Açık açık herşeyi konuşmak mı? İkili davranmak mı?

Hepinize merhabalar 🤗
Kızlar hemen konuya geçiyorum.
Doğumuma az kaldı ve gönüllü olarak tamamen iyi niyetimle çocuklar ve bana iyi geleceğini düşündüğüm için kv ve kp’in yanına köye geldik. Doğum sonrası da kırkı çıkana kadar kalırım düşüncesindeydim. Bu arada kendileri de davet etmişlerdi emrivaki yapmadık yani. Çok isteklilerdi,yaparız,bakarız ederiz diyorlardı. Gelin görün ki kv biz eşimle hastaneye gitsek döndüğümde bir ton afra tafra yapıyor. Yok çocuklar beyninin etini yemişte,yorulmuşta ! 2 dk sonra güzel güzel devam ediyor,özellikle eşimin yanında halinden memnun tavır alıyor.
Bugün hastane işimiz vardı. Hastane sonrası eşimin işe uğraması gerekiyordu biraz geciktik eve geçtiğimizde kv suratı asık bir şekilde karşıladı beni eşim aşağıdaydı. Selam verdim güzelce,nerede kaldınız dedi bende iş yerine uğradığımızı söyledim. Bizim gelin Doğum yaklaştı ya geziyor artık iyice dedi. Bende hastaneye gittim gezmeye değil dedim ama çok bozuldum bu tavrına. Onun arkasına yine yoruldum bilmem ne başladı tafralarına. Üzerimi değiştirdim geçtim yanlarına eşim de gelmişti,kv 360 derece döndü resmen. Nasıl iyi konuşuyor bir görseniz.
Geldiğimden beri alttan aldım bazı söylemlerini ama artık istemiyorum burada kalmak. Doğumdan 1 hafta sonra eve geçelim diyeceğim eşime.
Sizce sebebini söylemeli miyim?
Annesinin bana karşı konuşmalarını anlatmalı mıyım ?
Yoksa hiç anlatmayıp sadece eve gitmek istediğimi mi söylemeliyim?
Bir de kayınvalidemle konuşayım mı sizce açık açık. Onun bu tavırları yüzünden gideceğimizi.
Umarım anlatabilmişimdir. Bu ara Doğum yaklaştığından sanırım iki lafı bir araya getiremiyorum.
Okuyup yorum yapacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi geceler 🌺
Eşine biz eve gidelim de nedenini sorarsa annen çok yoruluyo ve bunu bana sürekli söylüyo rahat edemiyorum de .sikayetlenir gibi değil ama. İnan eşinle kötü olmaya hiç gerek yok anne oğulun arasını açıyo pozisyonuna düşürürler.

Eşinin yanında iyi konuşuyor ya çocukları buraya bırakıp biz eve gideceğiz de. 😈
Ayrıca konuşursa konuşsun. Çocuk senin ama torun da onun. Böyle bir durumda bana göre anneanne de babaanne de yardımcı olmak zorunda. O yüzden hiç sinir olma, duyma bile.
Not: konu sahibinin riskli bir gebeliği var. 27. Haftada açılması oldu. Zorunda degilciler alıntılamasın lütfen.

Bence annesini kötülemeyin. annesi size bir şeyler diyor ama eşinize demiyor farkındaysanız. siz de ikili oynayın. canım annenlere çok yük oluyoruz gibi geliyor, söylemiyorlar ama olsun. çocuklar ve bebek artık onlara da yük olmasın diyin evinize geçin. öyle dedi böyle dedi derseniz ve annesi yalanlarsa aranız kötü olur. eşinizle kötü olmayın

Kv konuşurdum farkındayım anne yoruluyorsun ve sakinliğe alışkınsın daha fazla rahatsızlık vermek istemiyorum evime geçeceğim bugüne kadar desteğin için teşekkür ederdim kime ne zaman ihtiyacım olacağı belli değil eşinede eve geçelim annene daha fazla zahmet vermeyelim ihtiyacımız olduğunda geliriz
Dip not.bazen benim bile çocuk sesi kaldırmıyor 35 yaşındayım

