Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Cgh yapıldı mi size
Benim ilk denemem die gerek duyulmadi..Arkadasim 1bos gebelik 1dusugu vardi baska merkezde..bulent hoca cgh yaptirmadi ve suan bebisi kucaginda 1aylik...yani kisilerin durumuna gore karar veriyo..Bence iciniz rahat gidin bu surecde hic stres yapmayin ve guvenin sonucunu alacaksiniz..

Ama cnm çok olumsuz şeyler okudum ve korkarak gdiyorum

Ama cnm çok olumsuz şeyler okudum ve korkarak gdiyorum

Il disindan mi gidicen?Herkesin beklentisi kurcalamasi farkli oluyo..ztn bu surec stresli bircok ilac kullaniyosun dr git gellerin oluyo hep heyecanli olucan birde guvenmeyip farkli ilgi bekleyince kafadan bitirmis oluyosun tedaviyi..bu forumda bulent hocayla ilk denemeyle suan gebe olan bicok kisi var...senin icin onemli olan dogru teshis dogru dozda ilac kaliteli yumurtalarinin olusmasi mutfak kismi ve transferin duzgun yapilmasi..evet cok para gidiyo herseyleri para ama ekip cok iyi gun boyu bircok kisiyle muhatap oluyolar..benim transferim arefe gunune denk geldi ayni gun 5kisi transferi bekliyodu ekipde bulent hocada cok iyidi..ben etrafimdakiler nasil davraniyora deil bebegime kavustum psikolojim iyi elimden geleni yaptim takdir Allahin diyip bekledim ve müjdelerimi aldim..

Peki bi soru daha sorsam catlatma ignesi olduktan sonra ne zaman yumurtalar toplandi?

:)) evet Şırnak'tan gdecem

:)) evet Şırnak'tan gdecem

Sirnakta anlasmali doktorlari varsa onunla yumurta gelisimi surecinde muhatap olucan..istanbulla hep tlf da goruseceksiniz akliniza takilani soruyosunuz whatsappla arayarak biz gorustuk..bu sürecde esime dedim butun zorlugu ben yasiyacagim icin sende drla sevil hanimla herkesle herseyle sen muhatap olucan☺

Tatlım eşim başka başka doktor istemiyor

Tatlım eşim başka başka doktor istemiyor

Anlamadim ama insAllah senden de müjdeli haberi alicaz bu forumda..Bende aklima takilani burada ki arkadaslardan sordum saolsunlar cok yardimci oldular özellikle U umut46 ..tedavimden sonra bildigim kadariyla yasadiklarimi bende anlatip yardimci olucam dedim ) Hersey gönlunce olsun kisa sureli tedaviyle kavusursun ins bebisine..

Yani diyelim adanada baska Dr yumurta gelisimi için gittim sonra opuya istanbula geldm farklı farklı Dr olmasın diyo. Tek merkezde yapalım diyo cnm

Yani diyelim adanada baska Dr yumurta gelisimi için gittim sonra opuya istanbula geldm farklı farklı Dr olmasın diyo. Tek merkezde yapalım diyo cnm

Anladim cnm bunun icin istanbulda kalmaniz gerekecek..Ben ankaradayim tedavi zamani tatilde memleketteydim orada anlasmali drla gecirdim sureci..Hakkinizda hayirlisi olsun

canım cgh embriyo bası 400 dolar demişsin 6 embriyo döllendi ise 6sına da mı yapılıyor burası 10 bini cok rahat aşıyor sanırım?

canım cgh embriyo bası 400 dolar demişsin 6 embriyo döllendi ise 6sına da mı yapılıyor burası 10 bini cok rahat aşıyor sanırım?
Evet canim iatedigin kadar yolluyorsun benim 5 embriyom cgh ye gonderilecek sekildeydi hepsini gonderim simdi parayi odedim , toplam
5800 tuttu . En az 4 embriyonu gonder diyorlar cunku hepsi saglikli gelmeyebiliyormus bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…