Acil abiye lazım!!!!! (Kına gecesi için)

kına gecemde 2 saat giydim su yeşili 38 36 bedenım 1.55 boyum vardı tokasıyla beraber gönderrm bu sene evledim hala sezondan askısızda giyinebilir 650 tl almştım 450 verirm cnm pazarlık yaparz

İlk kırmızılı olanın boyu kisa galiba dimi? ikincisi güzelmiş aslında da sırtı biraz daha kapalı olsaymis :) 36 beden mi bu?

Narçiçeği rengi canm onn ben 1,63 boyadayım benm dizlerimden 2 cm üstünde ama senin boyuna göre ideal boy ölçüsü veririm istersen aramızda 13 cm var sende kısa durması mümkün değil canm
O kırmızınn sırtı sütyen hizasından bir iki cm yukarıda 38 beden canm en alttaki kırmızı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canim çok sağol, saks maviliyi de ekliyorum listeme :) ister burdan ister özelden fiyat atabilir misin ? :)

H canim çok sağol ama 450 çok bana..Dışarıda da 250 civarında abiyeler var ama bana çok geldiği için burdan araştırma yapiyorum..Ama gerçekten çok güzelmiş :)

İkinciye bir fiyat alabilir miyim canim özelden ya da burdan :)

Bende de bu var boydan, yanar döner bordo. Çok şık. Hiç giymedim, sıfır. Ütülenince çok şık olur, şu an kırışık. İsterseniz detaylı resimlerini de yüklerim. 75 TL

Son düzenleme:

bende de bu var canm arkası kudeleli özel dikim 35 tlden vericem iki saat giyildi Eki Görüntüle 1152650 bolerosu çıkarılmış halini de atarım

lacivert omuzdan bağlı abiyenin fiyatı ve bedeni nedir

Canım sadece nişanımda giydim. Elbiseyi kadıköy opera çarşısında en üst kattaki gnn fashiondan aldım. Nişantaşındaki elbiseleri daha ucuza satıyorlar. Fiyatı: 450 dediler 435 tl ye biraz indirimle aldım. 200 e satacağım. Elbisenin adına pamuk şekeri taktım demişti satan kadın, nişanımda herkes aynı kelimeyi kullandı. Bayıldı herkes baya beğenildi. Kargo benden tacı da hediyem olacak almak istersen. Beden 36-38 uyumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…