Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum.7 yıllık bir ilişkim var erkek arkadasım kapan diye cok baskı yapıyor sebebı de bu sekılde daha mutlu olacagımızdan yana aılesı kapalı benım aılem ise annem dahıl hepsi acık ınsanlar ben erkek arkadasımı cok sevıyorum bana deger veren onemseyen ılgılı ve duzgun bır ınsandır kendısı ben bunu kabul ettım fakat suanda ıyımı yaptım kotumu yaptım bılemıyorum ıcımde var fakat tam hazır degılım erkk arkadasım yüzuunden de kapanmak ıstemıyorum cevremdekı tepkılerden de cekınıyorum sımdı bunu kabul etmesem ayrılık olcagı kesın once kabul ettın sımdı yarı yolda bıraktın dıycek haklıda egeer bıterse de sevdgım ınsanı kaybetmıs olacagım bır daha bu vıcdanla nasıl bırını hayatıma sokabılırım bılmıyorm sızın dusuncelerınızı almak ıstıyorum sız olsanız benım yerımde ne yapardınız kafam cok karısık gercekten...
Benim ailemde silme kapalidir. En son bir kuzenim evlenecekti ve annesi fellik fellik kiz ariyordu herneyse.
Sunu da eklemeden gecemem ki oyle basi acik arkadaslarim vardi ( dekoltesi tavan yapana kadar dusunun) ama oyle guzel yureklilerdi ki. belki 50 tane kapaliyi cebinden cikarir.
buraya kadar haklısınız ama açık-kapalı karşılaştırması yapmak çok ayıp ve günah, kapalılar şöyle açıklar böyle demek, insanları kıyafetine göre ayırmak doğru değil, biz toplum olarak hala gelişimimizi tamamlayamadık, 3. şahısların nasıl olduğu değil, bizim nasıl olduğumuz önemli herkes kendine baksın, kötü yorumlarımızı genelleştirerek yapmak haksızlık
Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum.7 yıllık bir ilişkim var erkek arkadasım kapan diye cok baskı yapıyor sebebı de bu sekılde daha mutlu olacagımızdan yana aılesı kapalı benım aılem ise annem dahıl hepsi acık ınsanlar ben erkek arkadasımı cok sevıyorum bana deger veren onemseyen ılgılı ve duzgun bır ınsandır kendısı ben bunu kabul ettım fakat suanda ıyımı yaptım kotumu yaptım bılemıyorum ıcımde var fakat tam hazır degılım erkk arkadasım yüzuunden de kapanmak ıstemıyorum cevremdekı tepkılerden de cekınıyorum sımdı bunu kabul etmesem ayrılık olcagı kesın once kabul ettın sımdı yarı yolda bıraktın dıycek haklıda !!!egeer bıterse de sevdgım ınsanı kaybetmıs olacagım bır daha bu vıcdanla nasıl bırını hayatıma sokabılırım bılmıyorm sızın dusuncelerınızı almak ıstıyorum sız olsanız benım yerımde ne yapardınız kafam cok karısık gercekten...
Arkadaşlar sıkıntı kapanmak kapanmamak isteğiyle kapanmak değil ki,
Sorun çok başka. kapalı kadın isteyen adam, harama bakmaz, onun tabiriyle, açığa bakmaz, açıklığı yanlış görür.
Ama bu adam açık bir kızı 7 sene yanında taşımışsa, bu bayan kapansa bile açıklara bakmaya devam eder.
Sorun adam için kapanıp kapanmama meselesi değil, sorun adamın bayan kapansa bile yapabilecekleri bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?