Açıkçası imrendim

Cnm bende farkındayım ama araç şart

Cnm bende farkındayım ama araç şart
Kusura bakmayın ama bu şekilde mutlu olamazsınız.
Size şurada kaç kişi alternatif sunduk ama hep bardağa boş tarafından bakıyorsunuz.
Şurada sorsak ben dahil istisnasız herkesin yapmak isteyip de maddiyattan dolayı yapamadığı şeyler vardır.

Mesela ben daha ferah daha geniş bir ev istiyorum, bu evimde kalabalık misafir ağırlayamıyorum ama yakın zamanda bunu satıp yenisini alamayız. Şimdi sabahtan akşama burada bunu anlatsam ne fayda?

bugün araba alsanız yarın “arabamız var ama gezemiyoruz” diye konu açarsınız. Arabanız olsa, bodruma 5 yıldızlı otele gitseniz bu defa Yunanistan’a gidenlere imrenirsiniz. Sizi anlamaya da çalıştım gerçekten ama mümkün olmadı

Ben çözüm istediğinizi sanmıştım ama sanırım sizinki iç dökme isteğiymiş. Ne diyeyim rabbim gönlünüze göre versin

memlekete gitmek yerine o parayı kenara atın mesela

biraz da kısın ve çocuk küçük yanılmıyorsam eylül sonu ortalık tenhalaşınca gidin

hatta İstanbul da iseniz Tekirdağ Edirne vs gibi daha az turistik yerlere gidin

evet tatile gitmek bol bol foto atmak istiyorsunuz da şartlarınız buna uygun değil

bir önceki hafta bir kaçamak yapalım dedik paramız yoktu hafta içi iş geldi çılgınca çalıştım hepsini bitirdim haftasonu kaçtık

cebimde yüksek limitli kredi kartım, bankada da birikimim var

ama tatil için ekstra çalıştım, rahat rahat tatile gittim

her şeyi beklememek biraz da elimizi taşın altına koymak lazım

Arabanız varsa alın kamp malzemelerinizi, güzel bir koyda tatil yapın. Misss gibi tatil için illa büyük paralara ihtiyaç yok ki.

Çok üzüldümfotograf paylaşıyorum Instagram'da ben tatillerde .
Demek ki yapmamam gerekiyor üzülen içinde uhde kalan olabiliyormus dusunememistim

Cnm köyde ailemin evi var Karadeniz tarafı olduğu için bol yeşillik ve doğal beslenicez bu sene geçti artık çünkü tatile gidecek para köye gidecek para ile aynı olmaz

Z

aten cnm araç olsa neler yaparız o da yok bunada şükür tabi
Bungalov tarzı evler var. Biz bu yıl 8 gün için 2400 TL ödedik. İki kişi için. Kahvaltı ve akşam yemeği dahil. Otel tatilinden bin kat daha çok keyif alıyorum. Denizin dibinde, doğayla iç içe yerler var. Uçağa da iki kişi 800 TL ödedik. 3200 TL ye 9 gün 8 gece tatil yaptık.

Bu şekil çok mantıklı bende böyle düşünüyorum ama artık seneye her ay kenara atıcam bir miktar para Rabbim inşallah nasip eder

Cnm köyde ailemin evi var Karadeniz tarafı olduğu için bol yeşillik ve doğal beslenicez bu sene geçti artık çünkü tatile gidecek para köye gidecek para ile aynı olmaz

aynı olmaz da yol parası dünya tutuyor

yani ille de tatil diye özeniyor isen bir şeyden vazgeçmek lazım

atıyorum 500 ise memlekete gitmek maliyet olarak onu kenara koyarsın, bir başka yerden kısarsın böyle böyle çıkar tatil parası, ayrı bir yerden tatil parası gelmiyor ki kimseye, bazı şeylerden vazgeçip tatile gidiliyor

bence müthiş olmuş zira 8 gece uzunca bir süre

merak ettim yazabilir misiniz aklımızda bulunsun

Tabiki öyle cnm ama herşey ulaşım filan tatil paketleri 5000 falan tutuyor ve şuan şahsen o kadar para yok elimde ama seneye Rabbimden bir şey olmazsa zorlanma bu kadar

Antalya/olympos. Bir sürü bungalow olan tesis var. Biz bayram’s tree house da kaldık.

ben de öyle tahmin etmiştim o civarlarda bungalow tatili güzel oluyor

uçaktan sonra ulaşımı nasıl hallettiniz

bizim en büyük sıkıntımız o

yani olimpos a hep araba ile gittik o da çok uzun yolculuk gerektiriyor, kısa kaçamak için fazla oluyor

Bütçenize uygun seyler yapabilirsiniz gunubirlik de olsa değişikliklik olur. Evden uzaklaşmak iyi geliyor.Mesela biz de sakarya bolu bu taraflara yakın oturuyoruz günübirlik gidiyoruz. Bu aralar bebekten çıkamasak da. Illa ege antalya marmaris bodrum kuşadası olmasına gerek yok paranız olunca oralara da gidersiniz. Yakın şehirlere çevre illere gidebilirsiniz. Biz geçen yıl deniz kenarı olmayan bir ilde otele gitmiştik havuzu fln gayet iyiydi. Yakininizdaki mesire alanlarına piknik yapmaya gidebilirsiniz. Doğada yürümek iyi geliyor insana. Milyarlar harcamadan da monoton hayata değişiklik yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…