Kayinvalideniz size öyle demisken tam üstüne hep birlikte oturduğunuz da eşiniz de yanininzdayken yani. Anne kusura bakma seni de yorduk. Esine donup annen çok yoruluyor gelince bana soyluyor yok şöyle yok böyle. Fazla yük olduk annecim biz dogumdan sonra hemen gideriz de artik o düşünsün.
Benim kv de de esime yeni doğum yapmıştım o zaman. Sen bunlarla yatma ayri yat uyuyamazsin demisti. Aradan bir kac ay sonra da odanda yat demisti. Ben de kp de varken yine lafi acinca sen ayri yat demistin ya dedim.. Bozuldu hemen demedim dedi öyle bir sey ama daha da karisamadi :)

Hepinize merhabalar 🤗
Kızlar hemen konuya geçiyorum.
Doğumuma az kaldı ve gönüllü olarak tamamen iyi niyetimle çocuklar ve bana iyi geleceğini düşündüğüm için kv ve kp’in yanına köye geldik. Doğum sonrası da kırkı çıkana kadar kalırım düşüncesindeydim. Bu arada kendileri de davet etmişlerdi emrivaki yapmadık yani. Çok isteklilerdi,yaparız,bakarız ederiz diyorlardı. Gelin görün ki kv biz eşimle hastaneye gitsek döndüğümde bir ton afra tafra yapıyor. Yok çocuklar beyninin etini yemişte,yorulmuşta ! 2 dk sonra güzel güzel devam ediyor,özellikle eşimin yanında halinden memnun tavır alıyor.
Bugün hastane işimiz vardı. Hastane sonrası eşimin işe uğraması gerekiyordu biraz geciktik eve geçtiğimizde kv suratı asık bir şekilde karşıladı beni eşim aşağıdaydı. Selam verdim güzelce,nerede kaldınız dedi bende iş yerine uğradığımızı söyledim. Bizim gelin Doğum yaklaştı ya geziyor artık iyice dedi. Bende hastaneye gittim gezmeye değil dedim ama çok bozuldum bu tavrına. Onun arkasına yine yoruldum bilmem ne başladı tafralarına. Üzerimi değiştirdim geçtim yanlarına eşim de gelmişti,kv 360 derece döndü resmen. Nasıl iyi konuşuyor bir görseniz.
Geldiğimden beri alttan aldım bazı söylemlerini ama artık istemiyorum burada kalmak. Doğumdan 1 hafta sonra eve geçelim diyeceğim eşime.
Sizce sebebini söylemeli miyim?
Annesinin bana karşı konuşmalarını anlatmalı mıyım ?
Yoksa hiç anlatmayıp sadece eve gitmek istediğimi mi söylemeliyim?
Bir de kayınvalidemle konuşayım mı sizce açık açık. Onun bu tavırları yüzünden gideceğimizi.
Umarım anlatabilmişimdir. Bu ara Doğum yaklaştığından sanırım iki lafı bir araya getiremiyorum.
Okuyup yorum yapacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi geceler 🌺
40i felan bekleme evine geç bir hafta sonra.annesini anlatsanda seni anlamaz eşin ,kaynana laf söyleyince ona gereken cevabi ver ,sürekli laf söyleyip söyleyip karşıdaki susunca dahada saldırıyor kaynana milleti,sende karşılık ver herseferinde alttan almaa

Bence, çok ısrar ederse annen çok yoruluyor gibi genel bir sebep soyleyebilirsiniz ayrintiya girmeden. Annen bana bunu dedi, soyle yapti deseniz bile eşiniz çok istisnai bir erkek değilse annesini korumaya geçecektir ya da o an size hak verse bile sonradan size karsı kullanabilir. Annem bize o kadar yardim ediyor sen değerini bilemedin gibi. Bu nedenle eşinize anlatmaniza gerek yok bosuna huzurunuz kaçar ama yeri geldiginde doğrudan annesine cevap vermelisiniz, verdiğiniz örnekte mesela eşinizin isi nedeniyle geciktiğiniz için kv'yi eşinize yönlendirebilirdiniz

Bacım kv hürü melekde olsa da doğum lahusalık geçireceğin en güzel yer evindir. Annenin evi bile olmaz. Kendine dert çıkartmışsın. Ağrımayan başını ağratacaksın.

Back
X