- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #2.581
Maşallah canım,Rabbim sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağına almayı etsin.Darısı bizlerin başına olsun.Yaşın kaçtı canımArkadaşlar ben Bülent hocada tedavi oldum ne dediyse yaptım şükür 34 haftalık ikizlerime hamileyim. Ondan önce 4 defa başka yerlerde denemiştim keşke en başından ona gitseydim. İnşallah hepimiz anne oluruz
Sağol canım inşallah. 30 yaşındayım:)Maşallah canım,Rabbim sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağına almayı etsin.Darısı bizlerin başına olsun.Yaşın kaçtı canım
Ben 37 yaşındayım canım,tabi yaşında çok etkisi var bakalım hayırlısı olsun inşallahSağol canım inşallah. 30 yaşındayım:)
Maşallah canım,hayırlı olsun kucağına aldığınıda duyarız inşallahMerhaba kizlar.
Ben fransada yasiyorum, esim azospermi hastasi diye tedavi gormem gerekti, cok az miktarda sperm bulunuyordu. 5 tane tupbebek denemesi yaptim, ve hep basarisiz oldu.
Cok caresizdim, 9cu ayda istanbula acibadem'e tupbebek icin geldik ve Bulent hoca ve ekibi saolsun, bu sefer nihayet basardik.
Simdi 3 aylik hamileyim.
Rabbime sukurler olsun, cok basarili bi hastane ve ekip. Pahali tabi ama ellerinden geleni yaptilar ve fransa ile aralarindaki farki gordum.
Burda sansa birakiyolar, acibademde herseyi yaptilar, her igneyi, her tedaviyi, hic bi risk almadilar.
Simdi 4 aydir igne yapiyorum, ama deger.
Dualarim sizlerle kizlar.
Insallah hepinize nasip olur ve Allah'im hepimizin kucagina saglikli bir bebek verir insallah.
Allah yardimciniz olsun ve inancinizi hic kaybetmeyin
Merhaba kizlar.
Ben fransada yasiyorum, esim azospermi hastasi diye tedavi gormem gerekti, cok az miktarda sperm bulunuyordu. 5 tane tupbebek denemesi yaptim, ve hep basarisiz oldu.
Cok caresizdim, 9cu ayda istanbula acibadem'e tupbebek icin geldik ve Bulent hoca ve ekibi saolsun, bu sefer nihayet basardik.
Simdi 3 aylik hamileyim.
Rabbime sukurler olsun, cok basarili bi hastane ve ekip. Pahali tabi ama ellerinden geleni yaptilar ve fransa ile aralarindaki farki gordum.
Burda sansa birakiyolar, acibademde herseyi yaptilar, her igneyi, her tedaviyi, hic bi risk almadilar.
Simdi 4 aydir igne yapiyorum, ama deger.
Dualarim sizlerle kizlar.
Insallah hepinize nasip olur ve Allah'im hepimizin kucagina saglikli bir bebek verir insallah.
Allah yardimciniz olsun ve inancinizi hic kaybetmeyin[/QUOTE
Almanyanın neresinde yaşıyorsun canım bende almanya da yaşıyorum 3 tüp bebek denedik ama ücüde tutmadı 1-2 ay icerisinde istanbula gidicem orda denicez bu sefer bizdeki sorun sperm az ve morfolijiBende Almanyada yaşıyorum üç denemem başarısız oldu şimdi 4. Deniyorum yaşım 26 inşallah bu sefer Allahın izniyle olur
Almanyanın neresinde yaşıyorsun canım bende almanya da yaşıyorum 3 tüp bebek denedik ama ücüde tutmadı 1-2 ay icerisinde istanbula gidicem orda denicez bu sefer bizdeki sorun sperm az ve morfoliji
3 defa negatif tedavi hangi doktorda olduBende Almanyada yaşıyorum üç denemem başarısız oldu şimdi 4. Deniyorum yaşım 26 inşallah bu sefer Allahın izniyle olur
Geçmiş olsun. Negatifleri almanyada mi oldu. ? Şimdi nerde tedavidesinizHannover deyim ben, benim eşimde de sperm az ama büyük sorun bende Endometriozis var normal olmadı çok detavi gördüm işe yaramadı üçüncüde tutu ama düşük yaptım. Şimdi tekrar başladık Rabbim inşallah bizede Anne olmayı nasip eder
Bende yurtdışındayim. 4 defa denedim. Ücüncü tuttu. Down sendromu yüzünden gelismedi. 5 aylikken Kalbi durdu. Suni sanciyla dogum yapildi . Dördüncü de tuttu test sonucundan bir hafta sonra düşük yaptım. Şimdi Türkiye'de iyi bir doktor ve merkez arastiriyoruzEvet üçü de burda oldu İlk iki tek embriyo transfer edildi üçüncü 2 tane tutu bir gün sonra kanamam başladı üç gün içinde düşük yaptım Şimdi yine aynı yerde deniyorum
Canım down sendromu yazmışsın aklıma geldi istanbul da yumurtanın genetiğine bakıyorlar aileden gelen bir hastalık var mı yada down sendromu olasılığı var mı diye araştır istersen 500-1000 tl arası değişiyo fiyatlar transfer den önce bakıyorlar bende yapdırmak istiyorum inşAllahBende yurtdışındayim. 4 defa denedim. Ücüncü tuttu. Down sendromu yüzünden gelismedi. 5 aylikken Kalbi durdu. Suni sanciyla dogum yapildi . Dördüncü de tuttu test sonucundan bir hafta sonra düşük yaptım. Şimdi Türkiye'de iyi bir doktor ve merkez arastiriyoruz
Amin inşallah. Çok teşekkürlerAllah yardımcın olsun o isterse ol der oluverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?