Açık gözeneklere A vitamini (denendi)

derinn84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
151
2
96
Eskişehir
arkdaşlarım gözeneklerim 10 günde küçüldü. bildiğimiz A vitamini kapsülleri ile azaldılar. top top çıkıyo şişenin içinden, 30 tane top var. her kullanımda 1 topun yarısını sürdüm, diğer yarısınıda sabah makyajımın altı için kullandım. iğne ile deldim ben yağın çıkması için. makyajımda daha güzel görünmeye başladı ayrıca :)

eczanelerde var arkadaşlar. fiyatı 2.89. avicap diye bir ilaç. hem ucuz hem etkili. iyicene kapanırlarmı bilmem ama kullanıcam hergün.

ben çok kafama takıyodum, inşallah sizdede işe yarar.

yalnız biraz dikkat. göz altlarına yada cildinizin daha kuru yerlerine sürmeyin. biraz kurutuyo cildi. soyulmuyo, sadece kuruluk yapıyo.

Son düzenleme:
Bu yöntemi nereden duydunuz, biraz bilgi verebilir misiniz ? Gözenekleri küçültelim derken cildimizden olmayalım .

Son düzenleme:
arkadaşlar, kimseye yapın, kesin deneyin vs demedim. dermatolog değilim sonuçta.

liv, cildinizi en iyi siz tanıyorsunuz. siz karar verin iyi gelip gelmeyeceğine. söylediğim gibi kuruluk yapıyor. cildi kuru olan kullanmasın, yazdım yukarıyada.

gözenekler için dermatologlar A vitamini içeren kremler önerirler. banada direkt A vitaminini uygula diye doktor önerdi.

a vitamininin cildi soyma özelliği var arkadaşlar acylse diye bir krem var ondada a vitamini var gece kullanılıyor ama gündüz dışarı çıkarken mutlaka güçlü bir koruyucu sürmek gerekiyor ( sanırım a vitamini kapsülleride aynı işi görürür) lekeler ve ince kırışıklıklara iyi geliyor ölü deri zamanla soyulunca alttan sağlıklı cilt çıkıyor başlarda kuruma yapıyor sonra deri soyuluyor

ben de denedim bi kutu kullandım ama pek faydasını göremedim gerçi benimkiler çok açık çukur gibiler başka kullanan oldu mu daha uuz kullanmak gerekiyordur belkide

şu an nasıl?gözenekler tamamen geçti mi?

bu konuyu acan arkadaş hala devam ediyormusn kullanmaya? lütfen bi ürün kullandığınız zaman devam edin yorumlarınıza. bu dertten muzdarip olup vereceğiniz cvpları bekleyen bisürü insan var..

bilmiyorum ama a vitamininini çok dikkat ederek kullanmak gerek diye biliyorum o yüzden konuyu acan kişnin cvp yazmasını bekliyorum:/

ben kullandım kızlar hiç bi işe yaramadı sivilce yaptı siz bilirsiniz.herkesde aynı etkiyi göstermeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…