Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ah kuzum benim çok üzüldüm inşallah bolca süt bulunur. Benim kızım 1.5 yaşında şimdi ay a göre süt çok önemli çünkü yenilen içilen önemli ama az bulunursa sütten gerekirse yediğime içtiğime dikkat ederim sağar hemen yollarım.

Arkadaşlar az önce görüştüm Yeşim Hanımla.Derin dondurucudaki sütlerimi verebilmek için.Ay farketmiyor önemli olan tazeliği ,yani dondurulmuş da en fazla 3 ay önce dondurulmuş olacakmış
Bu yüzden bendekiler uymadı inşallah Rabbim mübarek ayı ve günü hatrına şifa verir iyi olur kuzumm

Bebeğin neden ekmama kabul etmediği henuz bilinmiyor herseyi denemisler ancak yedikten sonra direk cikartiyormus buyuzden doktor anne sütünden başka birşey olmaz demiş ay farkı sorun değil bildiğim kadarıyla en eski 3 ay olmalı kargo detaylarını Yeşim hanim teyzesi biliyor

Canım dolapta bi poşet 200 ml lik süt um var oğlum hastane de yattı o zaman sagmistim benim de süt um çok çok değil ama şifa olur belki nasıl gönderilir ki ama

Benim kızım 9 aylık. Aile zorda kalırsa bana da ulaşabilir. İl farkından dolayı yardım etmek guclesiyor. Keşke İzmir'de olsaydım...Rabbim yardımcıları olsun.

Ya kıyamam keşke doğurmuş olsaydım seve seve yollardım Allah bu mübarek günde inşallah yardım edenleri çoğaltır

Teyzeyle görüştüm yavrucugun bağırsakları kisaymis ve o yüzden anne sütü lazımmış mama yı alıp çıkarıyomus amleiyat olcakmis o zamana kadar da anne sütü alması lazımmış

Bebege cok uzuldum oncelikle cok gecmis olsun insallah ameliyatini saglicakla olur cikar.
Yazip yazmamayi da cok dusundum suan ama dini konu muhabbetlerine girmezsiniz umarim.

Ben uyarmak istedim sadece.
Bu bebek verilen sutlerle diger butun bebeklerle kardes olacak .yalnizca tek kisiden sut ulassa ve verilen kisiylede tanissa iki aile daha iyi olur.
Simdi alt tarafi anne sutu ne olabilir nasil kardes oluyorlar vs.meselelerine girileceginide biliyorum ama sutun icindeki maddenin ne oldugunu neden kardes sayildiklarini aklimiz ermeye bilir.ve bilirsinizki bilimde herseyi suan icin bilemiyor...
Uyarimi yaptim cekiliyorum.saygilar..

Ah kıyamam yavruya maalesef bebeğim yok ve yurtdışındayım, insallah yeterli süt bulunur kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…