Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Bol şanslar canım.. Sendeki problem nedir canım.. İlk denemenmi olacak.. Benimde 15 gün sonra başlayacsk tedavşm
Hayirlisi olsun canm bn 2,5 yil tedavi gordum hep sebepsiz infertlte dediler. 3kez asilama oldum negatf sonuclandi. Infertlite nedenimz yuksek ihtimal morfoloji.. Surec biraz zor ama ins sonu guzel olur

Amin canım hayırlı olsun tedavin inşallah hepimizin yüzü güler. Ilk tedavi mi? Bülent hoca ne dedi tedavide hangi yol kullanılacaktır?
çok teşekkürler hepimiz için inş sonu hayırlı olur. ilk tüp denemesi olucak şuan iğneleri kullanıyorum bitince mikroçip yöntemini kullanıcağnı söyledi.

Merhaba benim genetikten sonuç gelmiş iki tane gitmişti 1 tanesi çok iyiymiş çok şükür ikiside boşa gitmedi en azından bi tanesi sağlam gelmiş

Cok sukur 1tane gelmis cnm cok sevindim bundan sonraki sürecde kolaylassin ins..Bende dun dr gittim Estrofem verdi kullandiktan sonra 23eylul gibi transfer olucak hayirlisiyla ins..dua edelim ins

Bence hiç riske atma canım Allah korusun bu seferde tutmazsa dr.bey ben histereskopi onermistim siz istemediniz deyip aklına bir sürü soru işareti bırakır bide histereskopi embriyonun tutunma şansını artırıyor diye duydum bu kadar emek ediyoruz en azından o eksik kalmasın tabi yine sen bilirsin geç olsun güç olmasın

Merhaba arkadaşlar 4 embriyom genetiğe gitmişti 2 tane temiz geldi çok şükür transfer aşamasına gecebilecegim. Bu ay histereskopi ve hsg yapılacak diğer ay heralde transfer olur. O ozlemahmet0418

Inşallah canım hsg yi nerde cekcekker fiyati ne kadarmış ogrendiniz mi yine gelişmelerden haberdar edersin
Tamam canım hbr ederim. Şişlide Echomar diye bir merkez varmış bülent hoca yalnızca oranın filmini begeniyormus oranin numarasini verdiler randevu aldim orada çekilecek fiyati 450 TL imiş.

Merhaba arkadaşlar ben de yazdıklarınızı okuyordum artık aranıza dahil olmak istedim bulent hocada muayene oldum daha önce cektirdigim filmi beğenmedi echomarda tekrar çektirdim. Açıkçası korkarak gittim ağrılı olur diye ama çok rahat geçti flm temiz çıktı. Nasipse bu ay adetimle baslicaz tedaviye Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizi muradına erdirsin insallah

Canım hayırlı olsun tedavin bende yarın echomar da film cektirecegim bende korkuyordum biraz rahatladım sağolasın ilk tedavin mi?

selam hanımlar;

laporoskobı amelıyat olup tuplerını baglatan var mı aranızda. benım sol tupumde hıdrodalpenks vardı sıvı doluydu o tupu bagladılar . amelıyattan sonra ılıskıyı kaç gun yasakladılar bılen var mı ? bırde benım gobek delıgım bole dıkıslerı sıstı normal mı arasstırdım bırsey bulamadım. pıs kokuda yapıyor.

Canım geçmiş olsun bilgim yok ancak dikislerin şişmesi ve koku konusunda muhakkak doktoruna danış muayene ol,o normal degil bence.

Canım geçmiş olsun bilgim yok ancak dikislerin şişmesi ve koku konusunda muhakkak doktoruna danış muayene ol,o normal degil bence.
Valla anlamadım gıttı 4 gozle bu amelıyatı bekledım. gobek delıgınde sıkıntı var dıger yerler normal de gobek delıgı olan kısım terledıgı ıcın galıba ılacda vermedı doktor normalmı degılmı bılemedım. doktora ulaşmakta mesele amelıyatı ben capada oldum.bılırsın ssk da doktor bulmak mesele gercekten

Dogru canım biz özelde zor ulaşıyoruz devlet hastanesini tahmin edebiliyorum sen asistanı ya da sekreterine ulaşmaya çalış not bırak ama ihmal etme tatlım tekrar geçmiş olsun Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.

arkadaşlar herkeze selamlar,akışkan mıcro çip yaptırıp gebelik yaşayan varmı aranızda.tecrübelerinize ihtiyacım var

arkadaşlar herkeze selamlar,akışkan mıcro çip yaptırıp gebelik yaşayan varmı aranızda.tecrübelerinize ihtiyacım var
Iyi aksamlar ben tedavi aşamasındayım spermleri microchip yöntemi kullanıldı embriyolara cgh yapıldı,yarın rahim filmi ertesi gün histereskopi yapılacak sanırım diğer ay transfer olur umarım olumlu sonuçlanır. Sonucu paylaşırım inşallah. Size de kolaylık diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…