Siz çok fazla takıntılı birsiniz bana göre. Konularınızdan bunu fark ettim. biri araba alsa arabam yok diye üzülüyorsunuz. İki kişi samimi olsa beni dışladılar diye üzülüyorsunuz. Ona alında bana alınmadı vs. Hayata bakış açınızı değiştirmeniz lazım. Bu kadar takıntı ile yaşamak çok zor çünküArkadaşlar merhabalar ben 5 yıldır evliyim. Ve hiç tatile gidemedik ev aldım kredi borcu yüzünden bu yazda ancak memlekete gidicem her sene olduğu gibi çok istiyorum tatile gitmek ama olmuyor bir türlü eşimde sabret bu sene olmazsa seneye diyor..
Neyse bugün teyzemin kızı tatile gidiyor eşi ve çocuğu ile eşinin iş yeri ücretsiz tatile gönderiyor muş normalde onlarında borcu var gidemezler Di bu arada kuzenimi çok seviyorum çok iyi anlaşırız ama foto falan atıyor gerçekten imrendim bende isterdim şansa gidiyor iş yeri sayesinde bir hafta kafa dinleyecek..
Bende o kadar isterdim ki.. Sıcakta evde oturuyoruz eşim çalışıyor çok yoğun.. Bizede nasip olsa keşke tabi bunada şükür sağlık olsun..
Cnm haftaya ailemin yanına gidiyorum nasipse yakın aqua park falan var ama çok kalabalıkBorcunuz bittiğinde erken rezervasyon yaparak çok iyi bir tatile gidebilirsiniz
Aslında bulunduğunuz şehirde bile tatil olmasa da güzel etkinlikler yapabilirsiniz.
Elbette şehir değişikliği güzel ama imkanlar içinde herşey yapılıbilir
Çok haklısın cnm bizde haftaya ailemin yanına Karadeniz tarafına gidiyoruz ordada yeşillik bağ bahçe var kısmet cnm çok güzel yazmışsın teşekkür ederimMerhaba ,
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?
Öncelikle tatil için çok çok büyük bir bütçe gerekmiyor yani cebinize göre tatillerde yapabilirsiniz . Günü birlik tatiller evde yiyecek içeçek ayarlayıp yolda fazla masraf etmemek için :) ben kendim de çalışıyorum bizde borç içindeyiz her evli çiftin olduğu gibi ama arada da birşeyler yapmak gerekir . Akşamları bir yürüyüşe çıkmak bile çok iyi gelebilir . Günümüz zaten gittiği tatilden keyif alma derdinden çok aman falanca gitti hikaye attı bende gideyim atayım tamamen gösterişli göstermelik egolu bol havalı tatiller :)) o yüzden canınızı sıkmayın evinizi daha çok sevinn :)) hem pandemi sürecindeyiz hastalık kol geziyor nereye güvenip gidilir ki bu devirde. Şimdi bite Deltası çıkmış yakında prosu da gelir
Sadece teyze kızınız değil çoğu insan tatile gidiyor. Kimi bedavaya üç beş tatil yapıyor kimi 12 ay taksit ödeyip bir haftalık bir tatil yapıyor. Kimisi de bizim gibi hiç yapamıyorArkadaşlar merhabalar ben 5 yıldır evliyim. Ve hiç tatile gidemedik ev aldım kredi borcu yüzünden bu yazda ancak memlekete gidicem her sene olduğu gibi çok istiyorum tatile gitmek ama olmuyor bir türlü eşimde sabret bu sene olmazsa seneye diyor..
Neyse bugün teyzemin kızı tatile gidiyor eşi ve çocuğu ile eşinin iş yeri ücretsiz tatile gönderiyor muş normalde onlarında borcu var gidemezler Di bu arada kuzenimi çok seviyorum çok iyi anlaşırız ama foto falan atıyor gerçekten imrendim bende isterdim şansa gidiyor iş yeri sayesinde bir hafta kafa dinleyecek..
Bende o kadar isterdim ki.. Sıcakta evde oturuyoruz eşim çalışıyor çok yoğun.. Bizede nasip olsa keşke tabi bunada şükür sağlık olsun..
Bakın tatil yerleri de kalabalık havuz deniz sokaklar.Cnm haftaya ailemin yanına gidiyorum nasipse yakın aqua park falan var ama çok kalabalık
Tam olarak aynı durumdayım. Kıskanmak değil de insanın canı istiyo resmen. 4 senedir anca memleketlere gidildi insan bide böyle ayağımı uzatıp yatayım istiyor.Arkadaşlar merhabalar ben 5 yıldır evliyim. Ve hiç tatile gidemedik ev aldım kredi borcu yüzünden bu yazda ancak memlekete gidicem her sene olduğu gibi çok istiyorum tatile gitmek ama olmuyor bir türlü eşimde sabret bu sene olmazsa seneye diyor..
Cnm çok haklısın ama insan istiyor nefsi işte şuan eşim o kadar yoğun ki izin alamam borç bitsin seneye en güzel yere götürücem diyor izinleri var içerde bu sene yine Karadenize ailemin yanına gidicem evime yakın aqua park var ama aşırı kalabalıke napalım canım herkesin durumu aynı olmuyor ki
koskoca ülkede zaten sadece teyze kızın gitmiyor ki bir sürü kişi tatile gidiyor, borcu olan olmayan bir sürü kişi bir şeyler ayarlayıp gidebiliyor. Yani kıskanacak olsan hepsini kıskanmak lazım e öyle de ömür geçmez.
Bu kadar kendinizi kapamaktansa ucuz yollu ufak bir tatil ayarlayın olmadı.
Çok haklısınGidersiniz kuzum hem saglikli gelmiyor bana bu donemde tatil vs .....de herkes yaptiginin resmini paylasiyor tabi o resimlerle gitmis kadar oluyorsun zaten(sevmiyorum bu hareketleri) öff
Evet kıskanmadım desem yalan olur inşallahGidersiniz bu kadar dert etmek anlamsız bence!
İmrenmek degil de kıskanmışsınız
Siz kabul etmeseniz de ..
Milletin yapıp ettiklerine bu kadar özenmeyin. Borcunuz bitsin gidersiniz
Evet aşırı takıntılıyım maalesefSiz çok fazla takıntılı birsiniz bana göre. Konularınızdan bunu fark ettim. biri araba alsa arabam yok diye üzülüyorsunuz. İki kişi samimi olsa beni dışladılar diye üzülüyorsunuz. Ona alında bana alınmadı vs. Hayata bakış açınızı değiştirmeniz lazım. Bu kadar takıntı ile yaşamak çok zor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?