Acil abiye lazım!!!!! (Kına gecesi için)

Ladypurple

*ümitli rüzgar* (alminAŞK)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
2.453
1.415
198
36
Merhaba arkadaşlar..Kına gecemde gelinlik ve en son da bindallık giyeceğim.Ama gelinliğimi ertesi gün düğünde de giyeceğimden yıpranmasından korkuyorum..Kına gecemde gelinlikle çıkıp biraz durup sonrasında abiye bir elbise giyeyim diyorum..Abiyeler de malum ateş pahası,gelinliğin üstüne onu da sıkıştıramıyorum araya..Elinde düzgün abiyesi olup satmak isteyen varsa paylaşabilir mi??

Son düzenleme:

Beden nedir cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim var mercan rengi geçen sene aldım sadece kınamda gydim resmini eve gidince atayım

Bunları eklemeyi unutmuşum😀

Bunları eklemeyi unutmuşum😀
Eki Görüntüle 1152466
Eki Görüntüle 1152468 Eki Görüntüle 1152469
Eki Görüntüle 1152471 Eki Görüntüle 1152472 Eki Görüntüle 1152473

Beyaz olan hosmus ama göğüsten olmaz ve sırti pek açıkmış :)

Saks mavisinin kumaşı nasil peki?

Beyaz olan hosmus ama göğüsten olmaz ve sırti pek açıkmış :)

Saks mavisinin kumaşı nasil peki?

Göğüsten neden olmaz canm?
Sırtı açık evet ama sütyen görünmüyor kalın askılardan öyle durmuş.
Saks mavisi nasıl anlatayım şifın yada saten değil kırışmaz çok kaliteli bir kumaşı var kesimi çok orantılı resimde çok kendini göstermemiş ama harika duruşu var koton markadır bu markann abiyeleri çok kalitelidir.Sezonda çok pahalıya almştık.Ve bu abiyeleri ben yok pahasına elden çıkarıcam evde çok fazlalık çnki bedendim artk olmuyor.Düşünürsen özelden görüşebilirz.Yakından kumaşı bak böyle

Göğüs kısmı destekli içi drape kumaşı böyle

Çift kat üstü tül geçişli

Şuan eklediklerimde açık renk çıkmş ama ilk üste duruştaki gibidir rengi sade ve şık agır bir renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…