- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.601
Bende yurtdışındayim. 4 defa denedim. Ücüncü tuttu. Down sendromu yüzünden gelismedi. 5 aylikken Kalbi durdu. Suni sanciyla dogum yapildi . Dördüncü de tuttu test sonucundan bir hafta sonra düşük yaptım. Şimdi Türkiye'de iyi bir doktor ve merkez arastiriyoruz
Ben de Almanya-Berlin'deyim. Burda bir tüp bebek merkezi tavsiyesi alamaım kimseden. Türkiye'de daha yaygın bu tavsiyeler. Ya da benim çevremde yok bu tavsiyeyi verebilecek kimse. Ben de jinekoloğun verdiği bir karttaki numarayı aradım, randevu aldım ve yola böyle koyuldum.Evet üçü de burda oldu İlk iki tek embriyo transfer edildi üçüncü 2 tane tutu bir gün sonra kanamam başladı üç gün içinde düşük yaptım Şimdi yine aynı yerde deniyorum
Hayırlı olsun. Berlinde mi başladin tedaviyeBen de Almanya-Berlin'deyim. Burda bir tüp bebek merkezi tavsiyesi alamaım kimseden. Türkiye'de daha yaygın bu tavsiyeler. Ya da benim çevremde yok bu tavsiyeyi verebilecek kimse. Ben de jinekoloğun verdiği bir karttaki numarayı aradım, randevu aldım ve yola böyle koyuldum.
Hayırlı olsun. Berlinde mi başladin tedaviye
Bendede aynı öyle oldu aslında işini iyi yapıyorlar Türkiye de ne oluyorsa burda da aynı bende değiştirmeden şimdi 4. Ye başladım hakımızda hayırlısıBen de Almanya-Berlin'deyim. Burda bir tüp bebek merkezi tavsiyesi alamaım kimseden. Türkiye'de daha yaygın bu tavsiyeler. Ya da benim çevremde yok bu tavsiyeyi verebilecek kimse. Ben de jinekoloğun verdiği bir karttaki numarayı aradım, randevu aldım ve yola böyle koyuldum.
Bendede aynı öyle oldu aslında işini iyi yapıyorlar Türkiye de ne oluyorsa burda da aynı bende değiştirmeden şimdi 4. Ye başladım hakımızda hayırlısı
Aynen valla yeterki Rabbim ol desinİşallah bu sefer olur :) olmayacağı varsa türkiye'de de olmuyor. Tam tedaviye başlayacakken hamilelik haberi alan da var
Aynen valla yeterki Rabbim ol desin
Yok hiç duymadım o neymiş?Bir de burdan bir arkadaş bana "imsi" diye bir şey önerdi. Duydun mu bu yöntemi?
Yok hiç duymadım o neymiş?
Çok iyi birşey bunun için nereye baş vurulmalı ki?spermleri detaylı inceleme özelliğine sahip bir mikroskopla yapılan bir tedavi şekliymiş. Bu mikroskop spermleri 6000-8000 kat büyültüyormuş ve en sağlıklı spermi seçebiliyorlarmış.
Bizim morfoloji sorunumuz olduğu için icsi tekniğini önderdi doktor. Benim araştırmalarm da bu yönde.
Sağlık sigortası karşılıyor mu masraflari. ? %kac karsiliyor? 3 denemeden fazlasına yardım etmiyor bazi sağlık sigortasıBendede aynı öyle oldu aslında işini iyi yapıyorlar Türkiye de ne oluyorsa burda da aynı bende değiştirmeden şimdi 4. Ye başladım hakımızda hayırlısı
Imsiyi bende duydum. Sigorta karşılıyormu acaba?spermleri detaylı inceleme özelliğine sahip bir mikroskopla yapılan bir tedavi şekliymiş. Bu mikroskop spermleri 6000-8000 kat büyültüyormuş ve en sağlıklı spermi seçebiliyorlarmış.
Bizim morfoloji sorunumuz olduğu için icsi tekniğini önderdi doktor. Benim araştırmalarm da bu yönde.
Benim şimdi 4. Denemem ilk üç deneme karşıladılar şimdi 2 taneye tamam dediler %50 onlar ödüyoSağlık sigortası karşılıyor mu masraflari. ? %kac karsiliyor? 3 denemeden fazlasına yardım etmiyor bazi sağlık sigortası
Bazı tüp bebek merkezleri yapıyor Türkiye'de. HaÇok iyi birşey bunun için nereye baş vurulmalı ki?
Imsiyi bende duydum. Sigorta karşılıyormu acaba?
Hangi Sigorta'dasin. Ilk üç tamamen mi karşıladılar?Benim şimdi 4. Denemem ilk üç deneme karşıladılar şimdi 2 taneye tamam dediler %50 onlar ödüyo
AOK dayım yok ilk te şimdi de %50 yani 5 bin masraf biz 2.500 ödüyoruz dondurursan 600 € da ona veriyorsun ben öyle yaptım biz baya araştırdık tamamen karşılayan hiç bir yer yokHangi Sigorta'dasin. Ilk üç tamamen mi karşıladılar?
Dak yı araştır. Tamamen karşılıyor diye duydum.AOK dayım yok ilk te şimdi de %50 yani 5 bin masraf biz 2.500 ödüyoruz dondurursan 600 € da ona veriyorsun ben öyle yaptım biz baya araştırdık tamamen karşılayan hiç bir yer yok
AOK ilk üc deneme yarısını karşılliyor. Sonraki denemelerde tek kuruş ödemiyorAOK dayım yok ilk te şimdi de %50 yani 5 bin masraf biz 2.500 ödüyoruz dondurursan 600 € da ona veriyorsun ben öyle yaptım biz baya araştırdık tamamen karşılayan hiç bir yer yok
Ben şuan 4. Denemdeyim dediğim gibi ilk üç dediler bu sefer iki denemeyi karşılıyorlarAOK ilk üc deneme yarısını karşılliyor. Sonraki denemelerde tek kuruş ödemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?