Acil akıl verin . Sinirden titriyorum

LadyNurr

Rabbi heb li mines Salihin ; Amin
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
5.379
15.345
248
Kızlar selamün aleyküm.. ben yine dertlendim ne edicemi bilemedim sizden bi akıl alayım dedim . Kendi kendimi yiyorum çünki . Bu gün eşimin arabasını ablası almıştı ( her lazım olduğunda bunu yapıyor ) her şeye alış veriş o şu bu herşeye kendisinin aracı yok . Bi yere gitmişti her neyse sabahtan arabayı vurmuş bu , ve eşime msj olarak yazmış eşim bana söylemedi taki hadi ablanların yanına bi uğrayalım diyene kadar yol boyuncada demedi bişey her neyse onların yanına yaklaştımızda ablam arabayla kaza yapmış dedi .( bu araba konusunda bi kaç kez tartıştık ben istemedimi belli etmiştim arabamızı almasını ) çünki bir iki kere felan olan bişeyde değil her neyse niye şimdiye kadar demedin aabahtan bu yanada şimdi dedin bana dedimde suratın asılacaktı biliyordum vs dedi işte bu suratı görmek istemedim sabah va dedi neyse yanlarına vardık ardından arabanın yanına gityik eşimle yolda dönüşte tartıştık haklıyım diye susuyosun ama zaten konuşma dedim acizsin dedim ne diyosun ya beni sinir etme vs tartıma büyüyecekti sustum herneyse evin önünde biyere gidicekmisin bırakım dedi bende gitmek istersem çıkarım zaten dedim iyi ben gidiyorum dedi(benım arabam onda) sen bana değer verip böyle bişeyi demiyosun bile dedim tekrar biraz tartıştık in arabadan dedi herneyse benim elim ayağım titriyo arabanın önemi yok ama yenilemek istiyoruz ve ben eşime dedim bu şekilde ablan sürekli alacaksa istemiyorum çünki ben borcunu ödeyipte onun sürekli almasını istemiyorum demiştim yine haklı çıktım ona deliriyorum içimdekikerini söyliyemedim eşim tartışmaları sevmeyen bi adam ona ayrı deli oluyorum ben ne yapıyım 😑 kafayı yiycem

Sonuna kadar haklisin bir degil iki degil ablasinin biraz utanmasi lazim istemeye, amma yüzsüz arsiz insanlar var. Zarari karsiliyor mu bari? Zarari karsilasa bile arabanin degerini düşürüyor o ayri mesele.
Ben olsam arabayi satarim.
Mağleseff zararı karşılamaz onda o akıl incelik felan yok bizim araba zaten rezil durumdada . Zaten yeni araba istiyorduk eşimle ama benim almama sebebim ablası . O yüzden istemiyordum

Aa lütfen ama bizim sigortamız ne güne duruyo zaten hemen polis felan çağrılmış onda o incelik yok eşim bugün pazar diye ulaşamadı tabiki siğorta 😡😡 deli oluyorum
Bir sonraki sigortalatmanızda daha fazla sigorta parası ödeyeceksiniz bildiğim kadarıyla. Sinirlenmekte de haklısınız arabanızın değeri düşüyor her kazada.

Kendi arabanızı satın,evinizde tek araba olsun.iki tane araba masraf demek vergi,yakıt parası.bir de herkesin gözüne de çarpıyor,başı sıkışan size koşuyor
Haklısınızda olmassa olmaz bizde iki araba ben zaten baba evimden arabamı almıştım iş yerim uzak aynı şeklide eşiminkide mağlesef

Araba demek yatirim demek misal 60 binlik bi arabayida kimseye emanet etmem o kadar elinizde para olsa al sende dursun denilir mi.

