- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi Paradise lost
Ben onu bi daha evime sokar mıyım Allah askına ya..?! Evimin her köşesini gezmek ne demek? Ona neymiş saçım tüyüm açık aramaya geliyor belli..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı cevabı ben de düşündüm ama Malesef bu cevap iş işten geçtikten sona aklıma geldi anında gelse keşke hiç kendimi hazırda tutmuyorum bana laf söyler diye aslında hazırda beklesem cevap verrrim geçen zaman kaliteli geçsin laf soka soka olmaz diyordum. Ama öyle olunca insanlar daha çok üstüne geliyormuş. Saygı deyip alttan aldım sanırım öyle olmamalı2 bez alda bir dön evde derim ne diyecem baskaOna ne yaa sıkıntı yapıyosa gelmesin sizde susmayın aa 1 olur 2 olur 3 de cevabini almaliii
Valla ne kadar matraksınız çok hoş cevap vermişsiniz öyle olsam gerçekten 2 kez düşünür bir şey derkenKim bu akraba?
"En birinci mükemmel ev hanımı sensin, senin camların en temiz steril mikroskop lamı gibi maşşallahh, senin tek saçın yere düşmez havada kaparsın kaplan pençesi atar,15 çeşidi 20 dkda yaparsın ultra mega beş yıldızlı aşçısın, süper housewifesın bi pelerinin eksik, al buyur bu da madalyan, tamaam yarışın bittiiğ, sus gari" diyerek gülüp, bijuteriden aldığınız dandik madalyonumsu bi kolyeyi verin kendisine evinize bir gelişinde.
Ay biri olsa da çevremde böyle, şunu yapsam da suratını izlesem bi; günüm şenlenirdi valla![]()
Alttan alta laf sokuyor ben direk cevap verince eşim ne var bu lafta böyle sivri olma diyor bana. Ama ben öyle sinsi sinsi alttan alta laf söyleyemiyorum. Zaten laf sokacak olsam niye konuşayım diyorum ama ben mesafe koyunca da kötü oluyorum. Gelip gitmiyorum diye bunun da lafını eşime ediyorlar yüzüme de sen bizle pek görüşmüyon diyorlar.Akraba değildir, o akbabadır.Misafir umduğunu değil bulduğunu yer demişler.İnsanın her zamanı, her günü aynı olamaz yeri gelir sadece bir bardak çay da olabilir.Yeter ki karşıdaki görgüsüz olmasın.Eviniz pis dağınıkta olabilir, 7/24 elinizde toz bezi ile dolaşmak zorundamısınız.Haddini çok aşmış açık açık söyleyin içinizden geçeni.
Evet onlar da bunu dert ediyor. Onlar hep eşlerinden aileden çekmişler benim de çekmem istiyorlar.Sen çok titizsin galiba üzülüyorum böyle kadınlarımıza kusura bakma ama ben evimin sahibiyim evim benim sahibim değil. Senin gibiler kendini perişan ediyor ama benim gibiler eline kahvesini alıp içip kraliçe gibi yaşıyor. Çok yazık gençliğine allahtan kendi kıymetimi biliyorum der çıkarım. Bazı gerizkealı hayattaki tek gayesi temizlik ve koca bulmak olan kadınlar ne yazık ki böyle. Kapasite yok. Boşverin
Boşver canım onlar yastıktan kıl takipi yapsınlar sen bu lüz0msüzlar için canını sıkma.Evet onlar da bunu dert ediyor. Onlar hep eşlerinden aileden çekmişler benim de çekmem istiyorlar.
Esin karismasin, cesareti olan yüzüme soylesin de. Ya da o sivri dillisin derse sen de ben laf sokamiyorum direkt söylüyorum onlar gibi içten pazarlikli olsam daha mi iyi de. Eşin ne karışıyor? Acikcasi gorusmek istemedigini de söyleyebilirsin. Mecbur degilsin, hayatta kimseyi mutlu etmek icin kendini paralama, eşin cocugun dahi olsa. Çünkü kusur arayan her sekilde buluyor zaten.Alttan alta laf sokuyor ben direk cevap verince eşim ne var bu lafta böyle sivri olma diyor bana. Ama ben öyle sinsi sinsi alttan alta laf söyleyemiyorum. Zaten laf sokacak olsam niye konuşayım diyorum ama ben mesafe koyunca da kötü oluyorum. Gelip gitmiyorum diye bunun da lafını eşime ediyorlar yüzüme de sen bizle pek görüşmüyon diyorlar.
Aynen öyle kusur bulmak için yapınca her türlü buluyorlar eşim zaten Arkamda dursa cesaretleri olmaz ben tepki verince onlar bir şey demedi yanlış anlıyon alınıyorsun diyorEsin karismasin, cesareti olan yüzüme soylesin de. Ya da o sivri dillisin derse sen de ben laf sokamiyorum direkt söylüyorum onlar gibi içten pazarlikli olsam daha mi iyi de. Eşin ne karışıyor? Acikcasi gorusmek istemedigini de söyleyebilirsin. Mecbur degilsin, hayatta kimseyi mutlu etmek icin kendini paralama, eşin cocugun dahi olsa. Çünkü kusur arayan her sekilde buluyor zaten.
Benim bu tip insanlara cevabim he he sen haklisin doğrudur tarzi oluyor, o zaman da aldığım cevap "eee hep ben hakliyim bir kere de haksiz cikar beni" oluyor düşün! Ama bu tip.insanlar.haksiz oldugunu da kabul.etmez yani ben napiyim, hic kafa yormamak bildigini okumak
Şu karantinada onu baya izledim :) valla çocuk pis evleri temizlemekten artik alışmış eskiye nazaran bir tık daha anlayışlıO ne biçim akraba öyle temizlik avcıları Kadir gibi
Tamam esin ayıp olmasin diye he he demiş olabilir ama sana yuklenemez alindin derse alinirim burasi benim evim, kusur arayamaz ariyorsa da gelmesin derdim.Aynen öyle kusur bulmak için yapınca her türlü buluyorlar eşim zaten Arkamda dursa cesaretleri olmaz ben tepki verince onlar bir şey demedi yanlış anlıyon alınıyorsun diyor
Begenmiyor san gelme derim net kimsenin nazını çekemem açıgımı arayan insan da küserse küssün derim onun varlığı beni zaten mutlu etmez konuşmasa daha iyi olur evime falan çagırmam yani nettir tavrımMerhabalar sevgili üyeler, benim evime gelip sürekli neresi pis diye didik didik eden bir akraba var. Mesela geldiklerinde 2 çeşit ya da 3 çeşit pasta börek koyarım. Bir gelişinde önüne 2 çeşit koydum diye ay sadece bu ikisi mi var demişti. Böyle laf sokmalar alışık olmadığım ve art niyetli düşünmediğim için ilk zamanlar dert etmiyordum. Ama baktım ki her ne zaman evime gelse bir saç telim yastığa düşmüşse havaya kaldırıp sallar bak bu burada kalmış diye ben de ne diyeceğimi şaşırırım o anda. Mesela bir bahaneyle tüm odaları gezer. Mesela cam da küçük pis bir yer görsün ya da balkon veya etrafta buraları silmek için çeşme de hortum da var ama der. Artık cevap vermek istiyorum ama nedense cevaplar hep sonradan aklıma geliyor ben sustuğum için de her şeye laf eder oldu. Siz bu ve benzeri durumlarda ne cabap veriyorsunuz. Sizin de böyle durumlarınız oldu mu hadi sohbet edelim. Böyle dediğinde siz ne derdiniz mesela.