Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Tabi yazarım canm inşallah güzel haberler veririm. Bize hiç öyle bi sistemden bahsetmediler mikrochip falan opu günü normal odememizi yaptık 5750 lira siz ne kadar verdiniz onun için ek bi ücret mi alıyorlar

Tabi yazarım canm inşallah güzel haberler veririm. Bize hiç öyle bi sistemden bahsetmediler mikrochip falan opu günü normal odememizi yaptık 5750 lira siz ne kadar verdiniz onun için ek bi ücret mi alıyorlar
Ek 1000 tl aldılar canım bizde eşimin ileri hareketli sperm sayısı düşüktü onu söyleyince bu yöntemi söylediler bize bende heyecanla aramalarini bekliyorum bakalım fire var mı.

Ek 1000 tl aldılar canım bizde eşimin ileri hareketli sperm sayısı düşüktü onu söyleyince bu yöntemi söylediler bize bende heyecanla aramalarini bekliyorum bakalım fire var mı.
Canm aradilar mi seni inşallah fire yoktur beni aradılar 2 tanesi gidicek hale gelmiş diğerlerini izlicez dediler işte ikisini yolladilar heralde şimdi ücret için Neslihan Hanim aricakmis

Canm aradilar mi seni inşallah fire yoktur beni aradılar 2 tanesi gidicek hale gelmiş diğerlerini izlicez dediler işte ikisini yolladilar heralde şimdi ücret için Neslihan Hanim aricakmis
Canım henüz aramadilar bekliyorum çok şükür 2 tane gidecek olan kesinleşmiş gözünaydin diğerleri de dondurulur inşallah.

Diğerlerini dondurmucaklar galiba 3 ü gelişmemiş dedi onlar genetige gitmese de bana daha sonra transfer edilemez mi dedim bi anlamı yok ki transfer etmenin diyo gelişmediler dedi öyle bilmiyorum aslında 3. Güne gelen embriyolar transfere hazır olmuyo mu normalde

Y
Bende anlamıyorum sonuçta 3.gün transferi yapılıyor bu 6.güne gelmiş demekki kaliteli ki gelebiliyor yoksa bu güne kadar dayanmaz diye düşünüyorum ancak uzman onlar canım pek de bilgim yok beni de aradılar 11 tane kalmış 3 fire verdik bakalım inşallah çok fire vermeyiz. Aslında dondurma kalitesinde olursa transfer de sonradan edilebilir ama bilemedim şimdi :/

Inşallah canm çok fire vermezsiniz 5 te 5 gelince sevinmistim ama 3 ü gitti gene ikiside testten ya olumsuz dönerse diye korkuyorum her halukarda ikinci toplama işlemi olcak gibi

Inşallah canm çok fire vermezsiniz 5 te 5 gelince sevinmistim ama 3 ü gitti gene ikiside testten ya olumsuz dönerse diye korkuyorum her halukarda ikinci toplama işlemi olcak gibi
Inşallah ikiside iyi gelir canım ya tekrar tedaviye gerek kalmaz da en azından daha az yıpranırsın iyi düşün iyi olsun inşallah. Kaç günde genetikten geliyormuş sonuç?

Canım aradılar mı bir sorun yoktur inşallah, beni aradılar dün bolunmeyen bır embriyomda bölünmüş ancak geriden geliyormuş o yüzde 12 tane olmuş bugün dün 11 idi. Yarın aramayacaklarmis cuma günü arayip 5.güne gelen embriyom varsa genetiğe gidebilecek kalitede olursa bilgi vereceklermis iyi kalitede olan da varmış orta kalite de olanda varmış ama cuma mübarek gün Rabbim bana güzel haberler verdirecek inanıyorum olmazsa da muhakkak bunda da bir hayır vardır daha oncekilerde çok uzulmustüm ama artık tamamen Allaha tevekkül ettim. Neylerse güzel eyler.

ıns canım hersey guzel olur. bırsey sorcam orta kalıtelı embrıyo nasıl oluyormus dahamı az bolunuyormus ben o kısmı anlayamadım banada 1 kalıtelı 2 orta kalıtelı dedıler sıkıntı yapma hersey cok guzel dedıler 3 embrıyo ıcınde :) baskada yok zaten 3unu 3.gun dondurdular .3üde ıyı dedıler.hıc ole 5.gune falan bekletmedılerde. ılk denemem oldugu ıcın mı bılemedım ama doktora gıdınce soracagım .

Çok sağol canım inşallah sana cgh yapılmayacak o zaman ilk denemen olduğu için transfer ne zaman olacak? Canım orta kalite dedikleri daha az bölünen için diyorlar sanırım çünkü normalde 3.gün 7 ya da 8 hücreli olması gerekiyor mesela benim bugün 3.gün ancak 4 yada 5 hücreli olanlar da var başka kısası var mı bilmiyorum inşallah olumlu haberlerimizi veririz :)

Canım sayın çok guzel inşallah hep böyle gider kaliteleri düşmez inşallah güzel haberler verirler beni bi daha aramadilar 2 tane gitti genetige gerisi de gelismemis dediler işte şimdi onlardan güzel haberler bekliyorum inşallah ikiside sağlam gelirler

Masallah cnm sayi cok iyi ins genetige de gidicekler hayirli sonuclarla dönerler..benimde carsamba 10du cums arayip 5 dediler..

Masallah cnm sayi cok iyi ins genetige de gidicekler hayirli sonuclarla dönerler..benimde carsamba 10du cums arayip 5 dediler..
Inşallah canım 5 te çok iyi bir sayı maşallah hepsi gidecek mi genetiğe? Sayı böyle birden düşüyor benim de 5 tane gidecek kalır inşallah benim 5.gün embriyo biraz sıkıntılı oluyor 3 denememde yalnızca birinde 1 tane kalmıştı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.

merhaba,
Senindemi rezervin az canım. Ayrıca neden hemen transfer yapmadılar.. Çünkü az yumurta olunca hemen 3 gün transferi yapıyorlarmış. Yoksa havuzmu yapıyorsun..

Benim ilk denemem die önerilmedi bana maddiyattan bizde istemedik.ins pisman olmayiz..Bnm akrabam bülent hocada denedi Almanyadan gelip onunda 5kaldi 2tane transfer ettiler 3donduruldu..2düsugu olmasina ragmen pgt veya dierlerini yapmadilar..basta ikizlerdi birinin gelisimi durdu dier bebis kaldi suan son ayi..kan pihtilasmasi vardi surekli yatti ve igne kulandi..Yaşamadan bilemiycez Rabim kolaylastirsin imtihanimizi..şükredelim ki beterin beteri deiliz ve Rabbim daima şükür kapisini acik birakcak ümitler seriyo önumuze..

Çok şükür canım benim 4.denemem Rabbimden hiç bir zaman ümidimi kesmedim Allah ümidimizi kesecek etmesin bizleri. Ay maşallah ne güzel kucağına da aldırsın Rabbim inşallah böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum umudum tazeleniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…