- Konu Sahibi Hazal zamani
-
kızlar bu adam inatlan ben c.tesi gitcem demiş...kızda eğer gidersen demiş bu çocuğu aldırırım..oda naparsan yap demiş..resmen adamın gözü dönmüş..kız dün aradı ağlıyordu ya..içim acıdı..p..venge bak yaa...şimdi iş yerinde suradı o biçim..gisp diyim mi eşin aradı ne yaptın kıza diye..
bence artık açık açık söyleyin kadına zaten şüpheleniyormuş böyle erkeklerin allah belasını versin n ediyeyimkızlar adam eşini dinlemeyip gitmiş..adam resmen açık oynuyor..kızda eve gelme demiş..sabah ucağıylan geldi..p..venkk..resmen alkol kokuyor...kızı arıcam öğlen konuşcaz bakalım..
kızlar adam eşini dinlemeyip gitmiş..adam resmen açık oynuyor..kızda eve gelme demiş..sabah ucağıylan geldi..p..venkk..resmen alkol kokuyor...kızı arıcam öğlen konuşcaz bakalım..
kızlar bugün kadın çocuğunu aldırcak istemiyorum yaa...napmak lazım bilmiyorum..
artık elimi ayağımı kestim ama öğlen sekreter kız yazışmalarını okuttu..kendini eşinin kız kardeşi diye göstermiş kıza...kız izmirde 19 yaşında br öğrenci adam onu kandırmış..ama ne vaatler ev falan bakmış kapora vermişler..şimdilik hafta sonları gelcem..sonra akrabam var bana iş ayarlar tamamen sana gelcem demiş..
arkadaş demiş ki ama demiş ablamda hamile senin yuzunden aldırcak bu cocuğu..kızda ama demiş eşini sevmiyor beni seviyor bence aldırması daha hayırlı...sekreterde basmıs kalayı..dedim sakin davran inada bindirir dedim.soğutalım dedim..oda doğru fevri davrandım demiş..
bu arada sekreter kızlan adamın eşi yaşır olduğundan iyi anlaşıyorlar..sekreter kız okutcam diyor yazışmaları..şimdilik ben uzaktan izliyorum...eşine pis pis bakıyorum ama anlamıyor ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?