- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.521
2 başarısız tüp bebek başka merkezlerde
Anladim canim ozaman sanada muhtemelen benimkisi gibi bir yol izleyecek , otelde kalacaksan otel2 başarısız tüp bebek başka merkezlerde
Sana nasıl bi yöntem izlendi ben ona göre kredi cekecemAnladim canim ozaman sanada muhtemelen benimkisi gibi bir yol izleyecek , otelde kalacaksan otel
Masraflari ucak biletleri yeme icme hepsini katarsan 18000 i rahat bulur . İlk gorusmede zaten planlar belli oluyor nasil bir tedavi sureci izleyecegi , ondan sonra para isini halledersin, hepsini islemin yapildigi gunlerinde veriyorsun parca parca o da iyi oluyor
Kaç ay sürdü tadavinOlabilir canim , daha onceki yazdigim mesajtaki her sey bana uygulandi , uygulanacak , dedigim gibi seni kontrol ettikten sonra net karari verecektir . Emeklerinin karsiligini insallah alirsin
Daha suruyor daha oncede dedigim gibi yumurtalarim toplanali 1 hafta oldu iste cgh den gelecek sonucu bekliyorum , adet olurum 2 3 gune adetin 21. Gunu lucrine baslayacagim o ay rahim filmi ve histereskopi olacagim buyuk ihtimalle subatta transfer Allah izin verirse tabiKaç ay sürdü tadavin
Aaaa bir ay bekletilirmi yani 2.ci adetinde dondurulmuş embriyo mu kullanacaksinDaha suruyor daha oncede dedigim gibi yumurtalarim toplanali 1 hafta oldu iste cgh den gelecek sonucu bekliyorum , adet olurum 2 3 gune adetin 21. Gunu lucrine baslayacagim o ay rahim filmi ve histereskopi olacagim buyuk ihtimalle subatta transfer Allah izin verirse tabi
Bende henuz bilmiyorum transfer tarihi ne zamanAaaa bir ay bekletilirmi yani 2.ci adetinde dondurulmuş embriyo mu kullanacaksin
On gorusmede nasıl bir yol izleyecegi ni söyledi mi sanaMerhaba bende yeni kayıt oldum.Kısmetse bu ay Bülent hocayla tedaviye baslayacagim. On görüşmemizi iki ay önce yaptım ama maddi imkanlardan dolayı baslayamamistim.
Merhaba internetimde sorun vardı giremedim.Ses çıkmıyor
Ses çıkmıyor
canım cgh embriyo bası 400 dolar demişsin 6 embriyo döllendi ise 6sına da mı yapılıyor burası 10 bini cok rahat aşıyor sanırım?[/QUOTE
Benim tedavide de Cgh uygulanacak . Sayıya biz karar veriyormusuz
Kizlar dun bahceci fulyayi aradim mikrocip yonteminiz var mi dedim sekreter yok dedi.deneme asamasindayiz dedi.boylelikle acibadem maslaga karar verdm.neslihan hnmla konstum cok tatli bi kadin bence cok sicak bi konsma yptik.mikrocip ankarada bile yaplmyor dedi.imsi yontemnn bi ust modeli dedi daha iyi dedi.bnde buraya karar verdm.
Ben de 5. Denemem i yapacam Bülent beyde düşünüyorum böyle yorumlarla Mutlu oluyorum biraz kafam karıştı çoğunluk memnun değil
İnşallah sonuna kadar yasamazsin ve olumlu netice yı alıp kurtulursun bu stresten canım..
İnşallah sonuna kadar yasamazsin ve olumlu netice yı alıp kurtulursun bu stresten canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?