Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Hayır canım opuya bülent hoca girmiyormus bende opuya giriyor zannediyordum transfer i sordum ben gireceğim dedi.

Allahin izniyle bi problem olmayacak ins..icinizi ferah tutun..Benimde pazar toplanmisti cuma gunu dondurdular..pazar gunu hemen isleme almislarsa cumaya kdr 6.gun oluyo ve bi problem cikmadi sizinde cikmaz ins

Kesinlikle haklısın cnm. .inanılır gibi değil gerçekten..varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. .elbetteki iyi bir hizmet almayı hak ediyoruz. .neyse geçmiş olsun inşallah son tedavin olur da bebeğin sana herşeyi unutturur

Bahçeci fulya için de cider geçerli mi ayrıca nasıl üye olacam

Bahçeci Fulya için geçerli değil canım.. http://www.cocukistiyorum.com/ internet sitesinde anlaşmalı olduğu hastaneler ve doktorlar ile ilgili bilgi var. Telefon açarsan üyelik ile ilgili bilgi verirler canım. Zaten ilk muayene randevunuda onlar alıyorlar.

Hepsine giriyor demi asistanına devretmiyor ....Mustafa bahceci asistanı devrediyormus ondan kararsızm
bulent hoca eslıgınde yardımcıları muayene edıyor en azından ben 2defa muayene oldum bulent hocaya bırdashada goremedım kendısını transfer ıslemıne bulent hoca gırer dıye dusunuyorum yapılan ışlemlerde bulent hocanın bılgısı dahılınde yapılyıor ılaçlar ona gore verılıyor. dosyanada herseyı yazıyorlar.

Peki bu mantıklı değil ya.profosor diye gidiyon ne olduğunu bilmediğini bi doktor geliyor ne anlamı kaldı ki

Hepsine giriyor demi asistanına devretmiyor ....Mustafa bahceci asistanı devrediyormus ondan kararsızm
Hayır girmiyor ilk tedavide görüşüyoruz iğnelere başladıktan sonra ara muayeneleri bülent hoca yapmıyor diğer doktorlar yapıyormuş yum.toplamayı da yapmıyor tek transfer kalıyor onu da yapıyor sanırım o aşamaya gelemedim henüz.

Inşallah canım çok sağol bakalım burada yasadiklarimizi paylaşalım ki ne ile karsilasacagimizi bilelim.

Sağol arkadaşım. Ben bu genetik taramada hepsine bakılıyor diye biliyordum demek ki bilmiyormuşum. Benim 2 adet transfer edilmişti. 5. Gün 7 tane dondurulmuş um var. Bu transferde 4 tane gönderdik 2 tane çok iyi gelmişti. Kafam karma karışık Bülent hocayla görüşemedik. İnşallah bu kötü günler geçer çok zor

Inşallah Allah yardımcın olsun canım çok şükür dondurulmuş embriyo var onları bencede gönderme hiç bende ilk defa olacağı için göndereceğim hakkında hayırlısı olsun.

Çok çok haklısın canım one ya öyle Perdeli oda falan bizi ilk dediğin tuvaleti ve banyosu olmayan küçük bir odaya aldılar. Orda 1 saat falan bekledim sonra dediğin gibi yürüyerek üstümü başımı duzelterek ameliyathaneye gittim ama eşimden örnek alacakları zaman onu cagirdilar ve cok güzel bi odaya almışlar eşim duşunu falan almış saçını kurutmus çıkmış.
Mikrochip için neden şimdiden para alıyorlar mikrochip dediğin işlem bu genetige gitme olayı değilmi onu 5. Günü gondercekleri zaman istiyorlar heralde ayrıca bende hocanın hakkında güzel şeyler denildiği orayı tercih ettim ama hoca nerdeee biz nerdee yüzünü gören cennetlik hakkimzda hayırlısı neyse o olsun burdaki herkesin allah gönlüne göre versin inşallah

Amin canım mikrocip spermleri seçen bir yöntemmiş opu günü ödüyoruz onu da, örnek verilen yerde küçük bir duş varmış ancak eşim den önce kullanılmış,yerler ıslak olduğu için kullanamamis benimki biraz fazla titiz de :) labaratuvar cok onemli bu işte ve bülent hoca labaratuvar iyi diyor o yüzdeyln bülent hocaya güvenim tam,
aynen hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım. Yarın haber gelince yazarsan sevinirim merak ediyorum inşallah güzel haberler gelecek için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…