İyi de benim anlamadığım sizin zaten kendi arabanız varmış. Yani kardeşine eşiniz kendi arabasını veriyor burda sizin gündelik hayatınızı sıkıntıya sokan bir durum yok ki neden o kadar sinirden titreyecek duruma geldiğinizi gerçekten anlamadım. Eşiniz arabasıyla kendisi ilgilenmiyor mu benzini, bakımı vs kendisine ait değil mi? Herkes kendi arabasıyla ilgilensin işte. Dayım bizim arabamızla kaza yapmıştı annem söylediğinde babamın ilk tepkisi kardeşin iyi mi bir şeyi var mı diye sormak olmuştu, ben sizi biraz maddiyatçı buldum. Tabi ki sürekli alınması hoş değil ama sizin tavrınız da hoş değil. Kaza bu sonuçta

İyi de benim anlamadığım sizin zaten kendi arabanız varmış. Yani kardeşine eşiniz kendi arabasını veriyor burda sizin gündelik hayatınızı sıkıntıya sokan bir durum yok ki neden o kadar sinirden titreyecek duruma geldiğinizi gerçekten anlamadım. Eşiniz arabasıyla kendisi ilgilenmiyor mu benzini, bakımı vs kendisine ait değil mi? Herkes kendi arabasıyla ilgilensin işte. Dayım bizim arabamızla kaza yapmıştı annem söylediğinde babamın ilk tepkisi kardeşin iyi mi bir şeyi var mı diye sormak olmuştu, ben sizi biraz maddiyatçı buldum. Tabi ki sürekli alınması hoş değil ama sizin tavrınız da hoş değil. Kaza bu sonuçta
Kendi arabası diye birşey var mı ya onlar bir aile para ortak

Ablama abime arabamı vermeme kızacak koca kendini kapının önünde bulur. Hiç toleransım yok aile konusunda. İyi ki eşiniz benim gibi biri değil.
Kesinlikle bende oyle dusunuyorum. Ablama arabami verdim diye bik bik otecek adam bi zahmet olmayiversin. Ha bir kaza durumunda masrafi karsilamasini isterdim ablamdan ben uygun bir dille tabiki.
Arabanin degeri dusmus falan o an onemsemezdim ama. Mala gelsin cana gelmesin yani.

Para ortak ama herkesin kendine ait bir maaşı ve kendine ait arabası var değil mi?
Herkesin kendi maaşı var tamam da diyelim ki evde yemek pişecek 2 soğan lazım birisini adamın parası ile diğerini kadının parası ile mi alıp yemek yapıyorlar yani . Adam param yok et alamam dese kim alacak mesela ?

Kesinlikle bende oyle dusunuyorum. Ablama arabami verdim diye bik bik otecek adam bi zahmet olmayiversin. Ha bir kaza durumunda masrafi karsilamasini isterdim ablamdan ben uygun bir dille tabiki.
Arabanin degeri dusmus falan o an onemsemezdim ama. Mala gelsin cana gelmesin yani.

Kasko ne güne duruyor? Hasarsızlığı bozulacak diye niye ablamı zora sokayım? Canı sağolsun onların, mal yerine gelir, para kazanılır...

Herkesin kendi maaşı var tamam da diyelim ki evde yemek pişecek 2 soğan lazım birisini adamın parası ile diğerini kadının parası ile mi alıp yemek yapıyorlar yani . Adam param yok et alamam dese kim alacak mesela ?
Ama zaten konu sahibinin hali hazirda kendi arabasi varmis. Bu kadar sinirden titreyecek ne var ki canim? Can sagligi olsun gerisi cok mu onemli? Mal mulk sagliktan huzurdan onemli mi?
Kadin arabayi aliyorsa alsin. Esi dusunsun bunu. Kendisi zaten kendi arabasini kullaniyor, isini hallediyor. Esinin isleri aksiyordur araba yokken. Konu sahibinin bu denli huzur kaciracagi bisey yok bence ortada 😊

Kasko ne güne duruyor? Hasarsızlığı bozulacak diye niye ablamı zora sokayım? Canı sağolsun onların, mal yerine gelir, para kazanılır...
Aynen oyle. Dogru diyorsun :KK19: Kardes candir. Benim canima saygi duymasi gerekir es dediginin. Ayni sey onun kardesi abisi icin de gecerli. Abim kaza yapmis arabayla dese direkt abinler nasil? Bi sorun yok demi? diye sorarim. Yemisim mal mulkunu. Canimiza bisey olmasin.

Back
X