Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Bende bulent beye karar verdim artık değişmez
Hakkinda hayirlisi olsun canim daha fazla kafani karistirma bence . Tabiki ilk muayeneyi Bulent hoca yapiyor , tedavi yolunu belirliyor , sonraki yumurta takibindede kendisine muayne oldum , en skn yumurta takibinde ayse hanim kontrol etti , yumurta toplama islemini sanirim kendisi yapmiyor , cunku sordugumda cok basit bir islem oldugunu buradaki hemsirelere versen yapabilirler dedigi bir islemmis , ama transfere kendisi giriyor , mesela ben sali gunu rahim filmi cektirecegim sonucu gostermek icin kendisi ile gorusme ayarladim detayli konusmak icin, yani istedigin zaman kendisiyle gorusebiliyoreun canim , sen ne zaman gideceksin

Bülent beyle görüştün mu nasıl bi yol izledi sana.ayrıca anlatıldığı gibi olumsuzluklar la karsilastinmi

Evet bulent beyle gorustum Pazar günü neslihan hanimi aramistim o bana bulent beyin saat ikiden sonra geleceğini söylemişti. On gorusmemi uzun sure once yaptigim icin tekrar gorusmek istedigimi soyledim ve saat uc icin randevu verildi.

Tek olumsuz yani yogunlar

Bence en iyisi bulent tiras.çünkü mikrocip yontemi sadece orada kullanılıyor bahceci de bile kullanılmıyor

Kızlar bugün 2 de transferim olcak dualarınızı bekliyorum inşallah bebislerim benimle kalır transferden sonra neler yaptınız ne yiyip ne içtiniz özel yapılan bişey var mı acaba U umut46
Canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine, ben transfer sonrasında ilk 5 gün ananas kabak çekirdeği yedim protein ağırlıklı beslendim sürekli yatmadim sadece ilk gün dinlendim diğer günler akşam yemeğe dışarı çıktık eşimle kendini yormadan hareket muhakkak et gerisini Allah a tevekkül et inşallah ikizlerin haberini bekliyorum.

Inşallah canm 1 hafta sonra test yaptirsam az çok belli olur mu acaba yoksa test tarihine kadar bekleyim mi çok sabirsizlaniyorum şimdiden senin kaç çıkmıştı sonucun test gününe kadar bekledin mi

450 lira canım üstelik daha önce 2 kere çekmiştim ama Bülent hoca yine bakalım dedi. Yeni adetime iki gün var Can'ım çektim dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…