- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.561
Bende bulent beye karar verdim artık değişmez
Hakkinda hayirlisi olsun canim daha fazla kafani karistirma bence . Tabiki ilk muayeneyi Bulent hoca yapiyor , tedavi yolunu belirliyor , sonraki yumurta takibindede kendisine muayne oldum , en skn yumurta takibinde ayse hanim kontrol etti , yumurta toplama islemini sanirim kendisi yapmiyor , cunku sordugumda cok basit bir islem oldugunu buradaki hemsirelere versen yapabilirler dedigi bir islemmis , ama transfere kendisi giriyor , mesela ben sali gunu rahim filmi cektirecegim sonucu gostermek icin kendisi ile gorusme ayarladim detayli konusmak icin, yani istedigin zaman kendisiyle gorusebiliyoreun canim , sen ne zaman gideceksinBende bulent beye karar verdim artık değişmez
Bülent beyle görüştün mu nasıl bi yol izledi sana.ayrıca anlatıldığı gibi olumsuzluklar la karsilastinmiTedaviye basladim
Hayırlı olsun canım tedavin , sizde sorun neydi ilk denemenizmiTedaviye basladim
Gerçekten miSelam kızlar ben de bugün Bülent beye muayene gittim memnun kaldım gayet ilgiliydi
Bülent beyle görüştün mu nasıl bi yol izledi sana.ayrıca anlatıldığı gibi olumsuzluklar la karsilastinmi
Bende dün ordaydim siz saat kaçta ordaydinizSelam kızlar ben de bugün Bülent beye muayene gittim memnun kaldım gayet ilgiliydi
Canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine, ben transfer sonrasında ilk 5 gün ananas kabak çekirdeği yedim protein ağırlıklı beslendim sürekli yatmadim sadece ilk gün dinlendim diğer günler akşam yemeğe dışarı çıktık eşimle kendini yormadan hareket muhakkak et gerisini Allah a tevekkül et inşallah ikizlerin haberini bekliyorum.
Inşallah canm 1 hafta sonra test yaptirsam az çok belli olur mu acaba yoksa test tarihine kadar bekleyim mi çok sabirsizlaniyorum şimdiden senin kaç çıkmıştı sonucun test gününe kadar bekledin miCanım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine, ben transfer sonrasında ilk 5 gün ananas kabak çekirdeği yedim protein ağırlıklı beslendim sürekli yatmadim sadece ilk gün dinlendim diğer günler akşam yemeğe dışarı çıktık eşimle kendini yormadan hareket muhakkak et gerisini Allah a tevekkül et inşallah ikizlerin haberini bekliyorum.
Canım 1 de oradaydım muayeneden sonra haf çekmeye gittim 4 buçukta yine ordaydımBende dün ordaydim siz saat kaçta ordaydiniz
Cnm bende çektircem adetin kaçıncı günü çektirdin fiyati be kadardiHsg çektirdim
Ağrıdı mi korkuyorum.genelde adet bittikten sonra çekilmiyor mi450 lira canım üstelik daha önce 2 kere çekmiştim ama Bülent hoca yine bakalım dedi. Yeni adetime iki gün var Can'ım çektim dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?