- 21 Mart 2018
- 5.379
- 15.345
- 248
Kızlar selamün aleyküm.. ben yine dertlendim ne edicemi bilemedim sizden bi akıl alayım dedim . Kendi kendimi yiyorum çünki . Bu gün eşimin arabasını ablası almıştı ( her lazım olduğunda bunu yapıyor ) her şeye alış veriş o şu bu herşeye kendisinin aracı yok . Bi yere gitmişti her neyse sabahtan arabayı vurmuş bu , ve eşime msj olarak yazmış eşim bana söylemedi taki hadi ablanların yanına bi uğrayalım diyene kadar yol boyuncada demedi bişey her neyse onların yanına yaklaştımızda ablam arabayla kaza yapmış dedi .( bu araba konusunda bi kaç kez tartıştık ben istemedimi belli etmiştim arabamızı almasını ) çünki bir iki kere felan olan bişeyde değil her neyse niye şimdiye kadar demedin aabahtan bu yanada şimdi dedin bana dedimde suratın asılacaktı biliyordum vs dedi işte bu suratı görmek istemedim sabah va dedi neyse yanlarına vardık ardından arabanın yanına gityik eşimle yolda dönüşte tartıştık haklıyım diye susuyosun ama zaten konuşma dedim acizsin dedim ne diyosun ya beni sinir etme vs tartıma büyüyecekti sustum herneyse evin önünde biyere gidicekmisin bırakım dedi bende gitmek istersem çıkarım zaten dedim iyi ben gidiyorum dedi(benım arabam onda) sen bana değer verip böyle bişeyi demiyosun bile dedim tekrar biraz tartıştık in arabadan dedi herneyse benim elim ayağım titriyo arabanın önemi yok ama yenilemek istiyoruz ve ben eşime dedim bu şekilde ablan sürekli alacaksa istemiyorum çünki ben borcunu ödeyipte onun sürekli almasını istemiyorum demiştim yine haklı çıktım ona deliriyorum içimdekikerini söyliyemedim eşim tartışmaları sevmeyen bi adam ona ayrı deli oluyorum ben ne yapıyım
kafayı yiycem