Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Amin canım ödeme için ne zaman arıyorlar? Bizi arayan olmadı henüz diğerleri duruyormus ama Blast seviyesinde degillermis yarın arayıp bilgilendirecekler. Yarın sor bakalım ne diyecekler.
Bizi en son iki tane gitcek diye aradıklarında ödeme için de Neslihan Hanim aricak dediler o gün içinde aradı cumartesine kadar elden ödeme yapmanız gerek dedi bizde yarın gitcez işte yumurta başı 400 $ bide ayriyeten 940 tl öyle işte

Amin canım ödeme için ne zaman arıyorlar? Bizi arayan olmadı henüz diğerleri duruyormus ama Blast seviyesinde degillermis yarın arayıp bilgilendirecekler. Yarın sor bakalım ne diyecekler.
Canm aradilar mi seni biz gittik ödeme yaptık konusucaktik işte dosyanızı isteyim dedi Bekle bekle dosya gelmedi eşimin de işi vardı daha fazla bekleyemedik pazartesi arayın telefonla sorun dediler öyle yine bi sinir oldum geldim anlican

Aradılar canım bugün 3 tanesi genetiğe gidebilecek duruma gelmiş çok şükür ancak Neslihan Hanımla görüştüm ücreti elden istediler bankayla gönderince %18 KDV daha ödeniyormus bunu bize başta Sevil Hanım söylemedi banka aracılığıyla ödersiniz sorun olmaz demişti biz sehirdisindayiz nasıl yapcaz onu düşünüyorum bizde çok sinir olduk merkezde sürekli bir aksaklık var Neslihan Hanımdan başka kimse açık bilgi vermiyor. Dosyayı nasıl bulamiyorlar anlamadım neden şeffaflık yok ki.

Ay çok iyi canm 3 tane gitmesi iyi olmuş inşallah üçüde sağlam gelir... sevil hanımın başta söylemesi gerek tabi bankadan öderseniz böyle böyle bi miktar fazla ödeniyor falan diye bazen çok sinir oluyorum inş bi gün kavga etmem orada birileriyle

Sorma canım bende bazen kendimi zor tutuyorum zaten gidislerde muhakkak söyleniyorum birilerine, canım dün 1 tane gitmişti ya bugün de 3 tane daha olmuş çok şükür toplam 4 tane oldu inşallah ikimizinde hepsi olumlu gelsin de bebişlerimize kavusalim.

Canim cok sevindim ins 4taneside döner..Bebislerimize kavuşuruz ins

Merhaba çok Üzüldüm benimde 6 haftalıktan kanamam oldu ve düştü maalesef Haziran Ayında.. Genetik test yaptırdık eşimle sorun yok çok şükür dondurulmuş 3 5. Embriyom var Ekşm gibi tekrar transfer olunan histereskopi yapılacak düşük olduğu için yapışılır vs varmı diye.. Siz nasıl bir yol izleyeceksiniz döndürülmüştünüz varmışdı... Üzülüyoruz ama Herşeyin Allah tan Hayırlısı olsun sağlıkla nasip etsin Rabbim inşallah

Merhaba bebek henüz düşmedi. 2 hafta kadar daha bekleyeceğiz ilaçla düşmesini o da olmazsa kürtaj. Bu zor günleri geride bırakmalısınız. Benim rahim dışında bir miyomum var Bülent hoca alalım dedi ama burdaki doktorlar gebeliğe engel değil dediler. Çok Kanamam olmuştu miyomum 3 cm den 4.5 cm kadar büyüdü bir de onu alabiliriz. Nerden baksan 6 ay geçer tabi yaş da 38 e doğru gidiyor Elimizden geleni yaptık Dondurulmuşlarla devam edeceğiz. Size de başarılar arkadaşım

Çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum tüm tahliller yapılıp her şey olumlu gideceği düşünülüyor haklı olarak diğer embrolariniz genetiğe gitmiş miydi? Genetikten kaç tane temiz dönmüştü sizin? Tekrar çok geçmiş olsun her şey Allahtan tabi inşallah bu sefer sağ sağlim bebeginizi kucağıniza alırsınız.

4 ünü göndermiştik 2 si olumlu dönmüştü. 3 tane daha göndereceğim ekonomiyi zorlayaraktan. Teşekkürler inşallah isteyen herkes çocuğuna kavuşur

Teşekkür ederim . Embriyoları genetiğe ben kendim göndermek istemedim çünkü maddi olarak zorlanmıştır ve tek transfer istedim kanda eşim ve ben genetik test yaptırdık ..

Slm kızlar birşey dikkatimi çekti Bülent beye başvuran anne adaylarının bir çoğuna histeroskopi yapılmış bir çoğunda perde çıkmış genelde embriyo havuzu yapılmış ve genelde genetik teste gitmiş acaba tüm bunlar tesadüf mü ne bileyim aklıma gerekli gereksiz herkese Yapılıyor mu gibi bir soru takıldı Aklım karıştı bende ikinci denemeyi düşünüyorum

Slm arkadaşım galiba ilk tedavisi olan için bu işlemleri yapmıyor ilk tedavisi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa iyi olur. Bu işlemleri başarısız tüpbebek yaptiranlar ile düşük yapanlara öneriyor zannedersem ancak herkeste perde çıkması benimde ilgincime gidiyor.

4 ünü göndermiştik 2 si olumlu dönmüştü. 3 tane daha göndereceğim ekonomiyi zorlayaraktan. Teşekkürler inşallah isteyen herkes çocuğuna kavuşur
Inşallah canım bu sefer sıkıntısız bir dönem geçirirsin, benimde 4 embriyo kalmıştı onları genetiğe gönderdik inşallah temiz gelir başka embriyo da yok temiz gelirse eylülde histereskopi ve hsg ekimde de transfer inşallah o günleri görürsem tabi.

benım ılk tup bebek denemem. genelıtege gıden yada dıger ışlemlerle ılgılı bırsey yapılmadı. normal yumurta buyutme ışlemı yapıldı sonra yumurta toplanıp dollendırıldı. 3tane embrıyom olustu ve 3. gunu donduruldu. benım tuplerımde sıkıntı oldugu ıcın farklı bır hastanede laporoskobı olacagım. 2ay sonrada transfer ışlemımı yaptıracagım.

Canım bana transfer öncesi hist. Yapılmadı genetiği de öneriyor karar sizin ben göndermedim havuzu da rezervi az olan hastalaraöneriyır yine karar size kalmış.
Ben düşük ysptığım için ve adet düzensizliği oldu ve düşük gerçekleştiği için hem rahime bskmsk için yspışıklık oluşmuş mu miyom varmı onuniçin hist. Önerdi.. Herkese yapılmıyor yani

Mesala şöyle söylim benim rezervim düşük ve amh ımda düşüktü o yüzden genetik ve havuz önerdi ama toplama da yeterli miktarda embriyo oluşunca havuza gerek kalmadı ilk muayanede miyom vs görünmediği için birde hsg filmim vardı hist. Gerek duymadı.. Şimdi düşük oluşunca tabi o zaman inceleme yapmak istiyor ki tekrar aynı şey yaşanmaması için bir önlem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…