Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
;( Allah ım nolur bol sütü olan biri yollasın , benim olsa bir saniye düşünmem . Sütü çok olup döken kadınlar duydum . Bu bebeğe ulaşsınlar ;(

Allahim şifa versin annesine babasina bagislasin.keşke sutum olsa yollardim seve seve ama 2 ay oldu kesildi cevremde emzirende yok malesef.tek yapabileceğim dua etmek olur. Rabbim şifa versin.

Allah şifa versin yavruya ailesinede sabır amin.

Rabbim yardımcısı olsun bebegim vefat etti 1 ay oldu 15 poşet sütümü döktüm keşke dökmeseydim

Canım annenin sütünün gelmesi çok öenmli anneye bol su içirin hurma yedirin anne sütü sağlayan prolaktin hormonunun üretimini sağlar aynı zamanda rezene çayı da çok etki gösterir sürekli bebeği emzirmeye çalışsın bebek küçük doğmuşsa çocuğun emme gücü yetersiz olduğundan süt gelmiyo olabilir ama ten teması burda çok örnmli gelmese de emzirmeye zorlasın ve süt pompası kullansın süt pompası da süt üretimine neden olur bu süreçte süt üretilmemesinin en önemli sebebi strestir her annenin bebeğine sağlıycak sütü vardır unutmayıp rahatlartmaya çalışın ebn diyetisyenim bunun gibi vakalarla karşılaştığımızda söylediklerm yardımcı oldu ondan stresini yenebilir içini ferah tutsun sütü gelicek

Süt üretimini en çok etkileyen bebeğin emmesidir ten teması ve göğsün uyarılması eğer bebek yapamıycak güçteyse en azından ten temasını sağladıktan sonra süt pompasını hemen yerleştirin göğsüne süt gelmiyo diye sürekli göğüs değiştirmeyin yapılan en büyük hatalardan biridir bi yarım saat süreyle pompa kullanın ve rahatlatın anneyi oksijen almasını sağlayın annenin kendi sütünü üretmesi asıl çözüm şimdi süt bulmanız sadece anı kurtarır

Istanbuldayim yeterli sut bulunabildi mi?

j
hh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…