- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.221
Yumurtanın toplandığı yerde canımArkadaslar transfer işlemi normal muayene odasinda mi yapilcak yoksa yumurtalarin toplandigi yerde mi?
Merhaba arkadaşlar hsg ve histereskopi yapıldı çok şükür bir problem yokmuş 1.5 ay sonra transfer olacak inşallah.
Rica ederim canım transferde rahat ol mümkün olduğunca, ne güzel mübarek günde transferin olacak Rabbim Arefe günü yapılan duaları geri cevirmezmis inşallah olumlu olacak öyle hissediyorum senin için :) gelişmelerden haberdar et lütfen.Sorumu yanitladigin icin tesekkurler cnm..sonuclar temiz cikmis cok sükür..bnm de estrofemle tedavim bugun bitti yarin kontrol var asiri heyecanli stresliyim arefe günü transfer olcak mi die
Rica ederim canım transferde rahat ol mümkün olduğunca, ne güzel mübarek günde transferin olacak Rabbim Arefe günü yapılan duaları geri cevirmezmis inşallah olumlu olacak öyle hissediyorum senin için :) gelişmelerden haberdar et lütfen.
Canım çok sevindim senin için inşallah transferinden sonra da güzel haberlerini burdan alicazMerhaba arkadaşlar hsg ve histereskopi yapıldı çok şükür bir problem yokmuş 1.5 ay sonra transfer olacak inşallah.
Canım çok sevindim senin için inşallah transferinden sonra da güzel haberlerini burdan alicaz
Hadi hayırlısı olsun inşallah benimde histereskopi olacak biraz bilgi verirmisiniz nasıl oldu Bülent Hoca yaptı değilmi? Birde üvret ne kadardı acaba?Merhaba arkadaşlar hsg ve histereskopi yapıldı çok şükür bir problem yokmuş 1.5 ay sonra transfer olacak inşallah.
Çok sağol canım inşallah Rabbim o güzel günleri nasip etsin bizede.Canım çok sevindim senin için inşallah transferinden sonra da güzel haberlerini burdan alicaz
Valla canım bülent hocayı hiç görmedim hemşireye sordum biz tum hazirliklari yaparız bülent hoca öyle gelir dediler zaten beni sedyede götürürken uyuttular agliyordum sürekli heralde o yüzden ameliyathanede stres artmasin diye yapmış olabilirler çıktığımda ayıktıgimda da görmedim sorumlu arkadaş geldi yapılan işlemi anlattı isterseniz bülent hoca ile de görüşebilirsiniz dedi ancak uçağa yetişmeye çalışmaktan görüşemedim cd vermişlerdi işlemi izledim sonrasında, fiyatı 2.745 tl idi. Ama uyudugumuz için korkulacak bir şey yok uyaninca kanama oluyor çarşambadan beri devam ediyor benim.Hadi hayırlısı olsun inşallah benimde histereskopi olacak biraz bilgi verirmisiniz nasıl oldu Bülent Hoca yaptı değilmi? Birde üvret ne kadardı acaba?
Öylemi geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahh . Ne kadar diblendiniz hemen çıktınız mı hastaneden.. Transfer ne zaman olacal peki? Birde histereskopi zamanı nasış belirlendi yani adetinizin kaçıncı günü oldunuz? Kusura bakmayın çok soru sordum ama işte merak heyecanValla canım bülent hocayı hiç görmedim hemşireye sordum biz tum hazirliklari yaparız bülent hoca öyle gelir dediler zaten beni sedyede götürürken uyuttular agliyordum sürekli heralde o yüzden ameliyathanede stres artmasin diye yapmış olabilirler çıktığımda ayıktıgimda da görmedim sorumlu arkadaş geldi yapılan işlemi anlattı isterseniz bülent hoca ile de görüşebilirsiniz dedi ancak uçağa yetişmeye çalışmaktan görüşemedim cd vermişlerdi işlemi izledim sonrasında, fiyatı 2.745 tl idi. Ama uyudugumuz için korkulacak bir şey yok uyaninca kanama oluyor çarşambadan beri devam ediyor benim.
