Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

2 başarısız tüp bebek başka merkezlerde
2 başarısız tüp bebek başka merkezlerde
Anladim canim ozaman sanada muhtemelen benimkisi gibi bir yol izleyecek , otelde kalacaksan otel
Masraflari ucak biletleri yeme icme hepsini katarsan 18000 i rahat bulur . İlk gorusmede zaten planlar belli oluyor nasil bir tedavi sureci izleyecegi , ondan sonra para isini halledersin, hepsini islemin yapildigi gunlerinde veriyorsun parca parca o da iyi oluyor

Evet acibadem çok pahali
Sana nasıl bi yöntem izlendi ben ona göre kredi cekecem

Bana cgh yapılmaz bence çünkü benim yaptığım tüp bebek merkezi çok kötüydü laboratuvar denilen bişey yoktu Mersinde yaptırdım. Bana mikrocip der

Olabilir canim , daha onceki yazdigim mesajtaki her sey bana uygulandi , uygulanacak , dedigim gibi seni kontrol ettikten sonra net karari verecektir . Emeklerinin karsiligini insallah alirsin

Kaç ay sürdü tadavin
Daha suruyor daha oncede dedigim gibi yumurtalarim toplanali 1 hafta oldu iste cgh den gelecek sonucu bekliyorum , adet olurum 2 3 gune adetin 21. Gunu lucrine baslayacagim o ay rahim filmi ve histereskopi olacagim buyuk ihtimalle subatta transfer Allah izin verirse tabi

Aaaa bir ay bekletilirmi yani 2.ci adetinde dondurulmuş embriyo mu kullanacaksin

Merhaba bende yeni kayıt oldum.Kısmetse bu ay Bülent hocayla tedaviye baslayacagim. On görüşmemizi iki ay önce yaptım ama maddi imkanlardan dolayı baslayamamistim.

Ben de 5. Denemem i yapacam Bülent beyde düşünüyorum böyle yorumlarla Mutlu oluyorum biraz kafam karıştı çoğunluk memnun değil

Bende Bülent beyle yakında tedaviye baslayacagim. Suan an kadar gösterilen ilgiden memnunum.Bence direk gidip görüşüp ona göre karar vermek daha dogru olacaktır. Bende daha önce üç kez tüp bebek yaptırdım iki ayrı merkezde ve ikiside çok önerilen merkezler ama hiçte anlatilanlar gibi cikmamisti o yüzden bu merkezi ben kendim araştırdım ve gidip görüşme yaptım ve kendim karar verdim. Henüz tedaviye başlamadım ama sana kadar bir sıkıntı yasamadim

İnşallah sonuna kadar yasamazsin ve olumlu netice yı alıp kurtulursun bu stresten canım..

Valla ben okadar çok yoruldum ki inş alarm guler yuzlu olup olmamasına değil işlerinin iyi yapmasını bekliyorum. Bülent beyin tedaviyle ilgili önerdiği şeyler bana bugüne kadar önerilmişti.bende zaten farklı
İnşallah sonuna kadar yasamazsin ve olumlu netice yı alıp kurtulursun bu stresten canım..

Inşallah bende artik yoruldum ve insanlarin guler yüzlü olup olmadıklarına degil islerini iyi yapmalarını istiyorum. Bülent beyle iki kez görüşme yaptım ikiside oldukça olumlu geçti .Onerdiği tedavi şekli bana mantıklı geldi en azından bugüne kadar kimse bunları onermemisti. Bakalım beni neler bekliyor.

ARKADAŞLAR BENCE BÜLENT HOCA MÜKEMMEL BİR DOKTOR TEDAVİ İÇERSİNDE EVET BİR TAKIM OLUMSUZLUKAR OLABİLİR NERDE OLMUYOR Kİ HER İNANIN AYNI ÖNEMLİ OLAN KARŞI TARAFIN SİZİN İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTIĞINA İNANMAKTIR.
BEN HEP BUNA İNANDIM UZUN BİR TEDAVİ SONRASINDA KIZIMI KUCAĞIMA ALDIM.ERKEN GELDİ BİRAZ BİZİ KORKUTTU AMA OLSUN ŞİMDİ ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK İYİYİZ.

GÖNÜL RAHATLIĞYLE KENDİNİZİ EMANET EDEBİLECEĞİNİZ BİR MERKEZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. BENİM YAŞADIĞIM BU MUTLULUĞU İNŞALLAH SİZLERDE KISA SÜREDE YAŞARSINIZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…