- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.101
Hepsine giriyor demi asistanına devretmiyor ....Mustafa bahceci asistanı devrediyormus ondan kararsızmHayır canım opuya bülent hoca girmiyormus bende opuya giriyor zannediyordum transfer i sordum ben gireceğim dedi.
Inşallah çok teşekkür ederim bugün aradılar işte gelişimlerini tam olmamış dediler 1 gün daha bekleyelim dediler yarın bi daha aricaklar 6. Günü oluyo yarın acaba bi problem çıkar mı ya çok endiseliyim
Hmmm ne kadar dedilrr sana...bana fulya 5.900 tup.2000 ilaç dedi .
Amin insallah canim sende yarın güzel haberler alırsın inşallah gerçekten nasıl tam gelismemis ki,,canım hastanede banko da başladı biz mikrocip için ek ücret odeyecegiz sadece normal ücret istediler söyledik birilerini aradı eğer istiyorlarsa yapalım ek ödeme yapsınlar denildi bize öneren dr. Sonuçta biz ne bilelim kimsenin birbirinden haberi yok neyse biz yaptık ödemeyi, içeri girdik bir odada arada perde var devlet hastanesi gibi yan tarafta baska bir arkadaş yatıyor eşi de yanında oturuyor tabiki oturacak bana burada uzerinizi değiştirin dediler ameliyathane kiyafetimi orada giydirdiler eşim de bende bayağı soylendik neyse ameliyat kıyafetiyle Özür dileyerek bizi tek kişilik icinde wc,duşu olmayan küçücük bir odaya aldılar orada damar yolu açtılar sonra yine yürüyerek ameliyathaneye aldılar opu mu daha önce tanısmadığım Ayşe hanım yaptı kimse gelip sakinlestirmiyor ben daha önce 3 deneme yaptım kayseri acıbademde hiç böyle değildi kocaman lavabolu odam vardı rahat edebilmemiz için çabalıyorlardı dr.hem işlem öncesinde hem sonrasında ilgilenirdi. benim nahremim sonuçta aynı odada sadece arada perde olan bir yerde soyunup giyindim bu süreçte sonuçta eşim de örnek veriyor biz sehirdisindan gelmistik bir dus alabileceği odamiz yoktu sinir olduk hemsirelere söyledik bülent hocaya da söyledik o da haklısınız buranın koşulları yetersiz yan tarafa ek yeni bina yapılacak dedi zaten bülent hocanın ismi olmasa tercih etmezdim bir daha ancak oradaki Fatmanur hemsire çok iyi bizi nezaketiyle sakinleştirdi sağolsun. Yani bizde devlet hastanesine gitmiyoruz sonuçta Acıbadem maslak ismi olan bir hastane bu kadar para döküyoruz azıcık konfor da hakkımız diye düşünüyorum.
Bahçeci fulya için de cider geçerli mi ayrıca nasıl üye olacamCanım ben Çidere üye oldum. Muayeneye 300 TL verdim Tüp Bebek Tedaviside Çider aracılığı ile gittiğim için 5750 tl den 5000 tl ye indirim yaptılar..
Bahçeci fulya için de cider geçerli mi ayrıca nasıl üye olacam
bulent hoca eslıgınde yardımcıları muayene edıyor en azından ben 2defa muayene oldum bulent hocaya bırdashada goremedım kendısını transfer ıslemıne bulent hoca gırer dıye dusunuyorum yapılan ışlemlerde bulent hocanın bılgısı dahılınde yapılyıor ılaçlar ona gore verılıyor. dosyanada herseyı yazıyorlar.Hepsine giriyor demi asistanına devretmiyor ....Mustafa bahceci asistanı devrediyormus ondan kararsızm
Hayır girmiyor ilk tedavide görüşüyoruz iğnelere başladıktan sonra ara muayeneleri bülent hoca yapmıyor diğer doktorlar yapıyormuş yum.toplamayı da yapmıyor tek transfer kalıyor onu da yapıyor sanırım o aşamaya gelemedim henüz.Hepsine giriyor demi asistanına devretmiyor ....Mustafa bahceci asistanı devrediyormus ondan kararsızm
Ne anlamı kaldı ozamanHayır girmiyor ilk tedavide görüşüyoruz iğnelere başladıktan sonra ara muayeneleri bülent hoca yapmıyor diğer doktorlar yapıyormuş yum.toplamayı da yapmıyor tek transfer kalıyor onu da yapıyor sanırım o aşamaya gelemedim henüz.
