Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Transfer sonrası 20 dakka hastanede yattıktan sonra şehir dışından geldiğimiz için 3 saat yol gittik bn arkada uzanmıştım. Eve gelincede 3 gün işe gitmedim ama abartılı bir şekildede sürekli yatmadım açıkçası. Sadece yorulmadım uzanmadım ama bi çok kez kalkıp dolandım. Hastaneye sormuştum kabız için activia yiyebilirmiyim diye o bana iyi geliyodu sorun yok dediler onu yedim şurupta kullanmadım. Bülent hocadan çok güzel bi enerji almıştım ama hiç umutlu değildim tranfer sonrası da. Bgünümüze çok şükür, snde elinden geleni yapmışsın daha fazla düşünme Rabbim ol dedikten sonra.. inş herkesin gönlüne göre olur yüzü güler :)

Evet cnm sandalyede kiliyorum...4 ekim test günüm pzr geliyo ptesi vercem tahlil..ins seninde transfer tedavin sorunsuz ilerler sende kavusursun bebislerine..güzel haberlerini aliriz..

Saol cnm cvplarin icin...önemli gelismeleri buradan yazalim Allah yardimcimiz olsun

canım hamılesın tedavını nerede oldun sorabılırmıyım..Allah sagsalım kucağına almayı nasıp etsın...forumları okuyorum ve merkezlerle ılgılı merak ettıklerım var..

Benim doğal üç dusukten sonra maslak Bülent hocaya gittim hemen tedaviye başlandı 16 yumurta 11 işlem gördü sonuçta 2 embiryo 6.gune gitti dinduruldu.histeroskopi oldum sonrasında bir tane cgh den sağlam geldi 16 eylülde transfer oldum doğum günüm 15 eylüldu bir gün sonra tam haziranda başlayan serüven dün test sonucu negatif. Normal yolla bile olan tüplerinde olmadı şaşırdım sizinde böyle olan varmi

canım benım erkek problemı yüzünden olmuyo ..bende problem yok..daha once 1 deneme yaptım negatıf sonuçlandı..Bülent beyı araştırırken bır cok yazı okudum,hastalarından bır cok sey ıstedıgını fark ettım bayanlardan HSG ,genetık tarama.havuz yontemı vs..bu bende açıkçası ıkılem oluşturdu..erkek problemlı hastalarda da mı bunları ıstıyor dıye..ben ılk denememı memorıalde yaptım ve sanırım 2.denemeyıde orada yapıcagım...genetık taramayı anlıyorum ama genetık tarama sonucundada negatıf olabılıyor..offf kafamda bır cok soru.....

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Bu kadar uzun protokol uygulanıp sonucun negatif olması çok can sıkıcı bir durum tabiki, banada senin gibi uzun protokol uygulanıyor ve hala devam ediyor tedavi,ancak tüm tetkikler yapıldığı halde olmaması artık rabbimin takdirine kalıyor sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah bu sefer doğal olarak sağlıklı bir hamilelik yaşarsın da bunlari unutursun Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin.

Çok şüķür iyiyim,hicbir belirti yok ztn olmazmiş belirti..Ptesi günü biranõnce gelsinde tahlil vereyim istiyorum..ne ümitliyim nede ümitsiz nasip bakalim nsl olcak..
Aynen aslında hiç belirti olmadan tutan daha çok kişi var belirti sanırım zihnimizin bize oyunu canım inan bende sabırsızlıkla bekliyorumsonucunu Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah kısmet ten ötesi yok elbette hayırlı haberlerle gel inşallah.

Iyi dileklerin desteğin için cok saol cnm yaa

merhaba. bende bugün Bülent hocadaydim çok pozitif geçti gorusme çok rahatlattı bizi. kasım ayında başlıyoruz insallah. mikro chip yöntemini önerdi bize onu yaptirmamiz gerekiyormus morfolojiden dolayi. sayımız çok dusuktu şaşırdım nasıl bu kadar yükseldi diye. 34 milyondan 132 milyona ilk test sonucunu hatırlamak dahi istemiyorum 17 milyondu. fakat şuan morfoloji %1.

Allah yardimciniz olsun, ilk denemeniz mi acaba..bizimde ayni sebeplerden micro chip uygulandi..ptesi 13.günüm tahlil vercem

Iyi dileklerin desteğin için cok saol cnm yaa
Ne demek canım damdan dusenin halinden damdan düşen anlar diye bir söz var desteğe o kadar çok ihtiyacımız var ki bizi bizden başkası anlamıyor malesef sen gönlünü ferah tut içime güzel hisler doğuyor :)

Allah yardimciniz olsun, ilk denemeniz mi acaba..bizimde ayni sebeplerden micro chip uygulandi..ptesi 13.günüm tahlil vercem
ewet ilk deneme olacak. sizinde ilk deneme sanırım. biz sayıdan olmuyor sanıyorduk meğer morfolojidenmis. hoca herkese mikroçip öneriyi gibi geldi ama tutsunda ben ekstralara raziyim. kasım ayında başlıyoruz inşallah. sizden de güzel haberleri bekliyorum pazartesi gunu

Kizlar bende bulent traş tup bebek tedavin suruyo çikolata kistim var bubyuzden çok yumurtam olmadı en son 2 tane kaliteli olan embriyo donduruldu transfer bir ay sonra olcak acaba çözulunce 1 e dusermi yada ikiside çözulunce kalitesiz olursa diye çok korkuyorum bnm gibi olan varsa nolur bişeyler yazsın daha tranfere gelmeden kafayı yicem

Canim doktor senden bisey istedimi??bizim sorun sayi ve harekeylilik??

Merhabalar benim de opum oldu 26 yumurta toplandı bakalım kaçı 5. Güne gelebilecek dondurmadan transferini yapalım dedi bulent hoca hepimizin hakkında hayırlısı inşallah en kisa zamanda guzel sonuçlar aliriz

Merhabalar benim de opum oldu 26 yumurta toplandı bakalım kaçı 5. Güne gelebilecek dondurmadan transferini yapalım dedi bulent hoca hepimizin hakkında hayırlısı inşallah en kisa zamanda guzel sonuçlar aliriz
Cok guzel yumurta sayın.,ıcinden eminim iyi kalitede bir cok emriyo olusur..hadi heyırlisi bakalim.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…