Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Inşallah cnm nasıl geçti toplama işlemi çok ağrin var mı ilaç verdiler mi sana
Merhaba canım dün çok ağrım oldu hem kalcadan igne hem damardan ağrı kesici serum verdiler bir türlü hafiflemedi opu mu Ayşe Hanım yaptı Bülent hoca hastaneye uğramıştı hemsireyle görüşmek istediğimi ilettim odama geldi görüştüm ağrının olması çok normal çünkü 32 yumurta toplanildi dedi ben şok oldum hiç bu kadar olmamıştı bugün aradılar 14 tanesi olgunmus döllenmiş yarın yine arayacaklar inşallah çok fire vermeden 5.güne gider ilaç olarak ağrı kesici ile dostinex verdi canım seni bugün aradılar mı? Ben incir kürü kullanmıştım yumurtanın fazlaligini ona bagliyorum canım 3 tedavimde en fazla 15 yumurta toplanmıştı ve sadece 1 tedavimde 5.güne giden 1 embriyo kalmıştı. Rabbim yasadiklarimizi görüyor inşallah bu son olur. Hastanenin fiziki koşullarını hiç beğenmedim bir çok eksiklik var

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun neden böyle oldu ki Bülent hocayla görüş istersen cgh da yapılmış gerçi hocaya ben sordum sadece 13 kromozoma bakılıyor demişti esasında o kadar paraya tamamen çözüm olmuyor malesef ama bizde dr.öneriyor diye yaptiriyoruz işte elimiz kolumuz bağlı kaç embriyo transfer edilmişti? Dondurulmuş var mıydı? Inşallah hemen kendiliğinden hamile kalırsın da acını unutturur Rabbim

Gecmiş olsun cnm...insAllah 5.güne kalite embriyolarin olur..Guzel haberler bekliyoruz..pgt ye gondercen mi?gondermiyeksen yerlestirme olcak mi?

Maşallah canm. Inşallah 5 nci güne çok kalır beni bugün aradılar yumurtalar istedikleri gelişime gelmemiş 1 gün daha bekleyelim dediler yarın aricaklar çok tedirginim nasıl tam gelisememisler ki anlamadım sen genetige yollucakmisin hastanenin neyinden memnun kalmadin anlatirmisin

Merhaba canım,

Maşallah çok iyi canım.. İnşallah tedavinde güzel ilerlerde bebişlerini kucağına alırsın.. Bende Bülent Hocada başladım tedaviye. Benim rezerv az.. Eylül ayında olacağım regliyle tedaviye başlayacak.. Şuan biestron kullanıyorum.. Hastanenin fiziki koşullarını hiç beğenmedim bir çok eksiklik var demişsin.. Bunlar nelerdir canım..

Meraba arkadaşlar bende acıbadem çok yoğun ilgilenmiyor diye bilgi aldım .sizce doğru mu ayrıca bahceci fulya ve acıbadem arasında kararsız kaldım yardım eder misiniz

Meraba arkadaşlar bende acıbadem çok yoğun ilgilenmiyor diye bilgi aldım .sizce doğru mu ayrıca bahceci fulya ve acıbadem arasında kararsız kaldım yardım eder misiniz

Ben geçen ay Bülen Tıraşa muayene oldum.. Çok kalabalık değildi.. Başka bir merkezede gitmediğim için pek yorum yapamıyorum canım. Eylülde tedavim başlayacak.. İnşallah dediğin gibi çok yoğun değildirler...

Hmmm ne kadar dedilrr sana...bana fulya 5.900 tup.2000 ilaç dedi .

Hmmm ne kadar dedilrr sana...bana fulya 5.900 tup.2000 ilaç dedi .
fıyatlar aynı pek fark etmıyor acıbademle bahçeçıde yaptırmak ıstersen fulya hast git derım mustafa bahceceıye gıt ben bulent tırasa muayene oldum 2sıde alanında uzman doktor

Amin insallah canim sende yarın güzel haberler alırsın inşallah gerçekten nasıl tam gelismemis ki,,canım hastanede banko da başladı biz mikrocip için ek ücret odeyecegiz sadece normal ücret istediler söyledik birilerini aradı eğer istiyorlarsa yapalım ek ödeme yapsınlar denildi bize öneren dr. Sonuçta biz ne bilelim kimsenin birbirinden haberi yok neyse biz yaptık ödemeyi, içeri girdik bir odada arada perde var devlet hastanesi gibi yan tarafta baska bir arkadaş yatıyor eşi de yanında oturuyor tabiki oturacak bana burada uzerinizi değiştirin dediler ameliyathane kiyafetimi orada giydirdiler eşim de bende bayağı soylendik neyse ameliyat kıyafetiyle Özür dileyerek bizi tek kişilik icinde wc,duşu olmayan küçücük bir odaya aldılar orada damar yolu açtılar sonra yine yürüyerek ameliyathaneye aldılar opu mu daha önce tanısmadığım Ayşe hanım yaptı kimse gelip sakinlestirmiyor ben daha önce 3 deneme yaptım kayseri acıbademde hiç böyle değildi kocaman lavabolu odam vardı rahat edebilmemiz için çabalıyorlardı dr.hem işlem öncesinde hem sonrasında ilgilenirdi. benim nahremim sonuçta aynı odada sadece arada perde olan bir yerde soyunup giyindim bu süreçte sonuçta eşim de örnek veriyor biz sehirdisindan gelmistik bir dus alabileceği odamiz yoktu sinir olduk hemsirelere söyledik bülent hocaya da söyledik o da haklısınız buranın koşulları yetersiz yan tarafa ek yeni bina yapılacak dedi zaten bülent hocanın ismi olmasa tercih etmezdim bir daha ancak oradaki Fatmanur hemsire çok iyi bizi nezaketiyle sakinleştirdi sağolsun. Yani bizde devlet hastanesine gitmiyoruz sonuçta Acıbadem maslak ismi olan bir hastane bu kadar para döküyoruz azıcık konfor da hakkımız diye düşünüyorum.

Aaaa gerçekten mi...Bende bahceci ve acıbadem arasında kararsızm

Inşallah canım çok teşekkürler hayırlı olsun tedavin inşallah her şey olumlu ilerler. canım yukarıda tedayli yazdım fiziki koşulları bülent hocayla ilgili bir durum değil hastanenin vermiş olduğu kısıtlı alandan kaynaklanıyor bülent hoca işin mutfak kısmı yani laboratuvar önemli diyor onu da zaman gosterek bakalım inşallah hepimizin yüzü güler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…