- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.201
Hayirlisi olsun canm bn 2,5 yil tedavi gordum hep sebepsiz infertlte dediler. 3kez asilama oldum negatf sonuclandi. Infertlite nedenimz yuksek ihtimal morfoloji.. Surec biraz zor ama ins sonu guzel olurBol şanslar canım.. Sendeki problem nedir canım.. İlk denemenmi olacak.. Benimde 15 gün sonra başlayacsk tedavşm
çok teşekkürler hepimiz için inş sonu hayırlı olur. ilk tüp denemesi olucak şuan iğneleri kullanıyorum bitince mikroçip yöntemini kullanıcağnı söyledi.Amin canım hayırlı olsun tedavin inşallah hepimizin yüzü güler. Ilk tedavi mi? Bülent hoca ne dedi tedavide hangi yol kullanılacaktır?
Merhaba benim genetikten sonuç gelmiş iki tane gitmişti 1 tanesi çok iyiymiş çok şükür ikiside boşa gitmedi en azından bi tanesi sağlam gelmiş
Bence hiç riske atma canım Allah korusun bu seferde tutmazsa dr.bey ben histereskopi onermistim siz istemediniz deyip aklına bir sürü soru işareti bırakır bide histereskopi embriyonun tutunma şansını artırıyor diye duydum bu kadar emek ediyoruz en azından o eksik kalmasın tabi yine sen bilirsin geç olsun güç olmasınÇok sağol canım o zaman benim baya beklemem gerekiyo 3 ay falan sonra ancak transfer olur beklemek çok zor bi an once olsun istiyorum artık ya histereskopi yaptırmadan transfer olsa acaba nasıl olur embriyo da genetikten güzel geldi tutma ihtimali yinede yüksek olmaz mı acaba
Merhaba arkadaşlar 4 embriyom genetiğe gitmişti 2 tane temiz geldi çok şükür transfer aşamasına gecebilecegim. Bu ay histereskopi ve hsg yapılacak diğer ay heralde transfer olur. O ozlemahmet0418
Ay inşallah canım cok sagol Rabbim o günleri göstersin bizede :)Cok şukur cnm sevindim bian once hayirlisiyla hamileyim die haykiririz burada..
Ay çok sevindim cnm hayırlısı inşallah ard arda burdan hamileyim haberleri veririzMerhaba arkadaşlar 4 embriyom genetiğe gitmişti 2 tane temiz geldi çok şükür transfer aşamasına gecebilecegim. Bu ay histereskopi ve hsg yapılacak diğer ay heralde transfer olur. O ozlemahmet0418
Amin inşallah canım çok sağol salı günü hsg çekilecek çarşamba günü histereskopi yapılacak inşallah bir sıkıntı çıkmazAy çok sevindim cnm hayırlısı inşallah ard arda burdan hamileyim haberleri veririz
Inşallah canım hsg yi nerde cekcekker fiyati ne kadarmış ogrendiniz mi yine gelişmelerden haberdar edersinAmin inşallah canım çok sağol salı günü hsg çekilecek çarşamba günü histereskopi yapılacak inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Tamam canım hbr ederim. Şişlide Echomar diye bir merkez varmış bülent hoca yalnızca oranın filmini begeniyormus oranin numarasini verdiler randevu aldim orada çekilecek fiyati 450 TL imiş.Inşallah canım hsg yi nerde cekcekker fiyati ne kadarmış ogrendiniz mi yine gelişmelerden haberdar edersin
Canım hayırlı olsun tedavin bende yarın echomar da film cektirecegim bende korkuyordum biraz rahatladım sağolasın ilk tedavin mi?Merhaba arkadaşlar ben de yazdıklarınızı okuyordum artık aranıza dahil olmak istedim bulent hocada muayene oldum daha önce cektirdigim filmi beğenmedi echomarda tekrar çektirdim. Açıkçası korkarak gittim ağrılı olur diye ama çok rahat geçti flm temiz çıktı. Nasipse bu ay adetimle baslicaz tedaviye Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizi muradına erdirsin insallah
Canım hayırlı olsun tedavin bende yarın echomar da film cektirecegim bende korkuyordum biraz rahatladım sağolasın ilk tedavin mi?[
Klomen vs. Kullandım bi kaç ay daha sonra 2 asilama yaptırdım olmadı artık tup yaptırmaya karar verdik. İlk deneme olucak son olur inşallah filmden hiç korkma doktor da çok iyi rahatlatiyo benim ilk filmim anesteziyle olmuştu hiç gerek yokmuş diyorum şuanda anesteziYe. echomar iyimiş gerçekten rahat git sen de
Canım geçmiş olsun bilgim yok ancak dikislerin şişmesi ve koku konusunda muhakkak doktoruna danış muayene ol,o normal degil bence.selam hanımlar;
laporoskobı amelıyat olup tuplerını baglatan var mı aranızda. benım sol tupumde hıdrodalpenks vardı sıvı doluydu o tupu bagladılar . amelıyattan sonra ılıskıyı kaç gun yasakladılar bılen var mı ? bırde benım gobek delıgım bole dıkıslerı sıstı normal mı arasstırdım bırsey bulamadım. pıs kokuda yapıyor.
Valla anlamadım gıttı 4 gozle bu amelıyatı bekledım. gobek delıgınde sıkıntı var dıger yerler normal de gobek delıgı olan kısım terledıgı ıcın galıba ılacda vermedı doktor normalmı degılmı bılemedım. doktora ulaşmakta mesele amelıyatı ben capada oldum.bılırsın ssk da doktor bulmak mesele gercektenCanım geçmiş olsun bilgim yok ancak dikislerin şişmesi ve koku konusunda muhakkak doktoruna danış muayene ol,o normal degil bence.
Dogru canım biz özelde zor ulaşıyoruz devlet hastanesini tahmin edebiliyorum sen asistanı ya da sekreterine ulaşmaya çalış not bırak ama ihmal etme tatlım tekrar geçmiş olsun Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.Valla anlamadım gıttı 4 gozle bu amelıyatı bekledım. gobek delıgınde sıkıntı var dıger yerler normal de gobek delıgı olan kısım terledıgı ıcın galıba ılacda vermedı doktor normalmı degılmı bılemedım. doktora ulaşmakta mesele amelıyatı ben capada oldum.bılırsın ssk da doktor bulmak mesele gercekten
Iyi aksamlar ben tedavi aşamasındayım spermleri microchip yöntemi kullanıldı embriyolara cgh yapıldı,yarın rahim filmi ertesi gün histereskopi yapılacak sanırım diğer ay transfer olur umarım olumlu sonuçlanır. Sonucu paylaşırım inşallah. Size de kolaylık diliyorum.arkadaşlar herkeze selamlar,akışkan mıcro çip yaptırıp gebelik yaşayan varmı aranızda.tecrübelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?