Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Benimde ilk tüp bebek denemem olcak.. rahim düzgün biley yok dedi.. Eylülde tedavim başlayacak rezervim az.. Ama saydığın hiç bişeyi bana önermedi.. Hsg dahi istemedi

Anladım tşkler bende bu ay bir ön görüşme planlıyorum aslında bu merkezde istiyorum ama medipolde Mustafa acet var birde orda rapor geçiyor fiyatı buranın yarısına tekabül ediyor ama laboratuvar da önemli ne yapacağımı bilemedim

Kızlar bir şey sormak istiyorum bugün opu sonrası 9.günüm sürekli kahverengi lekelerim oldu bugün de kırmızıya dönmeye başladı aranızda benim gibi olan var mı? Adetime de daha 12 gün var

Kızlar bir şey sormak istiyorum bugün opu sonrası 9.günüm sürekli kahverengi lekelerim oldu bugün de kırmızıya dönmeye başladı aranızda benim gibi olan var mı? Adetime de daha 12 gün var
Merhaba opu olduğun ayı normal adet döngüsü gibi düşünme ben opu olduktan 13 gün sonra adet oldum seninkide muhtemelen adet kanamasidir

Merhaba opu olduğun ayı normal adet döngüsü gibi düşünme ben opu olduktan 13 gün sonra adet oldum seninkide muhtemelen adet kanamasidir
Merhaba arkadasim cevap için teşekkürler , hala kahverengiler geliyor muhtemelen dediğin gibi adet olacağım sanırım.

Merhaba benim genetikten sonuç gelmiş iki tane gitmişti 1 tanesi çok iyiymiş çok şükür ikiside boşa gitmedi en azından bi tanesi sağlam gelmiş

Merhaba bende uzun arastirmalar sonucu Bulent hocayi secenlerdenim, tedavim 5 gun once basladi. Allah hepimizin yuzunu guldursun bol sanslar

Merhaba benim genetikten sonuç gelmiş iki tane gitmişti 1 tanesi çok iyiymiş çok şükür ikiside boşa gitmedi en azından bi tanesi sağlam gelmiş
Tam aklımdan geciyordun sonuç geldi mi diye sen yazmışsın canım :) hayırlı olsun çok şükür kalitesi de iyiymiş şimdi transfer için ne zaman gideceksin peki? Bide tam olarak kaç gün sonra sonucu aldın? Bana da yarin 1 hafta dolacak, opudan sonra adetin ne zaman oldu? Bide her ay oldugu miktarda ve renkte miydi?

Merhaba bende uzun arastirmalar sonucu Bulent hocayi secenlerdenim, tedavim 5 gun once basladi. Allah hepimizin yuzunu guldursun bol sanslar
Amin canım hayırlı olsun tedavin inşallah hepimizin yüzü güler. Ilk tedavi mi? Bülent hoca ne dedi tedavide hangi yol kullanılacaktır?

Benım ikinci toplama işlemi olcak şimdi ona da bi daha ki ay adet olunca gidicem sonucu 11 gün sonra aldım onlar aradılar bu ay adetim normal oldu 5 gün önce oldum ama benim hep öyleydi zaten bi değişiklik yoktu yani öyle işte canım

Anladım canım hadi hayırlısı tek embriyo transfer etmemek için mi tekrar yumurta toplama yapılacak? Tekte tutma ihtimali yüksek benim 5.gün tek embriyom kalmıştı tutmuştu ancak düşük yaptım.

Önemli değil canm birbirimize sorup kendimizi rahatlatiyoruz biraz bende bazen kendimi çok soru sormuş buluyorum ama benim için hiç önemli değil
Cok sagol tatlim Kesinlikle benim için de hiç önemi yok sadece yasayan anliyor halimizi benim de genetikten temiz gelirse histereskopi olacak bu ay inşallah,

Anladım canım hadi hayırlısı tek embriyo transfer etmemek için mi tekrar yumurta toplama yapılacak? Tekte tutma ihtimali yüksek benim 5.gün tek embriyom kalmıştı tutmuştu ancak düşük yaptım.
Bize baştan beri havuz sistemini önermisti Dr bilmiyorum biraz da garanti olsun diye heralde ne kadar çok Embryo olursa o kadar iyi dediler en azından kalırsa dondur up başka zaman yeniden deneyebiliriz

Bize baştan beri havuz sistemini önermisti Dr bilmiyorum biraz da garanti olsun diye heralde ne kadar çok Embryo olursa o kadar iyi dediler en azından kalırsa dondur up başka zaman yeniden deneyebiliriz
Inşallah canım Allah yardımcın olsun.
Bana da histereskopi yapılacak o ne zaman yapiliyo ya da ondan ne kadar sonra transfer oluyo biliyomusun
Histereskopi opudan sonraki ilk adet başlangıcında arayın diyorlar adetin hemen bittikten sonra yapılıyor Sevil Hanım öyle söylemişti, transfer de sanırım histereskopi den 1 ya da 1.5 ay sonra yapılıyor.

Çok sağol canım o zaman benim baya beklemem gerekiyo 3 ay falan sonra ancak transfer olur beklemek çok zor bi an once olsun istiyorum artık ya histereskopi yaptırmadan transfer olsa acaba nasıl olur embriyo da genetikten güzel geldi tutma ihtimali yinede yüksek olmaz mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…