Cnm bende farkındayım ama araç şartCanım borcu olmayan var mı ki şuan?
Bizde kredi ödüyoruz, üstüne tüp bebek masrafımız oldu, e iki bebek gelecek onların masraflarını düşünüyoruz ama yine de kendimizi mutlu etmeye bakıyoruz.
Borç almaya gerek yok ki. Hiç para olmasa evde poğaça kek yapıp yanınıza alıp öyle gezersiniz yemeğe para vermezsiniz. Geçen hafta böyle gezdik hatta denize bile girdik cebimizden 50 lira anca çıktı hemde daha önce hiç görmediğimiz bir yere gitmiştik yeni bir deneyim kazandık. Bence siz büyütüyorsunuz, gerçekten gezmek isteyen fırsatını buluyor
Kusura bakmayın ama bu şekilde mutlu olamazsınız.Cnm bende farkındayım ama araç şart
Ahahshdh bu o üye miydi ya biliyorum onuAyyy deme öyle nolur konu sahibi aile apartmanında oturmaya razı gelmedik ev aldık diye başlayacak
Arabanız varsa alın kamp malzemelerinizi, güzel bir koyda tatil yapın. Misss gibiArkadaşlar merhabalar ben 5 yıldır evliyim. Ve hiç tatile gidemedik ev aldım kredi borcu yüzünden bu yazda ancak memlekete gidicem her sene olduğu gibi çok istiyorum tatile gitmek ama olmuyor bir türlü eşimde sabret bu sene olmazsa seneye diyor..
Neyse bugün teyzemin kızı tatile gidiyor eşi ve çocuğu ile eşinin iş yeri ücretsiz tatile gönderiyor muş normalde onlarında borcu var gidemezler Di bu arada kuzenimi çok seviyorum çok iyi anlaşırız ama foto falan atıyor gerçekten imrendim bende isterdim şansa gidiyor iş yeri sayesinde bir hafta kafa dinleyecek..
Bende o kadar isterdim ki.. Sıcakta evde oturuyoruz eşim çalışıyor çok yoğun.. Bizede nasip olsa keşke tabi bunada şükür sağlık olsun..
aten cnm araç olsa neler yaparız o da yok bunada şükür tabiArabanız varsa alın kamp malzemelerinizi, güzel bir koyda tatil yapın. Misss gibitatil için illa büyük paralara ihtiyaç yok ki.
Kıskandım biraz doğrusuBu pek imrenmek gibi gelmedi.
Çok üzüldümfotograf paylaşıyorum Instagram'da ben tatillerde .Arkadaşlar merhabalar ben 5 yıldır evliyim. Ve hiç tatile gidemedik ev aldım kredi borcu yüzünden bu yazda ancak memlekete gidicem her sene olduğu gibi çok istiyorum tatile gitmek ama olmuyor bir türlü eşimde sabret bu sene olmazsa seneye diyor..
Neyse bugün teyzemin kızı tatile gidiyor eşi ve çocuğu ile eşinin iş yeri ücretsiz tatile gönderiyor muş normalde onlarında borcu var gidemezler Di bu arada kuzenimi çok seviyorum çok iyi anlaşırız ama foto falan atıyor gerçekten imrendim bende isterdim şansa gidiyor iş yeri sayesinde bir hafta kafa dinleyecek..
Bende o kadar isterdim ki.. Sıcakta evde oturuyoruz eşim çalışıyor çok yoğun.. Bizede nasip olsa keşke tabi bunada şükür sağlık olsun..
Cnm köyde ailemin evi var Karadeniz tarafı olduğu için bol yeşillik ve doğal beslenicez bu sene geçti artık çünkü tatile gidecek para köye gidecek para ile aynı olmazmemlekete gitmek yerine o parayı kenara atın mesela
biraz da kısın ve çocuk küçük yanılmıyorsam eylül sonu ortalık tenhalaşınca gidin
hatta İstanbul da iseniz Tekirdağ Edirne vs gibi daha az turistik yerlere gidin
evet tatile gitmek bol bol foto atmak istiyorsunuz da şartlarınız buna uygun değil
bir önceki hafta bir kaçamak yapalım dedik paramız yoktu hafta içi iş geldi çılgınca çalıştım hepsini bitirdim haftasonu kaçtık
cebimde yüksek limitli kredi kartım, bankada da birikimim var
ama tatil için ekstra çalıştım, rahat rahat tatile gittim
her şeyi beklememek biraz da elimizi taşın altına koymak lazım
Bungalov tarzı evler var. Biz bu yıl 8 gün için 2400 TL ödedik. İki kişi için. Kahvaltı ve akşam yemeği dahil. Otel tatilinden bin kat daha çok keyif alıyorum. Denizin dibinde, doğayla iç içe yerler var. Uçağa da iki kişi 800 TL ödedik.Z
aten cnm araç olsa neler yaparız o da yok bunada şükür tabi
Bu şekil çok mantıklı bende böyle düşünüyorum ama artık seneye her ay kenara atıcam bir miktar para Rabbim inşallah nasip ederBungalov tarzı evler var. Biz bu yıl 8 gün için 2400 TL ödedik. İki kişi için. Kahvaltı ve akşam yemeği dahil. Otel tatilinden bin kat daha çok keyif alıyorum. Denizin dibinde, doğayla iç içe yerler var. Uçağa da iki kişi 800 TL ödedik.3200 TL ye 9 gün 8 gece tatil yaptık.
İnşallahBu şekil çok mantıklı bende böyle düşünüyorum ama artık seneye her ay kenara atıcam bir miktar para Rabbim inşallah nasip eder
Cnm köyde ailemin evi var Karadeniz tarafı olduğu için bol yeşillik ve doğal beslenicez bu sene geçti artık çünkü tatile gidecek para köye gidecek para ile aynı olmaz
Bungalov tarzı evler var. Biz bu yıl 8 gün için 2400 TL ödedik. İki kişi için. Kahvaltı ve akşam yemeği dahil. Otel tatilinden bin kat daha çok keyif alıyorum. Denizin dibinde, doğayla iç içe yerler var. Uçağa da iki kişi 800 TL ödedik.3200 TL ye 9 gün 8 gece tatil yaptık.
Tabiki öyle cnm ama herşey ulaşım filan tatil paketleri 5000 falan tutuyor ve şuan şahsen o kadar para yok elimde ama seneye Rabbimden bir şey olmazsa zorlanma bu kadaraynı olmaz da yol parası dünya tutuyor
yani ille de tatil diye özeniyor isen bir şeyden vazgeçmek lazım
atıyorum 500 ise memlekete gitmek maliyet olarak onu kenara koyarsın, bir başka yerden kısarsın böyle böyle çıkar tatil parası, ayrı bir yerden tatil parası gelmiyor ki kimseye, bazı şeylerden vazgeçip tatile gidiliyor
Antalya/olympos. Bir sürü bungalow olan tesis var. Biz bayram’s tree house da kaldık.bence müthiş olmuş zira 8 gece uzunca bir süre
merak ettim yazabilir misiniz aklımızda bulunsun
Antalya/olympos. Bir sürü bungalow olan tesis var. Biz bayram’s tree house da kaldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?