- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
- Konu Sahibi Ladypurple
-
Merhaba arkadaşlar..Kına gecemde gelinlik ve en son da bindallık giyeceğim.Ama gelinliğimi ertesi gün düğünde de giyeceğimden yıpranmasından korkuyorum..Kına gecemde gelinlikle çıkıp biraz durup sonrasında abiye bir elbise giyeyim diyorum..Abiyeler de malum ateş pahası,gelinliğin üstüne onu da sıkıştıramıyorum araya..Elinde düzgün abiyesi olup satmak isteyen varsa paylaşabilir mi??
Merhaba arkadaşlar..Kına gecemde gelinlik ve en son da bindallık giyeceğim.Ama gelinliğimi ertesi gün düğünde de giyeceğimden yıpranmasından korkuyorum..Kına gecemde gelinlikle çıkıp biraz durup sonrasında abiye bir elbise giyeyim diyorum..Abiyeler de malum ateş pahası,gelinliğin üstüne onu da sıkıştıramıyorum araya..Elinde düzgün abiyesi olup satmak isteyen varsa paylaşabilir mi??
Beden nedir cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim var mercan rengi geçen sene aldım sadece kınamda gydim resmini eve gidince atayım[/QUOTE
Beden yazdım canım yukarda, uyumluysa cok iyi olur fotosunu atarsan..
Bak bende bunlar var canm
Ama uzun gelenleri tadilat ettirip gönderirim sorundeğil zaten normalde her abiye boy olarak uzundur beğenmen önemli
Eki Görüntüle 1152441 Eki Görüntüle 1152445
Eki Görüntüle 1152446 Eki Görüntüle 1152450 Eki Görüntüle 1152452 Eki Görüntüle 1152454 Eki Görüntüle 1152455 Eki Görüntüle 1152456 Eki Görüntüle 1152458 Eki Görüntüle 1152461 Eki Görüntüle 1152462 Eki Görüntüle 1152463
Eki Görüntüle 1152475puuuuff resimi atamıyorum ki
Gördüm canim, birebir aynısı renk olarak ta nisanimda giymistim :))) Yoksa kesin alırdım :) Çok sağol
Eki Görüntüle 1152475
Gördüm canim, birebir aynısı renk olarak ta nisanimda giymistim :))) Yoksa kesin alırdım :) Çok sağol
nişanlığımda var ama pek kına gecelik değil birazda açık tek kollu istersen atayım foto rengi fuşya siyah
Bunları eklemeyi unutmuşum😀
Eki Görüntüle 1152466
Eki Görüntüle 1152468 Eki Görüntüle 1152469
Eki Görüntüle 1152471 Eki Görüntüle 1152472 Eki Görüntüle 1152473
Evet bunu görmüştum, çok ta hoşuma gitti ama ah keşke deneyebilme şansım olsaydı..36 beden miydi bu?
Beyaz olan hosmus ama göğüsten olmaz ve sırti pek açıkmış :)
Saks mavisinin kumaşı nasil peki?
nişanlığımda var ama pek kına gecelik değil birazda açık tek kollu istersen atayım foto rengi fuşya siyah
Atabilirsen fikir olur canim , belki benim gönlume goredir :) Boyu uzun dimi? tek kol olması sorun değil de sırtı çok açık mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?