- Konu Sahibi birgunbitecek
-
1977 dogumluyum ve 6 aylık evliyim ve hiç korunmadım. Geçen ay Doktora gittim ve doktorum benden tahliller istedi sonuçlarına göre AMH değerim çok düşükmüşen kısa zamanda tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Günlerdir araştırıyorum . Bülent beyi duydum ve yarın için randevu aldım.
Cumartesi gunü görüşmeye gittim . Gayet güzel geçti tabi söylenen gercekleri düşünmesem. Sevecen sıcak bir doktor gibi geldi. Herseyi çok açık sekilde anlattı .Tedavide şansımın çok yüksek olmadığını ama mücadele etmem gerektiğini söyledi. Ben kendisini çok araştırdım .Durumumu öğrendiğimde değerlerimi bir kaç merkeze mail atmıştım sadece Bülent hocanın yardımcısı Neslihan hanım aynı gün dönüş yapmıştı.Bu durumda orayı secmemdeki nedenlerden biridir.Diğer merkezleri bilgi almak için aradığımda doğru dürüst konuşmamışlardı.en azından burası beni önemsedi ve dönüş yaptı bu benim için çok önemli
Adetimizin 2. Günü gittiğinizde yumurtalarınızın durumuna göre ilaç veriyorBanada cyclo- prognova verdiler .Bende ilk defa tedavi göreceğim .Ne yapılacak biraz anlatırmışın.
Adetimizin 2. Günü gittiğinizde yumurtalarınızın durumuna göre ilaç veriyor
Evet ilk inşallah iyi sonuçlar alırızSizin ilk tedaviniz mi ?
Hosbulduk sizde bulent beyde mı tedavi görüyorsunuz.
Yumurta takiplerinizi kim yapıyor acaba?Evet canım bende Bülent hocanın hastasıyım
ilk muayenedemi alınıyor yoksa her gittiğinde aynımı ücret toplam tüp bebek ücreti ne kadar bende bülent beye gitmeyi düşünüyorumEvet canim ucretli 400 tl
ilk muayenedemi alınıyor yoksa her gittiğinde aynımı ücret toplam tüp bebek ücreti ne kadar bende bülent beye gitmeyi düşünüyorum
Tüp bebek ücreti 5750 tl muayane buna dahililk muayenedemi alınıyor yoksa her gittiğinde aynımı ücret toplam tüp bebek ücreti ne kadar bende bülent beye gitmeyi düşünüyorum
CANIM GÜZEL HABERLERİNİ ALMAK ÇOK GÜZELL.Arkadaslar unuttum sanmayın hiçbirinizini ve yaşadıklarımı hic unutmadım.
Bu süreçte unutmadigim en güzel an Bebegimin kalp atışını duydugum gündü. İnanılmazdı .
Gebeligimde mide bulantisindan baska hiç bir sorunun yok Her şey süper gidiyor
Allahim sizlerede bu duygu yaşatmayı nasıl etsin.
ilk muayenedemi alınıyor yoksa her gittiğinde aynımı ücret toplam tüp bebek ücreti ne kadar bende bülent beye gitmeyi düşünüyorum
Yumurta takiplerinizi kim yapıyor acaba?
Yani muayeneyi Ayşe hanım yapıp sonucu gösteriyor ve Bülent Hoca ayarlıyor öyle değilmiBÜLENT HOCA VE AYŞE HANIM BERABER YAPIYORLAR.
ben 40 yaşına girdim 1 yllık evliyim biraz geç evlendik 1 defa gonal f iğne kullandım normal yolla denedik olmadı doktorum da seni oyalamak istemem dedi istersen tüp yaptır dedi eşimdede bendede sorun yok yani kist falan filan sadece yaşımdan dolayı acele ediyom hayırlısı inşallahHOŞ GELGİN ARAMIZA
BİRAZ ANLATIRMISIN KENDİNİ
inşallah rabbim kucağna almayıda nasip etsin tedavi sırasında kaç kutu iğne vurulduArkadaslar unuttum sanmayın hiçbirinizini ve yaşadıklarımı hic unutmadım.
Bu süreçte unutmadigim en güzel an Bebegimin kalp atışını duydugum gündü. İnanılmazdı .
Gebeligimde mide bulantisindan baska hiç bir sorunun yok Her şey süper gidiyor
Allahim sizlerede bu duygu yaşatmayı nasıl etsin.
amh sonucun kaç ben 40 yaşındayım amh 0.141977 dogumluyum ve 6 aylık evliyim ve hiç korunmadım. Geçen ay Doktora gittim ve doktorum benden tahliller istedi sonuçlarına göre AMH değerim çok düşükmüşen kısa zamanda tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Günlerdir araştırıyorum . Bülent beyi duydum ve yarın için randevu aldım.
Inşallah dayanacaklar Allah'ın izniyle canım anneciklerine kavuşacaklar5 yumurta toplantı dört tanesine işlem yapıldı. Takip devam ediyor. Bakalım sona kadar bebislerim dayanabilecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?