- 11 Nisan 2015
- 151
- 70
- 48
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.241
Ay canım ben bile heyecanlandım hadi hayırlısı inşallah. Canım ilk 5 gün ananas ve kabak çekirdeği yemeyi ihmal etme protein ağırlıklı beslen bol su iç, sakın kabız olma ilk 3 gun dinlen sonra kendini yormadan günluk hayatina devam et bide bol bol dua et gerisi Rabbime emanet haber ver bize :)Yarin sabah 7.30da transferim gerceklescek ilk deneme oldugu icin ne yapmaliyim bilmiyorum..biraz forumlari karistirdim ama..nelere dikkat etmeliyim bu sürecde
Canım hayırlı olsun.. Transferi bülent hocamı yapacak...Yarin sabah 7.30da transferim gerceklescek ilk deneme oldugu icin ne yapmaliyim bilmiyorum..biraz forumlari karistirdim ama..nelere dikkat etmeliyim bu sürecde
Canım hayırlı olsun.. Transferi bülent hocamı yapacak...
İnşallah sıkıca tutunurlar anneciklerine.. Kaç yumurtan oldu canım donduruldularmı benimde ekim ayına kaldı bakalım kusmet canımBenim gibi transferi olan 4 5 kisi vardi..idrara sîkısikligin verdigi rahatsizlik disinda bi sıkînti yok...Ama 20dk fazla uzanilmasina izin vermemeleri can sîkıci gerek yok dediler..yarim saat dinlenip hastaneden cikis yaptik
Hayırlı olsun inşalşah güzel haberlerini alırızSaol cnm evet Bülent hoca yapti transferi..suan otelde dinleniyorum..
İnşallah sıkıca tutunurlar anneciklerine.. Kaç yumurtan oldu canım donduruldularmı benimde ekim ayına kaldı bakalım kusmet canım
Aminnn insAllah hayirlisiyla salih saliha evlatlarimiz olur insHayırlı olsun inşalşah güzel haberlerini alırız
Hayırlı olsun canım tedavin bende ilk görüşmede senin gibi olmuştum kafamda deli sorular vardı tüm işlemler yapıldı bana, benim de hsg yi beğenmedi yeni çekildi şart mı diye sordum bülent hocaya şart dedi tüplerde sıvı birikimi olmuş olabilir o da tutunmayi engelliyor dedi çok şükür bir şey çıkmadı histereskopi de o gorunmuyormus.Kızlar öncelikle hepimize bol şanslar. Daha önce başka bir hastanede tüp bebek denedik. 29.12.2014 de 9 yumurta toplandı. 7 si dollendi. 5 i 1. Kalite dediler. 31.12.2014 de ilk 2 embriyo transfer oldu tutmadı. Kalan 3 ü dondurtmustuk 7.3.2015 de de onları transfer ettiler o da tutmadı. Hoooop en başa dönüş. Husran husran... Bugün reglmin 2. Günü ve bülent beye geldim.bu arada ben pkos luyum. Bugün ignelere başlıyorum. C.tesi kontrole gidicem. Herşeyin hayırlısı diyorum ama içime bi öküz oturdu sanki. Böyle bi aptal gibi oldum. Sizlerden güzel haberleri duymaya ihtiyacım var. Kafamda da bir sürü soru. histereskopi yapilacak cgh yapilacak. Rahim filmimi beğenmedi tekrar yapilmasini istedi. Vs. Vs. Mesela Histereskopi ile rahme bakilcak ya rahim filmine neden yine gerek var ne farkları var bilen var mı o an aklıma gelmedi sorayım
Canımm hayırlı olsun minnaklarina kavusmussun sımsıkı tutunurlar annelerine inşallah güzel haberlerini bekliyorum :)Aminnn insAllah hayirlisiyla salih saliha evlatlarimiz olur ins
Benim gibi transferi olan 4 5 kisi vardi..idrara sîkısikligin verdigi rahatsizlik disinda bi sıkînti yok...Ama 20dk fazla uzanilmasina izin vermemeleri can sîkıci gerek yok dediler..yarim saat dinlenip hastaneden cikis yaptik
Hayırlı olsun arkadaşım ne güzel bir bayram olmuştur size darısı bizlere inşallah ilk denemen miydi?Bende aynı ikilemde kaldım ve Bülent hocayı tercih ettim. Çok şükür hiç bir sorun yaşamadan güzel haber aldık. Bayram hediyesi oldu bize. İnşallah sonu da güzel olur. Allah herkesin gönlüne göre versin
Evet canm 2,5 yıl uğraşmıştk, artk tüp bebege karar vermiştik, 29 ağststa ilk randevmuza gittik çok şükür herşey yolunda gitti ve dün betahcg yi pozitif gördük hala inanamıyoruz aslında yarın yine kan testi yaptırıcaz.Hayırlı olsun arkadaşım ne güzel bir bayram olmuştur size darısı bizlere inşallah ilk denemen miydi?
Bulent tras mi mustafa bahceci mi
Ama bülent traş girmiyor mus tedavilerekesinlikle bülent tıraş ı tavsiye ederim, çok araştırdım ondan iyisini bulamadım, Allah ıma şükürler olsunki ilk denemede tuttu, 6 haftalık hamileyim, darısı isteyen herkesin başına inşallah
Ha
Hayırlı olsun canım tedavin bende ilk görüşmede senin gibi olmuştum kafamda deli sorular vardı tüm işlemler yapıldı bana, benim de hsg yi beğenmedi yeni çekildi şart mı diye sordum bülent hocaya şart dedi tüplerde sıvı birikimi olmuş olabilir o da tutunmayi engelliyor dedi çok şükür bir şey çıkmadı histereskopi de o gorunmuyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?