- 5 Ağustos 2015
- 76
- 38
- 3
- 37
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.061
Inşallah amin bişey sorcam mikro chip yöntemi ne oluyo acaba ya şimdi sende 22 tane yumurta toplanıp en son 5 tane kaldiysa bende 7 yumurtadan geriye nasıl kalacak hic kalmayabilirde ama dimi genetige gitcek dedikleri mi mikro chip yöntemi acaba orda neye bakıyorlar oraya gitmese olmuyo mu bisey dedim ama çok soru sordum biliyorum kusura bakmayınTransfer tarihim belli deil..5tane 5.gune kalan yumurtami dondurdular..sizde caninizi sıkmayin Rabbim herseyi görüyo biliyo hakkimzda hayirlisini nasip etsin ins.Sağlikli gebelik sürecimiz ve yuvamiza neşe katcak hayirli evlatlarimiz olur ins..
Inşallah amin bişey sorcam mikro chip yöntemi ne oluyo acaba ya şimdi sende 22 tane yumurta toplanıp en son 5 tane kaldiysa bende 7 yumurtadan geriye nasıl kalacak hic kalmayabilirde ama dimi genetige gitcek dedikleri mi mikro chip yöntemi acaba orda neye bakıyorlar oraya gitmese olmuyo mu bisey dedim ama çok soru sordum biliyorum kusura bakmayın
Evet benimde her muayene de tahlil yapılıyordu daha önceki yerde bende bu kadar sık kan vermemistim burda böyle demek ki zaten ne için verdiğimi de bilmiyorum ki tahlil diyolar E2 mis fsh mis progesteron Muş hiç bişey demiyo lar sonuçlar hakkında da bilgi vermiyorlar ben anlamadım ama bi sonrakinde hepsini sorucam ve cevap alcam bu böyle olmaz bu arada 1 gün 5 tane yumurtam dollenmis yarın bi daha aricaklar bakalım hayırlısı
Ay inşallah amin çok teşekkür ederimBen pko lu oldugum için yumurtalarim aşiri üretiyo kucuk dozla baslanmasina ragmen 22yumurtam toplandi fakat 15i işleme alindi 10tanesi döllendi 5.güne 5tane kaldi yani 10tanesini göz önune alalim mikrochip yontemini uygulama sebebimiz esimin spermlerinde sperm hareketligi dna problemi vardi o yüzden ztn acibademi sectik..bu yöntemle saglikli olmayan Dna sinda ufak da olsa hasar görmus spermle kaliteli ve hasarsiz olani ayiran sistem uygulandi..siz caninizi sıkmayin yumurtaniz kaliteli spermde iyise Allahin izniyle 3.gune de 5e de gelirler...
Benimde aynı işte tek sağ tarafımdan toplandı hepsi 6 si olgun çıkıp 5i dollenmis size havuz sistemini onermediler mi peki yumurta az olduğu için bize biriktirelim dediler ne ameliyatı olacaksınızBenım bıldıgım daha oncelerınde denemıs ama dusuk vs seylerde karsılasmıs tup bebek tedavısınde teste tabı tutuyorlar ılk yaptırdıgın zaman test falan yapmıyorlar. benım ılk denemem senın gıbı 7 yumurtam olustu tek sag tarafımdan 5ıolgun cıktı 5de 3 embrıyo olustu 3gune geldıklerınde dondurduk. transfer ıcın amelıyatımı beklyıorum.baska bır test falan yapmadıalr bana.
Benimde yaşım 27 aynı yastayiz seninle ve yumurtalarimiz da aynı sayıda çıkmış 7 yumurta 5 tane döllendi yarın 3 ncü günü bakalım kaç kalacak ve kaçını dondurcaklar bide bize embrıyo lari genetige gondermekten falan bahsettiler oraya gidince orda da bozulabiliyomus yumurtalar ve daha az kalıyomus benim daha önce iki tüp bebek denemem oldu ikiside negatif olduğu için mi bana biriktirme sistemi onerdiler acaba bilmiyorum.yok onermedıler. sol yumurtalıgım alınmısıt benım 10yıl oncesınde tek sag tarafım kaldı. bır dıs gebelık gecırdım sonra hast maceram basladı. tup bebek tedavı ıcın basvurduk bız. sag tarafımdan 7 yumurta toplandı 5ı olgun dedıler 5de 3 embrıyo olustu 3gun kontrol ettıler sonra dondurdular. bırıktırme neden yapmadılar bende bılmıyorum. sag tupumde hıdrosalpenks varmıs benım ıcı sıvı dolmus tupun o tupu almaları lazımmıs. onun ıcın 1eylulde amelıyat olacagım. sonra transfer ışlemı yapacagız.yasımda 27 yastan dolayı mı aceba bırıktırmedıler bende anlamadım gercekten
Benim memlekette takip eden doktorum sağolsun hepsini bildiriyor bana canım şu ana kadar hastaneden arayan soran olmadı muhtemelen pazar opu olacak bakalım opu için arayip bilgi verecekler mi, inşallah yumurtaların firesiz böyle devam eder cnm.Evet benimde her muayene de tahlil yapılıyordu daha önceki yerde bende bu kadar sık kan vermemistim burda böyle demek ki zaten ne için verdiğimi de bilmiyorum ki tahlil diyolar E2 mis fsh mis progesteron Muş hiç bişey demiyo lar sonuçlar hakkında da bilgi vermiyorlar ben anlamadım ama bi sonrakinde hepsini sorucam ve cevap alcam bu böyle olmaz bu arada 1 gün 5 tane yumurtam dollenmis yarın bi daha aricaklar bakalım hayırlısı
Inşallah bugunde aradılar 5 taneside iyi durumdaymis fire yokmuş çok sevindim çok tuhaf bi duygu sanki 5 tane çocuğun var orda tedavi görüyorlar umutla onların iyileşmesini bekliyormusum gibi çok duyguluyum bu aralarBenim memlekette takip eden doktorum sağolsun hepsini bildiriyor bana canım şu ana kadar hastaneden arayan soran olmadı muhtemelen pazar opu olacak bakalım opu için arayip bilgi verecekler mi, inşallah yumurtaların firesiz böyle devam eder cnm.