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah,bende senin gibi çok merak ediyordum o yüzden hiç sorun değil elimden geldiğince yanitlarim. 3,5 saat kadar dinlendim hastanede zaten ancak kendine geliyorsun vakit olsa biraz daha kalacaktim ama olmadı sagolsunlar başım döndüğü için tekerlekli sandalye ile dışarı kadar götürdüler. Adetin 12.günü oldu histereskopi, adet olduğunda arayip gün alıyorsun. Transfer 1.5 ay sonra dediler. Histeroskopi den 1 hafta sonra lucrin diye bir iğne verdiler o yapılacak sonra adet beklenecek adetin 2.ya da 3.günü muayeneye gideceğim ona göre transfer günü belirlenecek.Öylemi geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahh . Ne kadar diblendiniz hemen çıktınız mı hastaneden.. Transfer ne zaman olacal peki? Birde histereskopi zamanı nasış belirlendi yani adetinizin kaçıncı günü oldunuz? Kusura bakmayın çok soru sordum ama işte merak heyecan
Anladım canım hadi hayırlısı inşallah.. Benim bu 2. Olacak ilki 4 haftalık düştü hayırlısıyla olur inşallahTeşekkür ederim arkadaşım inşallah,bende senin gibi çok merak ediyordum o yüzden hiç sorun değil elimden geldiğince yanitlarim. 3,5 saat kadar dinlendim hastanede zaten ancak kendine geliyorsun vakit olsa biraz daha kalacaktim ama olmadı sagolsunlar başım döndüğü için tekerlekli sandalye ile dışarı kadar götürdüler. Adetin 12.günü oldu histereskopi, adet olduğunda arayip gün alıyorsun. Transfer 1.5 ay sonra dediler. Histeroskopi den 1 hafta sonra lucrin diye bir iğne verdiler o yapılacak sonra adet beklenecek adetin 2.ya da 3.günü muayeneye gideceğim ona göre transfer günü belirlenecek.
Çok şükür bişey çıkmamış canım çok sevindim sonucu işlem bitince hemen söylüyorlar mi inşallah 1 aya kadar senden güzel haberler duyarız burdaTeşekkür ederim arkadaşım inşallah,bende senin gibi çok merak ediyordum o yüzden hiç sorun değil elimden geldiğince yanitlarim. 3,5 saat kadar dinlendim hastanede zaten ancak kendine geliyorsun vakit olsa biraz daha kalacaktim ama olmadı sagolsunlar başım döndüğü için tekerlekli sandalye ile dışarı kadar götürdüler. Adetin 12.günü oldu histereskopi, adet olduğunda arayip gün alıyorsun. Transfer 1.5 ay sonra dediler. Histeroskopi den 1 hafta sonra lucrin diye bir iğne verdiler o yapılacak sonra adet beklenecek adetin 2.ya da 3.günü muayeneye gideceğim ona göre transfer günü belirlenecek.
Inşallah bu sefer olur canım sana da çok geçmiş olsun benimde 2.tüpbebek denememde düşüğüm oldu zor süreçler Rabbim yardımcımız olsun.Anla
Anladım canım hadi hayırlısı inşallah.. Benim bu 2. Olacak ilki 4 haftalık düştü hayırlısıyla olur inşallah
Çok sağol canım evet hemen bilgi veriyorlar inşallah güzel haberler veririz hep birlikte.Çok şükür bişey çıkmamış canım çok sevindim sonucu işlem bitince hemen söylüyorlar mi inşallah 1 aya kadar senden güzel haberler duyarız burda
Aminn canım inşallah..Inşallah bu sefer olur canım sana da çok geçmiş olsun benimde 2.tüpbebek denememde düşüğüm oldu zor süreçler Rabbim yardımcımız olsun.
Sevil Hanımın numarasını aradım canımAminn canım inşallah..
Birde ilk adet okunca hist. İçin hangi num. Aradın hist zamanı belirlemek için??
Ok canım saolSevil Hanımın numarasını aradım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?