Açık kalan msn ve rezillik ...

ay ınanmıyorum yaaa hemcinsine nasıl davranıyor bu kendını kadın zanneden zavallılar.
ay bı sakınlesmem lazım nasıl sini oldum şimdi.verın o kızı bana yolayım sacını basını.bekara karı bosamak kolay .ne demişler.keser döner sap döner,gün gelir hesap döner...

Çalıştığım için midir yoksa evde olsam da aynı şekilde mi olurdum bilemiyorum ama o kadar çok alıştım ki böyle olayları duymaya görmeye şahit olmaya..En sonunda olan hep kadınlara oluyor erkek zerre kadar zarar görmüyor..ama kadılar hep yara alıyor aldatan da aldatılan da..KAdınlar , ne yapıyorlar ise erkekler için hep birbirlerine yapıyorlar...

izmir'deki arkadaşlar bu adamı giderse tekrar bir tenhada sıkıştıramaz mı acaba? Kız da az değilmiş ama ben gençliğine veriyorum saf bildiğin aşktan gözü kararmış. Adam da Allah bilir nasıl anlattı evliliğini filan. Kız küçük kolay birşey sanıyor çocuk aldırmayı. Bu çocuk aldırılırken videoya çekmişler bebek o alet girdiğinde filan resmen çığlık aatıyormuş. Çok korkunç bir şey ya çocuk aldırmak ayrıntılarını filan okudumda bu herifin çocuğu bile yaşamalı yazık. Babaların suçunun bedelini küçücük bir bebek ödememeli.

ben de çok üzülüyorum,minicik bir yavru.
anlattıkların çok üzücü..

çok üzücü bi durum ya kadın çalışıyomu peki yani maddi gücü varsa hemen boşansın bence adama bak ya gitmiş bide ev tutmuş sevgilisine parası çok heralde böylelerini süründürüp sonra boşayacaksın

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ama siz en iyisi adamın direk yüzüne tükürün:)
Ben olsam adama üstü kapalı olarak ne yaptığını bildiğimi ima edip utanmasını sağlardım herhalde eşine söylemek konusunda çekimserim bu arada zaten birşeyler yapmışsınızdır herhalde merak ettim son durum nedir?

[color="ındigo"]kadın ablasının yanına gitti..ablası aldırma diyor çocuğu..gerekirse ben bakarım demiş..adamı sanırım bu 19luk ele geçirmiş..çok sinriliyim çok.sekretere neler yazmış neler...[/color]

çok üzüldüm ya. 2yaşında çocukları da var demişsiniz galiba adam çocuğa sahip çıkmıyomu o kızın yanına mı gidecekmiş yani. adamın ailesinin haberi var mı acaba belki bilseler bişey yaparlar

kadının iş durumu yok mu ya en iyisi boşanması bence böyle ailesini umursamayan bi adamla evli kalsan nolucak ki . o 19luk kıza da sinir oldum yuva yıkmaktan hiç mi korkmuyolar ya . elimde olsa o kızın babasını arayıp saydırırım yani gerçekten çok üzülüyorum bu duruma

Adamın niyeti olmasa 19 luk ne yapsın.
Onu nasıl etkilemiştir.
Kız da müsait maaşallah.
Allah sonlarını hayr etsin.

ya anlamadığım kızın msn deki resmini gördük eşinin yanında böcek gibi kalıyor..bu adam manyak yaa..eşini görseniz...izmirde ev bakmışlar..erkek kardeşim gördü..biraz şekilli..kıza davet yolladı kabul etmiş..abla napıyım kafaya alayım mı dedi..kız açık kapı..

pislik adamkötükedihüso şeytan diyo git izmire tutuğu evi o 19 luk o...nun başına geçir. aptal kız o adamla geleceğini göremiyomu acaba. karısını çocuğunu hiçe sayan adam yenisini bulunca ona aynısını yapmıycanımı sanıyo. çok sinirlindim yaa şer.fsize bak ilerde çocuklarının yüzüne nası bakacak acaba. tüh yazıklar olsun.

ayy kıza bak ya daha da sinirlindim tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşklava: kafaya alsın bence. belki o adamdan soğutur kızı sonrada kendi ortada kalır ooohhhdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…