Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Bülent hoca temmuz ayındaki muayesinde hsg istememişti.. Bu ay tekrar muayene etti önümüzdeki aya erteledi.. Kendim sordum hsg çektireyimmi diye.. İyi olur dedi.. Ecomar diye bir yere yönlendirdiler. Bayram tatiline girdikleri için çektiremedim.. Bakalım önümüzdeki ay ne diyecekler.. Tedaviye başlayacakmı.. Ayrıca kontrollerde iki tanecik yymurta gördü hoca.. İğnelere başlayınca yumurta sayım artarmı.. Bari 4-5 tane olsada şansım artsa..

kesinlikle bülent tıraş ı tavsiye ederim, çok araştırdım ondan iyisini bulamadım, Allah ıma şükürler olsunki ilk denemede tuttu, 6 haftalık hamileyim, darısı isteyen herkesin başına inşallah

Hayırlı olsun canım.. Darısı bizim başımıza... İnşallah önümüzdeki ay benim de tedavim başlarda oğluma bi kardeş gelir..

Ama bülent traş girmiyor mus tedavilere

yoooo, yumurta toplanırken anestezi etkisindeydim kim girdi bilmiyorum ama transferimi bizzat bülent hoca yaptı, transfer 5 dk kadar sürdü ama o 5 dk da bayada sohbet ettik kendisiyle, belki çok önemli bi durumu olur yardımcısına yaptırabilir zaman zaman ama bana bülent hoca denk geldi

Mustafa bahceci nasıl acaba

Degerin kaç çıktı canım inşallah katlanır tahlilden sonra bizi de haberdar et lütfen meraktayiz böyle güzel haberlere ihtiyacımız var :)

Canım benim de ilk hsg sıkıntılı geçti ama echomar diye bir merkeze yönlendirdiler beni orada çok rahat geçti çok profesyoneller o konuda için rahat olsun hiç sıkıntı yapma fiyatı 450 tl.

Degerin kaç çıktı canım inşallah katlanır tahlilden sonra bizi de haberdar et lütfen meraktayiz böyle güzel haberlere ihtiyacımız var :)
Canm bnm transferimin 9. Gunuydu artik dayanamadim 266 cikti, Bulent hoca 12. Gunu yapip aramami soylemisti o da yarn olcak kismetse. Ins en kisa zamanda hepimzn yuzu guler

Canm bnm transferimin 9. Gunuydu artik dayanamadim 266 cikti, Bulent hoca 12. Gunu yapip aramami soylemisti o da yarn olcak kismetse. Ins en kisa zamanda hepimzn yuzu guler
Oh Oh iyi yapmışsın 9.gün için değer de güzel maşallah, degerin kat be kat katlansin canım :)

Cnm benimde ilk denemem bugun transferden sonra 3.gunum istanbuldan ankaraya evime geldim hemen uzandim..sen bu surecde ne yaptin nelere dikkat ettin neler yedin..bana yardimci olur musun??
Canm inş ilk denemen son olur bnm de sonum inş güzel olur açıkçası çok ümitsizdim, çorba sebze yedim genelde, kabz olmadm ve uyanınca falan hiç gerinmemeye çalıştım ama transferden sonra karın ağrılarım hiç geçmemişti daha önceden farklı bişyler olduğunu hissediyodum sanki

Artar inşallah olacağı oldumu tek yumurtayla tek spermle oluyor şans kısmet hayırlısı olsun. Bakalım benim durum ne çarşamba ignelere başlamıştım bugün kontrol var

Artar inşallah olacağı oldumu tek yumurtayla tek spermle oluyor şans kısmet hayırlısı olsun. Bakalım benim durum ne çarşamba ignelere başlamıştım bugün kontrol var

Tesekkürler cnm ins..Benimde karnim agriyo ara sira batmalar oluyo gögusler simdiden sis ve hassas..kabizlik icin de duphalac die surup verdi..cok sordum ama sonucu ögreninceye kdr surekli uzandin mi??ben wc ve namaz icin kalkiyorum surekli..hic tüp bebek yaptim da o gunleri gecirdim gibi degilim takmiyorum hic..bakalim hayirlisini vercek olan Rabbim

Canım namazı sandalyede mi kiliyorsun yoksa normal mi? Ben daha oncekilerde hep sandalyede kilmistim. Test günün ne zaman? günlük sütünü yumurtanı ihmal etme bende senin gibi 3 gün istanbulda kalıp öyle Maraş a dönerim büyük ihtimal adetimi bekliyorum transfer tedavisine başlamak için Ayy hadi güzel haberlerini alacağız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…