Inşallah canım çok sağol bakalım burada yasadiklarimizi paylaşalım ki ne ile karsilasacagimizi bilelim.Kesinlikle haklısın cnm. .inanılır gibi değil gerçekten..varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. .elbetteki iyi bir hizmet almayı hak ediyoruz. .neyse geçmiş olsun inşallah son tedavin olur da bebeğin sana herşeyi unutturur
Sağol arkadaşım. Ben bu genetik taramada hepsine bakılıyor diye biliyordum demek ki bilmiyormuşum. Benim 2 adet transfer edilmişti. 5. Gün 7 tane dondurulmuş um var. Bu transferde 4 tane gönderdik 2 tane çok iyi gelmişti. Kafam karma karışık Bülent hocayla görüşemedik. İnşallah bu kötü günler geçer çok zorCanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun neden böyle oldu ki Bülent hocayla görüş istersen cgh da yapılmış gerçi hocaya ben sordum sadece 13 kromozoma bakılıyor demişti esasında o kadar paraya tamamen çözüm olmuyor malesef ama bizde dr.öneriyor diye yaptiriyoruz işte elimiz kolumuz bağlı kaç embriyo transfer edilmişti? Dondurulmuş var mıydı? Inşallah hemen kendiliğinden hamile kalırsın da acını unutturur Rabbim
Inşallah Allah yardımcın olsun canım çok şükür dondurulmuş embriyo var onları bencede gönderme hiç bende ilk defa olacağı için göndereceğim hakkında hayırlısı olsun.Sağol arkadaşım. Ben bu genetik taramada hepsine bakılıyor diye biliyordum demek ki bilmiyormuşum. Benim 2 adet transfer edilmişti. 5. Gün 7 tane dondurulmuş um var. Bu transferde 4 tane gönderdik 2 tane çok iyi gelmişti. Kafam karma karışık Bülent hocayla görüşemedik. İnşallah bu kötü günler geçer çok zor
İnşallah Problem çıkmadan atlatursın canım.. Senindemi rezervin az..[/QUOTE
Evet rezerv azlığı vardı 7 yumurta toplandı 5ı döllendi bakalım yarini bekliyorum işte ben
Çok çok haklısın canım one ya öyle Perdeli oda falan bizi ilk dediğin tuvaleti ve banyosu olmayan küçük bir odaya aldılar. Orda 1 saat falan bekledim sonra dediğin gibi yürüyerek üstümü başımı duzelterek ameliyathaneye gittim ama eşimden örnek alacakları zaman onu cagirdilar ve cok güzel bi odaya almışlar eşim duşunu falan almış saçını kurutmus çıkmış.Amin insallah canim sende yarın güzel haberler alırsın inşallah gerçekten nasıl tam gelismemis ki,,canım hastanede banko da başladı biz mikrocip için ek ücret odeyecegiz sadece normal ücret istediler söyledik birilerini aradı eğer istiyorlarsa yapalım ek ödeme yapsınlar denildi bize öneren dr. Sonuçta biz ne bilelim kimsenin birbirinden haberi yok neyse biz yaptık ödemeyi, içeri girdik bir odada arada perde var devlet hastanesi gibi yan tarafta baska bir arkadaş yatıyor eşi de yanında oturuyor tabiki oturacak bana burada uzerinizi değiştirin dediler ameliyathane kiyafetimi orada giydirdiler eşim de bende bayağı soylendik neyse ameliyat kıyafetiyle Özür dileyerek bizi tek kişilik icinde wc,duşu olmayan küçücük bir odaya aldılar orada damar yolu açtılar sonra yine yürüyerek ameliyathaneye aldılar opu mu daha önce tanısmadığım Ayşe hanım yaptı kimse gelip sakinlestirmiyor ben daha önce 3 deneme yaptım kayseri acıbademde hiç böyle değildi kocaman lavabolu odam vardı rahat edebilmemiz için çabalıyorlardı dr.hem işlem öncesinde hem sonrasında ilgilenirdi. benim nahremim sonuçta aynı odada sadece arada perde olan bir yerde soyunup giyindim bu süreçte sonuçta eşim de örnek veriyor biz sehirdisindan gelmistik bir dus alabileceği odamiz yoktu sinir olduk hemsirelere söyledik bülent hocaya da söyledik o da haklısınız buranın koşulları yetersiz yan tarafa ek yeni bina yapılacak dedi zaten bülent hocanın ismi olmasa tercih etmezdim bir daha ancak oradaki Fatmanur hemsire çok iyi bizi nezaketiyle sakinleştirdi sağolsun. Yani bizde devlet hastanesine gitmiyoruz sonuçta Acıbadem maslak ismi olan bir hastane bu kadar para döküyoruz azıcık konfor da hakkımız diye düşünüyorum.
Amin canım mikrocip spermleri seçen bir yöntemmiş opu günü ödüyoruz onu da, örnek verilen yerde küçük bir duş varmış ancak eşim den önce kullanılmış,yerler ıslak olduğu için kullanamamis benimki biraz fazla titiz de :) labaratuvar cok onemli bu işte ve bülent hoca labaratuvar iyi diyor o yüzdeyln bülent hocaya güvenim tam,Çok çok haklısın canım one ya öyle Perdeli oda falan bizi ilk dediğin tuvaleti ve banyosu olmayan küçük bir odaya aldılar. Orda 1 saat falan bekledim sonra dediğin gibi yürüyerek üstümü başımı duzelterek ameliyathaneye gittim ama eşimden örnek alacakları zaman onu cagirdilar ve cok güzel bi odaya almışlar eşim duşunu falan almış saçını kurutmus çıkmış.
Mikrochip için neden şimdiden para alıyorlar mikrochip dediğin işlem bu genetige gitme olayı değilmi onu 5. Günü gondercekleri zaman istiyorlar heralde ayrıca bende hocanın hakkında güzel şeyler denildiği orayı tercih ettim ama hoca nerdeee biz nerdee yüzünü gören cennetlik hakkimzda hayırlısı neyse o olsun burdaki herkesin allah gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?