Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Canim doktor senden bisey istedimi??bizim sorun sayi ve harekeylilik??
yok hiçbirşey istemedi. yumurta rezervime baktı tamda yumurtlama donemindeydim. yumurtaların çok iyi olduğunu soyledi hiç bisey kullanmadan 7 tane oluşmuş. sağ taraftan çift yumurtluyormusum nasıl bisey bnde anlamadım. bizim sayımız iyi ama morfoloji %1 olduğu için 5 yıldır gebelik olmuyor. bazı sebeplerden dolayı kasima erteledik.hocaya kalsa ekimde hemen yapalım ikiz diyo

Cok guzel yumurta sayın.,ıcinden eminim iyi kalitede bir cok emriyo olusur..hadi heyırlisi bakalim.,
İnşallah dediğin gibi olur. Bir dünya ilaç alıyoruz stresi desen ayrı anestezisi bilmem nesi bitmiyo yani derdimiz emeklerimiz boşa gitmez inşallah

insallah canim hayırlisi olsun..morfoloji hereketlilik bunlar onemli seyler..sayı az olsada morfoloji ve hereketlilik oldumu dogal yolla olabiliyor..belki birkaç sy gec oluyo ama olabiliyor..

Merhabalar benim de opum oldu 26 yumurta toplandı bakalım kaçı 5. Güne gelebilecek dondurmadan transferini yapalım dedi bulent hoca hepimizin hakkında hayırlısı inşallah en kisa zamanda guzel sonuçlar aliriz
Hayırlı olsun canım sayı çok güzel inşallah kaliteli ve çok embriyoların olur hayırlısı olsun gelişmelerden haberdar et lütfen :)

Merhabalarr uzun zamandır yazamadım bende ikinci opu ma başladım bu ay geçen aydan daha iyiyim hem ruhsal olarak hemde yumurtalarim daha bi iyi durumda bakalım kaç tane toplancak merakla bekliyorum

Merhabalarr uzun zamandır yazamadım bende ikinci opu ma başladım bu ay geçen aydan daha iyiyim hem ruhsal olarak hemde yumurtalarim daha bi iyi durumda bakalım kaç tane toplancak merakla bekliyorum
Hayırlı olsun moral çok önemli pozitif olmak bu tedavine de yansıcak elbette son opun olur inşallah :)

Canim ikinci opum demişsin oncekinde yumurta gelşimi oldumu??havuz yöntemimi yapiliyor sana??

Bugun dondurulmus embriyo transfer sonrasi 11.günum kan tahlili yaptirdim degerim 882 cikti..Rabbim hayirlisiyla tamamlasin ins ve evlat hasreti ceken herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Wuuuu maşallah süphanallah canım çok sevindim senin adına çok şükür degerin kat be kat katlansin darısı bizlere olsun inşallah :) ikiz gibi sanki p.tesi yine verirsin hadi gözün aydın.

Bugun dondurulmus embriyo transfer sonrasi 11.günum kan tahlili yaptirdim degerim 882 cikti..Rabbim hayirlisiyla tamamlasin ins ve evlat hasreti ceken herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Canım transfer sonrasında neler yaptın ne yedin ne içtin ne kadar dinlendin bilgilendirir misin biraz?

Canım transfer sonrasında neler yaptın ne yedin ne içtin ne kadar dinlendin bilgilendirir misin biraz?

Saol cnm Allah razi olsun ins bundan sonrada herseyim yolunda olur..Biliyosun cok forumlari gezdim sizlere sordum ilk oldugu icin hicbsy bilmiyodum..Ananas kabak cekirdegi badem ceyiz mevsimsel meyvler yedim hergun hergun deil ama akla geldikce..onun disinda ev išleri yapmadim yorulacak kdr ayakda durmadim uzandim ani hareketler de yapmadim..ilaclarimi ignelerimi saati saatine uygulamaya dikkat ettim..psikoloji olarak asiri rahat ve sakin gecirdim bu 11 günü...

masallah gözün aydın canim cok güzel haber verdin :)) allah sağlıcakla evladını kucağına almayi nasip etsin insallah

Canim ikinci opum demişsin oncekinde yumurta gelşimi oldumu??havuz yöntemimi yapiliyor sana??
Evet canım havuz yöntemi yapılıyor ilkinde 7 yumurta toplandı 5ı döllendi 2 tane genetige gitti ve 1 tanesi sağlam geldi şimdi 1 tane embriyomuz hazır bakalım bu sefer kaç tane olcak ama bu sefer genetige göndermeyi düşünmüyorum kaç tane döllenirse onları dondursunlar bakalım hayırlısı

Merhabalar öncelikle tedavi gören herkese Allah yardım etsin. Benim de tutmuştu ancak 6-7 haftalıkken kalbi durdu. Yaklaşık 15 saatlik bir yoldan sonra İstanbula gittik fakat neden bebeğin kalbinin durduğunun cevabını alamadık. Sonra 15 saat geri dönüş. Dondurulmuşlarla devam edeceğiz. Bülent hoca gerçekten başarılı yoğun olduğu için bazı sorular yanıtsız kalabiliyor. İnşallah bu defa herşey iyi olur. Bülent hoca ve ekibine güveniyorum. İyi akşamlar

Merhaba canım evet seni hatırlıyorum gerçekten çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim tedavin hayırlı olsun.

Merhaba canım evet seni hatırlıyorum gerçekten çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim tedavin hayırlı olsun.
Teşekürler ederim Sağol. İnşallah herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…