Acil akıl istiyorum

Nuraydan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
252
197
18
50
Önceki sorunlarını okuyanlar biliyor. Özetle sekiz yıldır anne evindeyim. Eşimi kredi kartları yüzünden terkedip buraya sığınmıştım iki yaşındaki kızımla beraber. Boşanma davası açmıştım. Ancak eşim o günden beri pişman olduğunu söyleyip özürler dilemiş ben de ev alırsan dönerim demiştim. Aradan sekiz yıl geçti. Küçük de olsa alabileceği bir ev alıp maaş kartını bana bırakıp tapuyu da üzerime yaptı. Ev 1+1. Burası küçük kiraya verelim ve iki artı bir 2 ya da üçüncü kat kiraya çıkalım dedi. Nihayet yediyüze kiraya verip bin liraya kiralık bulduk. Ama annem istemiyor. Boşsn bu adamdan ben sana hem ev hem de araba alacağım diyor. Babamı da yanına çekti. Babam da çocuğu bırakmam diyor. Şaşırdım kaldım. Bana ne yapacağımı acilen söyleyin. Çocuk onbir yasında ve gidelim evimize diyor.

Adamla mutlu değilseniz anneniz alsın size ev,ne güzel işte.
Mutlu olsaydınız kafanız karışmazdı.

Ilginç bir konu. Boşanmadan 8 yıl ayrı nasıl yaşadınız ıkinizde. En kötü koca evi en iyi baba evinden iyidir. Git evine barkina sahip çık. Çocuğun babasız büyümesin daha fazla.

8 yil ev alicak diye mi beklediniz?

Aileniz +araba veriyo nasil bi rusvetse

Cocugunuz evi olarak dedesinin evini benimsemeli digdu buyudu orada 2gunde sogumus hemen

Annen niye istemiyor
Hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez
Bende öyleyim anneni dinlemelisin

Sizi tebrik ederim.8 yıl ayrı kalmışsın dayanmissinz ve eşinizi dize getirip ev bile aldirmiasinz helal olsun size.yalniz aklıma harika bir fikir soktum bendeki yapsam ne yapsam ev almazsan dönmem desem vallaha helal olsun cokkkk ciddiyim size
Birde esinizide çok tebrik ederim adam 1+1 sede ev almış sözünü tutmuş bende cokkk sıkıntı çektim acaba bunumu yapsam annegile gidip ev alamazsa dönmem desem cokkkk aklıma yattı bu is

Ilginç bir konu. Boşanmadan 8 yıl ayrı nasıl yaşadınız ıkinizde. En kötü koca evi en iyi baba evinden iyidir. Git evine barkina sahip çık. Çocuğun babasız büyümesin daha fazla.
O tam tersi bence. En kötü baba evi en iyi koca evinden iyidir.

Herkes aynı olacak diye bi kaide yok . Yuvaniz tepetaklak olabilir oyun oynamak için babaevine giderseniz sonu umduğunz gibi gitmeyebilir.

Tek sorun maddiyatsizlktiysa adam sözünü tutmuş denemeye değer. Ama bu 8 yil ayrılıktan sonra hayatina kimse girmedi mi adamın? Yada size zor gelmeyecek mi ? 8 yıl önce okuduğunuz bir kitabi okumak

Bu adam 8 yildir mi yalvariyor yada yeni mi basladi yalvarmaya? Simdi nasil güvenebiliyorsunuz ki, ev alirsan gelirim diyorsunuz? Baristiniz mi ki yine, yani görüsüyormusunuz? Nasil bir baba, bisey bilmiyoruz ki....
Hem babamda anneme uydu diyorsunuz, ailenizin bildigi var ki güvenmiyor.

Artık dikis tutmaz,ailenizden sikilmissiniz ayrı bir ev için kurtuluş yolu bunu bulmuşunuz ama umdugunuzu bulamayınca babanız kapısını bir daha açar mı? Her şeyi ölçüp tartip ona göre atın adiminizi,bir tutar dal bırakın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…