Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

HAYIRLI OLSUN

Merhaba kizlar 8 aralık salı transferim olcak inşallah ama daha transfer olmadan iğne ve jel verdi doktor benim bildiğim transferden sonra baslaniyodu acaba bülent hoca herkese mi önceden veriyo bu ilaçları bilgisi olan varsa lutfen yazabilir mi U umut46 ve daha önce transfer yapılanlar

Evet bana bu dediklerini yumurta toplandığı gün başlattılar.

Merkeze gidip gorusmeni yap ve kendin kararını ver derim.
Bülent bey bana ilk muayenede dayandi yaa ve tüm sorularımı sabırla cevapladı ben onu bilir onu söylerim. Parasal nedenlerden dolayı hemen tedaviye baslayamamistim bu süre içinde Bülent beyle iki kere görüşme fırsatım oldu ve ikisi çok iyi gecti

Canim mikroçip yöntemi dedi mi sana

Canim mikroçip yöntemi dedi mi sana

Bana mikro çip önerilmedi Ben daha once deneme yaptım gebede kaldım ama maalesef devam etmedi. Gebeligim devam etmedigi icin bulent bey embriyolara genetik tarama yapalim dedi.Ayrica benim rahim istenilen kalınlığı çok zor ulaşıyor. Oyüzden de transferden bir hafta önce farklı bir ilaç uygulanacak. Yani en azından ben böyle anladım.

Başka yerde mi yaptrdin cnm

Merhaba canım şimdiden hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberler bekliyorum senden içim umut dolu :) evet öncesinde veriyor bu ilaçları canım bende öncesinde kullandım.

Uzun sureden beri fikir arastiriyorsun arkadasim daha oncede yine yazmıştım sana ancak yine kafan karismis bir kez daha yazmak istedim.Bülent hoca başarılı bir doktor ancak yogunlugundan dolayı her asamayla ilgilenmiyor sadece çok büyük beklentiyle gitme merkez açısından ama muhakkak gidip bi görüş derim ayrıca kafan karismasin Türkiyede sayılı merkezlerden biri ve labaratuvar cok onemli ve ben iyi olduğunu düşünüyorum ve cok sükür 4.denemem de bebeğim benimle hakkinda neresi hayirli ise Rabbim oraya yönlendirsin ben hep oyle dua etmistim.bol şans diliyorum.

:)))mecbur araştırma asamasindayim

:)))mecbur araştırma asamasindayim
Burada kafan karismaya devam edecek ama herkesin olumlu ya da olumsuz fikirleri var merkez hakkinda. Ama sunuda unutmaki Bulent hoca yogunlugundaki butun Proflar da onun kadar yogunlar . Hic bir yer bire bir sadece seninle ilgilenmeyecek .onemli olan senin icin dogru tedavi sekljnin belirlenmesi bunuda zaten ilk muayenede bulent hoca belirliyor . Evet onun disinda bilincli olman gerekiyor seninde soru sorman anlamadigin yerleri sorman gerekiyor , bulent hoca haric herkesin telefonu oluyor zaten sende. Ayrica ozelliklede Bulent Bey le gorusmek istiyorsanda ona gore gorusme randevusu alabiliyorsun. Sana tavsiyem bir an once karar ver ve tedavine basla , burada herkesin dusuncesi farkli sonuc alamazsin

Ilk muayeneye bulent hoca mi giriyor

Merhaba benim dün akşam internetim sıkıntı oldu cevap yazamadım. Daha önce iki ayri merkezde üç kez denemem oldu. Bülent beyle ilk kez deneme yapacağım
Ama inan diğer merkezler buradan daha iyi degil ustelik klasik tup bebek yapiyorlar. Elimde avucumda ne varsa kaybettim Tekrar tedaviye baslayabilmek icin soylerken cok uzluyuyorum ama inan arabamizi sattık.

Bende telefonda neslihan hanimla görüşmustum.Kendisiyle yüz yüze tanismadim ama gerçekten her konuda telefonda yardimci oluyor.
Telefon numarasi 05335801481

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…