Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Çok geçmiş olsun canım. Yurtdışında nerdesin canım? Ben de almanya'dayım.

Evet üçü de burda oldu İlk iki tek embriyo transfer edildi üçüncü 2 tane tutu bir gün sonra kanamam başladı üç gün içinde düşük yaptım Şimdi yine aynı yerde deniyorum
Ben de Almanya-Berlin'deyim. Burda bir tüp bebek merkezi tavsiyesi alamaım kimseden. Türkiye'de daha yaygın bu tavsiyeler. Ya da benim çevremde yok bu tavsiyeyi verebilecek kimse. Ben de jinekoloğun verdiği bir karttaki numarayı aradım, randevu aldım ve yola böyle koyuldum.

Hayırlı olsun. Berlinde mi başladin tedaviye

Hayırlı olsun. Berlinde mi başladin tedaviye

Doktorun söylediği merkeze gittim. Önce bir kan alındı. Şimdi sırada hormon testi var. Güncellemek istediler. Adetimi bekliyorum. Eşimin de sprermiyogram testi tekrar yapılacak. Aslında kliniği sevdim ilk intiba olarak ama yine de fazla araştırmadığım için de içimde bir kuşku var. Kötü tecrübeleri de okudukça çoğaldı. Daha mı çok araştırsaydım diye. Daha güven verici bir yer duyarsam belki transferi burada yaptırmam. Bilemiyorum kafam karışık biraz. Evet klinik berlin'de.

Bendede aynı öyle oldu aslında işini iyi yapıyorlar Türkiye de ne oluyorsa burda da aynı bende değiştirmeden şimdi 4. Ye başladım hakımızda hayırlısı

Bendede aynı öyle oldu aslında işini iyi yapıyorlar Türkiye de ne oluyorsa burda da aynı bende değiştirmeden şimdi 4. Ye başladım hakımızda hayırlısı

İşallah bu sefer olur :) olmayacağı varsa türkiye'de de olmuyor. Tam tedaviye başlayacakken hamilelik haberi alan da var

Yok hiç duymadım o neymiş?

spermleri detaylı inceleme özelliğine sahip bir mikroskopla yapılan bir tedavi şekliymiş. Bu mikroskop spermleri 6000-8000 kat büyültüyormuş ve en sağlıklı spermi seçebiliyorlarmış.
Bizim morfoloji sorunumuz olduğu için icsi tekniğini önderdi doktor. Benim araştırmalarm da bu yönde.

Çok iyi birşey bunun için nereye baş vurulmalı ki?

Sağlık sigortası karşılıyor mu masraflari. ? %kac karsiliyor? 3 denemeden fazlasına yardım etmiyor bazi sağlık sigortası

Imsiyi bende duydum. Sigorta karşılıyormu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…