- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
- Konu Sahibi Ladypurple
-
Eki Görüntüle 1153983 Eki Görüntüle 1153980 Eki Görüntüle 1153981 Eki Görüntüle 1153982 Eki Görüntüle 1153984 Eki Görüntüle 1153985
Kirmizi balik olan 100 tl
Mor abiye 50 tl
Kina elbisesiüstte duruşu çok güzel canim yari balik
Benim boy 1.50 olmaz ki bana, ama denemek çok isterdim :)
200 çok geldi de, kiralama yapmaz mısın peki? :)))
Canım kiralama nasıl olacak nerde oturuyorsun? Biraz daha fiyat düşeyim madem 180 olsun. Kiralama zor olur.
Topuklu ile zaten olur ama sn blrsn cnm
Merhaba arkadaşlar..Kına gecemde gelinlik ve en son da bindallık giyeceğim.Ama gelinliğimi ertesi gün düğünde de giyeceğimden yıpranmasından korkuyorum..Kına gecemde gelinlikle çıkıp biraz durup sonrasında abiye bir elbise giyeyim diyorum..Abiyeler de malum ateş pahası,gelinliğin üstüne onu da sıkıştıramıyorum araya..Elinde düzgün abiyesi olup satmak isteyen varsa paylaşabilir mi??
Merhaba arkadaşlar..Kına gecemde gelinlik ve en son da bindallık giyeceğim.Ama gelinliğimi ertesi gün düğünde de giyeceğimden yıpranmasından korkuyorum..Kına gecemde gelinlikle çıkıp biraz durup sonrasında abiye bir elbise giyeyim diyorum..Abiyeler de malum ateş pahası,gelinliğin üstüne onu da sıkıştıramıyorum araya..Elinde düzgün abiyesi olup satmak isteyen varsa paylaşabilir mi??
bende straplez balık saten somon rengi abiye var 36 beden
ben merak ettim fotoğrafı yokmu balık model arıyorum bende :)
38 beden tam kına gecelik bir elbise canım 50 tletek ucunda yıpranma var ama çok görünmez altta kalıyor boyunu biraz kestirirsin belki o zaman zaten kesilir orası da .. ayrıntılı fotolarını eklıyrm, nişanımda çiçek detayıyla gıymıştım sonra bir düğünde çiçeği çıkararak gıydım dilersen dikerek ya da çiçek motifini ekleyerek gönderirim :)
Eki Görüntüle 1156992 Eki Görüntüle 1156994 Eki Görüntüle 1156995
canım bende de şu var uyar mı bilmiyorum ama çok uyguna vericem
Sbeden ütüsüz belden oturuyorEki Görüntüle 1156807 Eki Görüntüle 1156808 Eki Görüntüle 1156809
bir de kısa var
Eki Görüntüle 1156810
Tabi bende meme namına bişy olmadığı için elbise kendini gösteremedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boyun kaç canım??:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?