Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Arkadaslar Histereskopi neden yapiliyo yardimci olabilir misiniz. benden sadece rahim filmi istedi adet döneminde de ilaclara baslicam acaba yumurta toplandiktan sonra mı diğer şeyleri isticek hoca bilemedim.

Merhaba arkadaşlar hsg ve histereskopi yapıldı çok şükür bir problem yokmuş 1.5 ay sonra transfer olacak inşallah.

Merhaba arkadaşlar hsg ve histereskopi yapıldı çok şükür bir problem yokmuş 1.5 ay sonra transfer olacak inşallah.

Sorumu yanitladigin icin tesekkurler cnm..sonuclar temiz cikmis cok sükür..bnm de estrofemle tedavim bugun bitti yarin kontrol var asiri heyecanli stresliyim arefe günü transfer olcak mi die

Sorumu yanitladigin icin tesekkurler cnm..sonuclar temiz cikmis cok sükür..bnm de estrofemle tedavim bugun bitti yarin kontrol var asiri heyecanli stresliyim arefe günü transfer olcak mi die
Rica ederim canım transferde rahat ol mümkün olduğunca, ne güzel mübarek günde transferin olacak Rabbim Arefe günü yapılan duaları geri cevirmezmis inşallah olumlu olacak öyle hissediyorum senin için :) gelişmelerden haberdar et lütfen.

Aminn inş cnm tesekkür ederim iyi dileklerin için..hayirlisi olsun ins..mutlaka yazicam

Canım çok sevindim senin için inşallah transferinden sonra da güzel haberlerini burdan alicaz
Hadi hayırlısı olsun inşallah benimde histereskopi olacak biraz bilgi verirmisiniz nasıl oldu Bülent Hoca yaptı değilmi? Birde üvret ne kadardı acaba?

Hadi hayırlısı olsun inşallah benimde histereskopi olacak biraz bilgi verirmisiniz nasıl oldu Bülent Hoca yaptı değilmi? Birde üvret ne kadardı acaba?
Valla canım bülent hocayı hiç görmedim hemşireye sordum biz tum hazirliklari yaparız bülent hoca öyle gelir dediler zaten beni sedyede götürürken uyuttular agliyordum sürekli heralde o yüzden ameliyathanede stres artmasin diye yapmış olabilirler çıktığımda ayıktıgimda da görmedim sorumlu arkadaş geldi yapılan işlemi anlattı isterseniz bülent hoca ile de görüşebilirsiniz dedi ancak uçağa yetişmeye çalışmaktan görüşemedim cd vermişlerdi işlemi izledim sonrasında, fiyatı 2.745 tl idi. Ama uyudugumuz için korkulacak bir şey yok uyaninca kanama oluyor çarşambadan beri devam ediyor benim.

Öylemi geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahh . Ne kadar diblendiniz hemen çıktınız mı hastaneden.. Transfer ne zaman olacal peki? Birde histereskopi zamanı nasış belirlendi yani adetinizin kaçıncı günü oldunuz? Kusura bakmayın çok soru sordum ama işte merak heyecan

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah,bende senin gibi çok merak ediyordum o yüzden hiç sorun değil elimden geldiğince yanitlarim. 3,5 saat kadar dinlendim hastanede zaten ancak kendine geliyorsun vakit olsa biraz daha kalacaktim ama olmadı sagolsunlar başım döndüğü için tekerlekli sandalye ile dışarı kadar götürdüler. Adetin 12.günü oldu histereskopi, adet olduğunda arayip gün alıyorsun. Transfer 1.5 ay sonra dediler. Histeroskopi den 1 hafta sonra lucrin diye bir iğne verdiler o yapılacak sonra adet beklenecek adetin 2.ya da 3.günü muayeneye gideceğim ona göre transfer günü belirlenecek.

Anla
Anladım canım hadi hayırlısı inşallah.. Benim bu 2. Olacak ilki 4 haftalık düştü hayırlısıyla olur inşallah

Çok şükür bişey çıkmamış canım çok sevindim sonucu işlem bitince hemen söylüyorlar mi inşallah 1 aya kadar senden güzel haberler duyarız burda

Anla

Anladım canım hadi hayırlısı inşallah.. Benim bu 2. Olacak ilki 4 haftalık düştü hayırlısıyla olur inşallah
Inşallah bu sefer olur canım sana da çok geçmiş olsun benimde 2.tüpbebek denememde düşüğüm oldu zor süreçler Rabbim yardımcımız olsun.

Inşallah bu sefer olur canım sana da çok geçmiş olsun benimde 2.tüpbebek denememde düşüğüm oldu zor süreçler Rabbim yardımcımız olsun.
Aminn canım inşallah..
Birde ilk adet okunca hist. İçin hangi num. Aradın hist zamanı belirlemek için??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…