- Konu Sahibi Hazal zamani
-
izmir'deki arkadaşlar bu adamı giderse tekrar bir tenhada sıkıştıramaz mı acaba? Kız da az değilmiş ama ben gençliğine veriyorum saf bildiğin aşktan gözü kararmış. Adam da Allah bilir nasıl anlattı evliliğini filan. Kız küçük kolay birşey sanıyor çocuk aldırmayı. Bu çocuk aldırılırken videoya çekmişler bebek o alet girdiğinde filan resmen çığlık aatıyormuş. Çok korkunç bir şey ya çocuk aldırmak ayrıntılarını filan okudumda bu herifin çocuğu bile yaşamalı yazık. Babaların suçunun bedelini küçücük bir bebek ödememeli.
ya anlamadığım kızın msn deki resmini gördük eşinin yanında böcek gibi kalıyor..bu adam manyak yaa..eşini görseniz...izmirde ev bakmışlar..erkek kardeşim gördü..biraz şekilli..kıza davet yolladı kabul etmiş..abla napıyım kafaya alayım mı dedi..kız açık kapı..
ayy kıza bak ya daha da sinirlindim tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşklava: Kafaya alsın bence. Belki o adamdan soğutur kızı sonrada kendi ortada kalır ooohhhdelikafadulden
[color="ındigo"]sonra kardeşim eşinden boşanırmış...zaten gıcığım o hatuna..bak bak bu olurrr...[/color]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?