Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Kızlar tedavileriniz hayırlı olsun hastane arayışında yim da ücret ne kadar oluyor ilk muayene ne kadar birde olumlu olumsuz yönleri neler hastanenin

Muayene ücreti 400 TL.Bülent hocayı ben kesinlikle tavsiye ediyorum . Evet biraz yoğun ama ben sorularımın bütün cevaplarını aldım. Şuan devam eden bir tedavim var sonucu ne olacak bilmiyorum ama ben için her şeyin yapıldığına inanıyorum.

1977 dogumluyum ve 6 aylık evliyim ve hiç korunmadım. Geçen ay Doktora gittim ve doktorum benden tahliller istedi sonuçlarına göre AMH değerim çok düşükmüş en kısa zamanda tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Günlerdir araştırıyorum . Bülent beyi duydum ve yarın için randevu aldım.

Kızlar tedavileriniz hayırlı olsun hastane arayışında yim da ücret ne kadar oluyor ilk muayene ne kadar birde olumlu olumsuz yönleri neler hastanenin

Birinci denememiz negatif sonuclansa da ben tavsiye ediyorum ve hatta 2. tedavimi Bülent Hoca ile çarşamba günü başladık. Bülent hoca ve ekibi bence cok yardım sever ve sorunun kaynagını cözmek icin elinden geleni yapıyorlar. Yogunluk konusunda da hangi branstaki profesorun zamanı bol ve her sorunuzu cevaplıyor ki.. Ben internette ve kk'de cok arastırma yapıp kendime soru listesi hazırladım ve Bülent hoca da teker teker cevapladı. Bir noktadan sonra kısmet gerisi. İlk muayeneyi jinekolojik sebepli yazdıklarından özel sigortan varsa az bir tutar ödüyorsun.

Kaç amh fsh bende yarın başlıcam orada inşallah tedaviye

Cumartesi gunü görüşmeye gittim . Gayet güzel geçti tabi söylenen gercekleri düşünmesem. Sevecen sıcak bir doktor gibi geldi. Herseyi çok açık sekilde anlattı .Tedavide şansımın çok yüksek olmadığını ama mücadele etmem gerektiğini söyledi. Ben kendisini çok araştırdım .Durumumu öğrendiğimde değerlerimi bir kaç merkeze mail atmıştım sadece Bülent hocanın yardımcısı Neslihan hanım aynı gün dönüş yapmıştı.Bu durumda orayı secmemdeki nedenlerden biridir.Diğer merkezleri bilgi almak için aradığımda doğru dürüst konuşmamışlardı.en azından burası beni önemsedi ve dönüş yaptı bu benim için çok önemli

ben o kadar cok beklemiyorum kaldi ki her hastane de bekleme oluyor butun sorularima da cevap aldim . Yani ben cok memnunumm...

HOŞ GELDİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…