmadı . Yanı acıkcası ben su anlık olumsuz bır olay yasamadım tedavı surecınızde aklınıza yatmayan seyler varsa onları bılemem , ama dıger konularda ben katılmıyorum bıraz daha adil yargılamak lazım sonucta yorumlarımızı bır cok ınsan okuyor ben dayanamadım haksızlık oldugunu dusunup bır yorum yazmak istedım . Insallah sonunda hepımız bebeklerımıze kavusuruz .
merhaba. Eğer geçmişi okuduysaniz burada herkes kişisel yaşadığı şeyleri anlatıyor kimi hastalar olumsuzluk yaşıyor kimi memnun kalıyor bu her merkez de var sadece acıbadem için değil! siz memnun olabilirsiniz burada haksızlık ne onu anlamadım ? Siz memnun kaldığınızi anlatırken hâk oluyor biz olumsuz yaşadığımiz şeyleri yazinca mı haksızlık oluyor kendi adıma konuşuyorum yazdığım şeylerin hepsi üstüne ekleme yapılmadan yaşadığım şeyler adil bi şekilde yazdım biliyorum ki burda yazılan şeylere Gore hareket eden hastalar var. ne yaşadıysam onu anlattım. Herkes burada ne yaşadıysa onu anlatıyor. Ayrıca hastaneye gidip daha yarım saat beklediğim bir gün olmadi en az 1 saat kesin bekletiyorlar kan sonucu çıkıyor ona gore ilac yazıyorlar yani her gittiğim zaman 1 saat kesin bekledim 2 saat beklediğimi bile çok iyi hatırlıyorum.
Merhaba , oncelıkle gecmıs olsun. Umarım tedavınız olumlu sonuclanır . Gecmıs yazılarınıza bakmadım yanı tedavı surecınızle ılgılı olumsuz durumlar yasadıysanız bunda sonuna kadar haklısınız tabı kı . Benım demek ıstedıgım sorun beklemek doktor gorememek ya da beklenen guler yuz ılgı kısmı ıse isim yapmıs ve oldukca yogun bır merkez tercıh etmemek idi .. Tekrardan gecmıs olsun.merhaba. Eğer geçmişi okuduysaniz burada herkes kişisel yaşadığı şeyleri anlatıyor kimi hastalar olumsuzluk yaşıyor kimi memnun kalıyor bu her merkez de var sadece acıbadem için değil! siz memnun olabilirsiniz burada haksızlık ne onu anlamadım ? Siz memnun kaldığınızi anlatırken hâk oluyor biz olumsuz yaşadığımiz şeyleri yazinca mı haksızlık oluyor kendi adıma konuşuyorum yazdığım şeylerin hepsi üstüne ekleme yapılmadan yaşadığım şeyler adil bi şekilde yazdım biliyorum ki burda yazılan şeylere Gore hareket eden hastalar var. ne yaşadıysam onu anlattım. Herkes burada ne yaşadıysa onu anlatıyor. Ayrıca hastaneye gidip daha yarım saat beklediğim bir gün olmadi en az 1 saat kesin bekletiyorlar kan sonucu çıkıyor ona gore ilac yazıyorlar yani her gittiğim zaman 1 saat kesin bekledim 2 saat beklediğimi bile çok iyi hatırlıyorum.
Ben daha estrogen tedavisi gitmedin bu at adetimin 3.gunu cyglo basliycam ilacin 15.gunu lucrin vurulucam sanirim adetim bittikten sonra Rahim kalinligi icin kontrole cagiracaklar.Benim yumurta toplama islemim 3 defa oldu 9 embriyom oldu dondurduk.Sizin Maolkc embriyo olduMerhaba! İlk mart ayinda gormustuk galiba yapisikligi .histereskopi oldum 3 aylik cyglo ve lucrin tedavisi uygulandi. ama esrrofem ile rahim kalinlasmadi buda yapisijlik yuzundendi.sonra bir daha 3 aylık cyglo velucrin tedavısı. 3 ayın sonunda estrofem ve rahım kalınlastı 8.5 mm ye kadar . Bu sefer de kısısel nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldık . Bulenthocanın dedıgı yapısıklıgın hamılelık olustuktan sonra her hangı bır zararı yok yeter kı rahım kalınlassın cunku rahımın kalınlasmasını engelleyenılıyor dedı . Eğer bu seferde kalınlasmasaydı banada hıstereskopı dıyecektı bır daha . Senin en fazla kac mm oldu canım ? Tek sorun yapısıklık mı ?
Ben henuz estrofeme baslamadim simdi adetimi bekliyorum 3.gunu cyglo basliycam 15.tablette lucrin vurulucam sanirim adet bitiminde rahim kalinligi icin kontrole cagiracaklar.Benim yumurta toplama 3 defa oldu 9 embriyo olustu dondurdular.Sizin kac embriyo oldu.Merhaba! İlk mart ayinda gormustuk galiba yapisikligi .histereskopi oldum 3 aylik cyglo ve lucrin tedavisi uygulandi. ama esrrofem ile rahim kalinlasmadi buda yapisijlik yuzundendi.sonra bir daha 3 aylık cyglo velucrin tedavısı. 3 ayın sonunda estrofem ve rahım kalınlastı 8.5 mm ye kadar . Bu sefer de kısısel nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldık . Bulenthocanın dedıgı yapısıklıgın hamılelık olustuktan sonra her hangı bır zararı yok yeter kı rahım kalınlassın cunku rahımın kalınlasmasını engelleyenılıyor dedı . Eğer bu seferde kalınlasmasaydı banada hıstereskopı dıyecektı bır daha . Senin en fazla kac mm oldu canım ? Tek sorun yapısıklık mı ?
