Açıkçası imrendim

Sürümden kazanıyorlar. Olimpos eski olimpos değil artık. Ağaç ev, bungalov falan hikaye, tahtadan apartmanlar diktiler resmen. Normal şartlarda maksimum 3 kişinin konaklayacağı yere 100 kişi dolduruyorlar. Yarım pansiyonu da otel menüsü gibi düşünme üç beş çeşit tabldotumsu yemek. Hatta et diye yaban domuzu eti verdiklerini bile duydum Bir de denize uzaklık çok etkiliyor ücreti. Denize 5km uzakta bile pansiyon var. Hem doğanın içine ettiler, ormanın her yanı pansiyon hem de hizmet kalitesi 10 üzerinden 2 falan. O kalitede yeri doldurmak için fiyat kıracaklar mecburen.

En son yanılmıyorsam 2011’de gittik biz. Çok severdik her sene giderdik. Ama o ahşap apartmanımsılar son nokta oldu. İnsan popülasyonu da değişti. Eskiden gençler varken sadece son yıllarda çocuklu aileler, hatta şalvarlı teyzeler türedi. Denize karpuz koyup soğutan bile gördüm.

Kızcağız imrendim yazmış ne kıskançlığı kalmış,ne tatile gidemeyen tek senmisini.Arkadaslar siz haketmediginiz maaşlara ve yaşamlara itiraz etmeyin daha çok biat edin.Herkes layık olduğunu yaşar.

Konu sahibesinin hak ettiği/etmediği bir maaşı yok kiBiz de zaten Allaha emanet yaşama, çalış para getir diyoruz. Konu sahibesi çok çalıştım ama hala dargelirliyim demiyor ki, çalışmıyorum dargelirliyim diyor. Çalışmayınca dargelirli olmak normal değil mi

Edit: Konu sahibesi dargelirli değilmiş, evi var, altını var biat nerde

Son düzenleme:
Bazen tartışıyorum yanlış biliyorum ama çok bunaldım
yazık adama, gün boyu çalış, aksama bir de dırdır çek, çok tatil istiyorsanız çıkın sıcak evinizden de çalışın, para kazanın, sonra gidin. bir de çok bunaldım yazmışsınız, adam hiç bunalmadi zaten, pek keyifle çalışıyor. Allah eşin de kıymet bilenine denk getirsin, hiç mi merhametiniz yok. tek maasla ev alıp -ki aile apartmaninda oturmak gibi bir ihtimali varken- borc ödemeye çalışan adamla tatile gidemiyorum diye tartışırken hiç utanmıyor musunuz?

Çocuğum var çalışamam cevabı gelecek şimdi sana.

Konu sahibesi ev almış, adamı çalıştırıp altın almış şimdi de param yok diyor Para para diye adamı da virüslendirmiş, adam çocuk var diye katlanıyor işte yoksa konu sahibesini çoktan kolundan tutup atmıştı bence.

Ben konu sahibine solemedim.Sukret,daha kötü durumda olanlar var,evi olmayanlar var diye yazanları kastettim ki hala aynı dusuncedeyim.Ne yazık ki çalıştığının karşılığını alabilen çok az insan var ülkemizde ve genel olarak buna itiraz,ben bunu haketmiorum,ya da neden böyle diye bı sorgulama olmayıp tamam bunu kabul ediyorum denmesini doğru bulmadığını söylemeye çalıştım.

Peki bunları kk gibi bir platformda yazarak ne elde edebiliriz? Hadi hep birlikte ücret düşüklüğüne isyan edelim elimize bir şey geçecekse.

Ona ben de katılıyorum, herkes 3 kuruşa çalışıyor Yalnız konu sahibesi gibi hem ev, hem birikim hem altın hem şu hem bu AB ülkesinde bile zor yani, ev kredisi ödüyorsan adamın ümüğünü sıkıp altın aldırmak olmaz

Çocuğum var çalışamam cevabı gelecek şimdi sana.
Ben bu durumu anlamıyorum benim de çocuğum var ve ben çalışıyorum benim çocuğum kıymetsiz mi şimdi? Çocuğun var diye çalışmıyorsan bu bir tercih e tercihlerinin sonucunu yaşıyorsan niye millete haset ediyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…