Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Rezerv azlığı olan ya da yumurta kalitesi az olan arkadaslara ibrahim saraçoğlu nun incir kürünü şiddetle tavsiye ediyorum ayrıca bu kürden sonra ben her sabah biraz zrytinyaginin içerisine 2 tane kuru incir koydum ertesi sabaha kadar bekleyip sabah aç karnına incirleri yedim o zrytinyaginin içerisine yine 2 tane incir koyup yumurta toplama gününe kadar yedim yağ azaldikca üstüne ekledim arkadaşlar aklınızda bulunsun.

Cnm ne zman başlanıyo o küre ben yakında adet olcam adetin ikinci günü falan sa bekleyim farketmiyosa hemen baslayim nasıl uyguluyodun sen biraz anlatirmisin

Cnm ne zman başlanıyo o küre ben yakında adet olcam adetin ikinci günü falan sa bekleyim farketmiyosa hemen baslayim nasıl uyguluyodun sen biraz anlatirmisin
Canım yanılmıyorsam adetle birlikte yazıyordu ancak ben beklemedim hiç hemen başladım internete yazarsan çıkar hemen yine bir oku ıstersen normalde 21 gün yapıp 7 gün ara verilip tekrar 21 gün daha yapılıyordu ben sadece ilk 21 gün yapabildim sonra tedaviye başlayınca ignelerle çok aşırı yumurta olur diye devam etmedim tedavi sırasında zeytinyaginda kuru incir yedim günlük 2 tane benim yumurta sayimin fazla çıkmasının tek nedenini buna bagliyorum diğer 3 tedavimde daha yüksek doz bile kullandigimda hiç böyle olmamıştı Rabbimin mucizesi diyorum başka da bir şey demiyorum.

Tmm cnm hemen baslicam kısmetse çok teşekkür ederim inşallah vesile olur da bendende çok ve kaliteli yumurtalar toplanır

Ben opudan sonra kabız oldum ağrılarım da çok oldu daha yeni yeni geçmeye başladı ilaç kullanmaya başladım ancak henüz etkisini göstermedi aşırı gaz ve kabızlık var ne yapabilirim? Acaba ohss mi oldum. Bir türlü kendimi toplayamadim gece uyku kalmadı

merhaba,
Senindemi rezervin az canım. Ayrıca neden hemen transfer yapmadılar.. Çünkü az yumurta olunca hemen 3 gün transferi yapıyorlarmış. Yoksa havuzmu yapıyorsun..
evet canım benım de yumurta rezervım azmıs zaten tek yumurtam var ondan 3tane embrıyo olustu.bır dıs gebelık gecırdıgım ıcın sag tupumde sıvı bırıkmesı varmıs bu eylul 1de amelıyat olacagım. ondan sonra yaklasık 2-3 ay dedıler transferımı yaptıracagım. ama ben pek derıne ınmedım acıkcası nsanın kafası karısıyor.suan 3embrıyom var dondurulmus havuz yontemınede gıtmedıler.2016ocak ayındada transferını dusunuyorum. maglum 2015 bana pek ıyı gelmedı ocak ayından berı sıkıntılarla ugrasıyorum.

Canm bişey sorucam kaynattiktan sonra kalan incirleri atiyomuydun bide zrytinyaginin içine koyup öyle yiyorum demiştin tadı kötü olmuyo mu öyle yağ tadı çok olmuyo mu
Evet canım kaynattıktan sonra suyunu süzüp incirleri atıyorum zeytinyağın tadı geliyor da çok da kötü bir tat değil yeniyor aç karnına ye ama.

Evet canım kaynattıktan sonra suyunu süzüp incirleri atıyorum zeytinyağın tadı geliyor da çok da kötü bir tat değil yeniyor aç karnına ye ama.
laporıskoden sonra bende yapacagım bu kürü tekrar aneztezı alacagım ıcın bıraz daha duser rezervım amelıyattan sonra her sabah aksam ıncır kuru yapacagım bırde zeytınyagını hıc duymamıstım senın tavsıyenle onuda yapacagım. 21+21 kullandıktan sonra ne kadar sure ara vermek lazım onuda bılıyormusun tatlım.

Yap yap canım ben gördüm faydasını kalite olarak daha emin değilim 5.gün yarın bakalım ne diyecekler ama sayı olarak faydası dokundu. 21 gün iciyorsun 7 gün ara sonra 21 gün daha iciliyor ancak sonrasında tekrar başlamak için ara ne kadar bilmiyorum bitince de zeytinyaginda incir yersin günlük inşallah faydasını görürsün şifa olsun inşallah.

ınsallah canım benım yaa yumurta rezervım dusuk bır yandan tupun tekı kapalı tekı sıvı dolu, kılo aldım bır yandan, tek yumurtalıgım var zaten hersey var bende masallahım var kıste olusmus sag tarafımda ben cok sasırmıstım 7yumurtadan 5ı olgun cıkıp 3ü dollendı. onlarda sonrasında ne olur bılınmez. kapalı olan tuplerı acmak ıcın bodur mahmut çayı-melısa,gıbı gunde 3 ogun caylar vardır ondan ıctım adetım tamamen kesıldı. bıosteron ılaçı vermsıtı doktor bana bulent bey onuda 2ay kullandım yumyrta toplamından sonrakullanmana gerek yok dedı.

Ah canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah minnaklarini kucağına alırsın da tüm bu yaşadığın sıkıntıları unutursun (Unuturuz)

Tmm canm teşekkür ederim ikisini aynı anda kullancam bişey olmaz heralde dimi bide Biestron da kullanıyorum aynı zamanda
Canım aradılar bugün 1 tane embriyo genetiğe gidebilecek durumdaymis onay istediler diğerlerini takip edeceğiz dediler ama kaç tane kaldığını söylemediler bende heyecandan sormayı unuttum senin 6.gün gitmişti dimi? Inşallah yarın bir kaç tane daha gidebilecek kalitede olur

ıns canım. tel yok mu ara gerı sor ıcınde kalmasın

Evet canm.benim 6. Gün gitmişti geri kalanı napıyo lar acaba 5. Güne gelmiş embriyolar transfer edilebilir aslında bende onu sormayı unutmuştum yarın ödeme için hastaneye gidicez o zman sorucam inşallah bi kaç tane daha gelişirde çok gider ya 3 4 tane falan olsa yine güzel olur allahım mübarek günde dualarımizi kabul et Yarabbim

Amin canım ödeme için ne zaman arıyorlar? Bizi arayan olmadı henüz diğerleri duruyormus ama Blast seviyesinde degillermis yarın arayıp bilgilendirecekler. Yarın sor bakalım ne diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…