Benim kac 7 embrıyom vardı 5 i ni cgh ye gondrrdık 4 ü saglam geldı donduruldu , 2 tane de cgh ye gıtmeden donduruldu .ben de su an aynıyım bugün cyglo ya basladım 15. Gün lucrin bır dahakı adet ılusumda ıse yenıden estrofemBen daha estrogen tedavisi gitmedin bu at adetimin 3.gunu cyglo basliycam ilacin 15.gunu lucrin vurulucam sanirim adetim bittikten sonra Rahim kalinligi icin kontrole cagiracaklar.Benim yumurta toplama islemim 3 defa oldu 9 embriyom oldu dondurduk.Sizin Maolkc embriyo oldu
Ben henuz estrofeme baslamadim simdi adetimi bekliyorum 3.gunu cyglo basliycam 15.tablette lucrin vurulucam sanirim adet bitiminde rahim kalinligi icin kontrole cagiracaklar.Benim yumurta toplama 3 defa oldu 9 embriyo olustu dondurdular.Sizin kac embriyo oldu.
Valla canım bende anlamadım daha önce benim iki tüp bebekte embiryolar kalitesiz oldu .Olsa embiryolar en azından diğer iki tüp bebektekibden iyi olurdu herhalde. Eşimin sperm sayısı iyi bide sayı 80 milyon total hareketli %88 yani bu değerlerle mikro çip uygulandı yine de 20 embiryo içinde bir tane kaliteli embiryo olmadıLaboratuarinin cok iyi oldugunu dusunmuyorum.
Canım sen içine sinen yere git. Bende sırf mikro çip diye gittim ama hiç bir şeye yaramadı diğer merkezde embiryolar daha iyi olmuştu mikro çipsiz. Valla canım iyi düşün taşın kaçıncı tedavin olacak canım
Anladım canım Allah yardımcın olsun inşaallah rabbim hayırlı zamanda rabbim hepimize nasip etsin. Eşimle genetik test yaptırmıştik dün sonucunu öğrendik Allaha şükür genetikte de sorun çıkmadı. Embiryolar gelişimi geriden geliyor ya bizim genetik test önermişti drlar. O konuda kafamız rahatladı. yumurta rezervi iyi eşimin değerleri iyi hala anlamıyorum nasıl bir tane bile kaliteli embiryo olmuyor. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin inşasllah bazen çok üzülüyorum çevremde herkesin çocuğu oldu oluyor bizim boynumuz bükük kalıyor. Off allahım sen büyüksün bu yolda mücadele eden bebek isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallahCanım ben 2 defa tüp bebek tedavisi oldum ama hiç taze transfer yapılamadı. ilkinde pko olduğum için yapılamadı, sonrasında ise genetik baktırdım orda sağlam embriyo çıkmadı. o yüzden toplam 5 defa dondurulmuş embriyo transferim oldu. artık hiç embriyom kalmadığı için artık 6. direk tekrar tüp bebek tedavisiyle olacak.
Anladım canım Allah yardımcın olsun inşaallah rabbim hayırlı zamanda rabbim hepimize nasip etsin. Eşimle genetik test yaptırmıştik dün sonucunu öğrendik Allaha şükür genetikte de sorun çıkmadı. Embiryolar gelişimi geriden geliyor ya bizim genetik test önermişti drlar. O konuda kafamız rahatladı. yumurta rezervi iyi eşimin değerleri iyi hala anlamıyorum nasıl bir tane bile kaliteli embiryo olmuyor. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin inşasllah bazen çok üzülüyorum çevremde herkesin çocuğu oldu oluyor bizim boynumuz bükük kalıyor. Off allahım sen büyüksün bu yolda mücadele eden bebek isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Âmin canım evet en çok duaya ihtiyacımız var. Rabbim dualarımızi kabul etsin inşallah. Bizde uç kardeşiz bi tek benim çocuğum yok eşimin de abisi ve ablasının çocuğu var tek eşimin yok 8 yıllık evliliyiz. Çok zor toplum tarafından bazen dalga konusu oluyor bazen acınacak durumda oluyorum kısaca dedikodu konusu oluyorum. Allahtan gelen bir şey bu benim elimde olan bir şey değil o yüzden allahtan gelen bu kadar hassas bir şeyi dedikodu yapanları Allaha havale ediyorumAmin canım. benim içinde çok zor oluyor. çünkü biz 3 kız kardeşiz. ablamın bir oğlu var. kardeşim evlendi 3 ay sonra hemen çocuk yaptı. ben 5,5 yıllık evliyim çocuğum yok. çevremdeki sorulardan çok sıkıldım. üçümüzün aynı anda olduğu akraba ortamlarına girmemeye çalışıyorum. çünkü çok üzülüyorum
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ve dualarımız kabul eylesin. Şunu farkettim her namazımda aklımda sürekli bir bebek duası oluyor :) inşallah rabbim dualarımızı boşa çevirmez. Çok yakından tanıdığım bir ablam var. kendisinin 1 adet yumurtası oluyormuş tüp bebek demişmiş olmamış. en son doktor gelme senin çocuğun olmaz demiş. bir gün çok ağlamış ve çok dua etmiş. şimdi 6 yaşında bir oğlu var. biliyorum bizim içinde vakti ve zamanı var. ama bu mahalle baskısı insanı çok yoruyor. inşallah o güzel bebek kokularını bizde duyarız arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?