Ah maşallah canım devamı da gelecek Allahın izniyle, ne güzel anlatmissin duygularını sen böyle içten düşünürsün de onlar annelerini bırakır mı hiç.. Benim de pazar sabah opu var inşallah güzel haberler veririm.Inşallah bugunde aradılar 5 taneside iyi durumdaymis fire yokmuş çok sevindim çok tuhaf bi duygu sanki 5 tane çocuğun var orda tedavi görüyorlar umutla onların iyileşmesini bekliyormusum gibi çok duyguluyum bu aralar
Canım opudan sonra hangi ilaçları vermişlerdi sana?Inşallah bugunde aradılar 5 taneside iyi durumdaymis fire yokmuş çok sevindim çok tuhaf bi duygu sanki 5 tane çocuğun var orda tedavi görüyorlar umutla onların iyileşmesini bekliyormusum gibi çok duyguluyum bu aralar
Inşallah canm herkesin güzel haberlerini bekliyorum burdan bugunde 5 te 5 3 ncü güne gelmisler hepsi çok mutluyum ama nasıl yapcaz bilmiyorum ikinci toplama işlemine gerek var mı yaptırmadan bunlar bize yeter mi çok kararsizimAh maşallah canım devamı da gelecek Allahın izniyle, ne güzel anlatmissin duygularını sen böyle içten düşünürsün de onlar annelerini bırakır mı hiç.. Benim de pazar sabah opu var inşallah güzel haberler veririm.
Bana ilaç vermediler bi tek ağrı kesici vardı onuda almadım zaten Biestron a devam ediyorum başka da bişey yok bana transfer olmucak diye vermediler galibaCanım opudan sonra hangi ilaçları vermişlerdi sana?
Ay maşallah canım çok şükür inşallah 5 te 5.güne gelirler bir daha bu tedaviye gerek kalmaz ben dün 3 tane son iğneleri yaptım artık dayanamayacak hale geldim sinirlerim bozuldu ağla ağla bir hal oldum yarın sabah 09.00 da hastanede olacağım akşam ucagimiz var inşallah benimde 5.güne fazla kalır da bir daha iğne tedavisine gerek kalmaz.Inşallah canm herkesin güzel haberlerini bekliyorum burdan bugunde 5 te 5 3 ncü güne gelmisler hepsi çok mutluyum ama nasıl yapcaz bilmiyorum ikinci toplama işlemine gerek var mı yaptırmadan bunlar bize yeter mi çok kararsizim
Inşallah cnm nasıl geçti toplama işlemi çok ağrin var mı ilaç verdiler mi sanaAy maşallah canım çok şükür inşallah 5 te 5.güne gelirler bir daha bu tedaviye gerek kalmaz ben dün 3 tane son iğneleri yaptım artık dayanamayacak hale geldim sinirlerim bozuldu ağla ağla bir hal oldum yarın sabah 09.00 da hastanede olacağım akşam ucagimiz var inşallah benimde 5.güne fazla kalır da bir daha iğne tedavisine gerek kalmaz.
Çok geçmiş olsun canım allah sabır versin bende bu genetik teste pek sıcak bakmıyorum aslında ama eşim ısrarla gönderelim diyo para tuzağı gibime geliyo tmm araştırıyolar falan ama ben hiç istemiyorum yarın 5nci günü benim yumurtalarimin arayıp bilgi verecekler ve kaç tane yollamak istedigimizi sorucaklar oraya gidince kac gune geliyolar sonuc ne zaman belli oluyo acabaMerhaba arkadaşlar tedaviniz umarım iyi olur. Benim Üzgünüm cuma günü 7 haftalıkken kalbi durdu. Okuduğum kadarıyla ilk haftalarda ki sorunlar kromozonal genetik bozukluklar oluyor. Oysa biz bütün teknikleri kullanmıştık değerlerimiz iyi olduğu halde. Genetik testten geçen çok İyi 2 5.gün embriyosu transfer edildi. 7. Tane dondurulmuş 4 ünden genetik için parça alınmış embriyo var. Genetik teste bu göndermeyeceğim hem maddi hem de başıma gelenlerden sonra. Bu genetik testte herşeye bakılmıyormu kısmi mi? Şimdi ilaçları bıraktım belki kendisi düşer. Bir de rahim dışında 3 cm olan miyomum 7 haftada 4.5 cm oldu. Belki de sorumlu miyomum. Kanamam çok olmuştu çünkü. Neyse devam Hastanemizin iyi çok masraflı da olsa. Allah kimseye yaşadığım olumsuzlukları yaşamasını. Üzgünüm(((
Sağol Teşekkürler. Dilerim bu durumu kimse Yaşamaz çünkü çok zor. Genetik test yaklaşık 10 gün sürüyor. Umarım 5.güne çok embriyonuz kalır.Çok geçmiş olsun canım allah sabır versin bende bu genetik teste pek sıcak bakmıyorum aslında ama eşim ısrarla gönderelim diyo para tuzağı gibime geliyo tmm araştırıyolar falan ama ben hiç istemiyorum yarın 5nci günü benim yumurtalarimin arayıp bilgi verecekler ve kaç tane yollamak istedigimizi sorucaklar oraya gidince kac gune geliyolar sonuc ne zaman belli oluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?